Protejati din timp ochii pacientilor dvs. cu suplimentele alimentare OmniMed Blu!

Va prezentam OmniMed® Blu, un supliment alimentar special creat pentru protectia celulara si protectia vederii. Este indicat, in special, persoanelor cu o expunere ridicata la lumina albastra.

Lumina albastra, chiar daca provine de la soare, sau de la diverse dispozitive electronice (calculatoare, telefoane smart sau tablete), afecteaza ochii.

OmniMed® Blu contine o cantitate mare de Luteina (25 mg) si Zeaxantina (5 mg), carotenoide care actioneaza ca „filtre de lumina albastra”. Ele absorb lumina daunatoare cu unde scurte si protejeaza fotoreceptorii sensibili. Nu pot fi produse de organism si, prin urmare, trebuie ingerate prin alimentatie.

Cu OmniMed® Blu ochii sunt alimentati cu oligoelemente precum Zincul, Cuprul si Vitamina D3. Zincul si Cuprul contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. In plus, Zincul contribuie la metabolismul normal al vitaminei A si, astfel, la mentinerea vederii normale. Vitamina D3 este importanta pentru functia celulelor musculare sustinand muschii ochiului.

In plus, OmniMed® Blu contine Coenzima Q10 care actioneaza ca un antioxidant pentru a proteja impotriva radicalilor liberi. Conform studiilor Coenzima Q10 protejeaza celulele retiniene de stresul oxidativ si apoptoza.¹,²


Compozitia produsului per capsula:

  • 25 mg Luteina in doza mare;
  • 5 mg Zeaxantina;
  • 10 mg Zinc pentru mentinerea vederii normale;
  • 210 µg Cupru pentru protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ;
  • 100 mg Coenzima Q10;
  • 15 µg Vitamina D (600 I.E.).

Sunt usor de administrat, 1 capsula / zi, si se recomanda adultilor, cu exceptia femeilor insarcinate si a celor care alapteaza.

Materiale disponibile:


Certificat de Notificare Seria AC Nr. 2717/2021.

Referinte:

  1. Nakajina, Y., et al. Brain Research 1226, 226-233 (2008)
  2. Lulli, M., at al. Journal of Radiation Research 53, 695-703 (2012)

O nouă imagine. Aceleași lentile de contact excepționale.

Același produs. Același cod unic de produs.

Noile ambalaje sunt disponibile din 2020. Pe măsură ce integrăm noul ambalaj în inventarul nostru, este posibil să observați, pentru o scurtă perioadă de timp, atât ambalajul cel nou cât și ambalajul anterior în optica dvs.

Căutăți noul design al cutiei cu elemente aurii suplimentare și pictograma tehnologiei cu gradient de apă.

Lentilele de contact DAILIES TOTAL1® sunt primele și singurele lentile de contact ce includ proprietăți diferite în interior și la suprafață, asigurând un gradient de apă unic (conținut variabil de apă).

Sunt atât de confortabile încât 90% dintre purtători au declarat că au și uitat că le poartă.[1]


Lentilele DAILIES TOTAL1® (delefilcon A) cu gradient de apă au primit aprobare pentru etichetarea CE, mulțumită eficacității dovedite în reducerea simptomelor de uscăciune provocate de portul lentilelor de contact.[1-5]


Recomandați lentilele de contact DAILIES TOTAL1® și DAILIES TOTAL1® Multifocal și ajutați-vă pacienții să se bucure de confort maxim.

Referințe: 1. Perez-Gomez I, Giles T. European survey of contact lens wearers and eye care professionals on satisfaction with a new water gradient daily disposable contact lens. Clinical Optometry. 2014;6:17-23. 2. Thekveli S, Qiu Y, Kapoor Y, Kumi A, Liang W, Pruitt J. Structure-property relationship of delefilcon A lenses. Cont Lens Anterior Eye. 2012;35(Supp 1):e14. 3. Pitt W, J ack D, Zhao Y, N elson J , Pruitt J. Lo ading an d re lease of a ph ospholipid from co ntact le nses. Optom Vi s Sc i. 2011;88(4):502-506. 4. Maissa C, Ne lson J, De Cenzo-Verbeten T, Kramer D, Martin A. Evaluation of the Lubricity of Delefilcon A Daily Disposable Contact Lens (DAILIES TOTAL1®) After Wear. Poster presented at the American Academy of Optometry (AAOpt) Annual Conference, November 12-16, 2014, Denver, CO. 5. Michaud L, Forcier P. Comparing two different daily disposable lenses for improving discomfort related to contact lens wear. Cont Lens Anterior Eye. 2016;39(3):203-209.

Pentru informații complete despre purtarea, îngrijirea și siguranța lentilelor, consultați instrucțiunile de utilizare.
Acestea sunt dispozitive medicale. Citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare. © 2020, Alcon RO-DT1-2000001

MYLO, lentile de contact personalizate, pentru managementul miopiei

Nou intrate in portofoliul Optimed, lentilele de contact MYLO sunt lentile personalizate, din silicon hidrogel, pentru managementul miopiei. Lentilele sunt realizate cu tehnologia EDOF (Extended Depth Of Focus), patentata de Brien Holden Vision Institute*, si ajuta la incetinirea progresiei miopiei si la o adaptare usoara a lentilei pentru un port confortabil.

MYLO sunt lentile de contact lunare cu un continut ridicat de apa (75%) si un coeficient de frictiune redus (0.09), elemente care contribuie la portul confortabil al lentilei. Cu o gama larga de parametri si un modulus scazut, MYLO sunt usor de adaptat si de manevrat, mai ales de catre pacientii tineri.

Detalii tehnice

Portofoliul Mark’ennovy cuprinde o gamă extinsă de lentile de contact realizate din diferite materiale, cu un conținut diferit de apă și cu geometrii diferite: sferic, asferic, toric, multifocal și multifocal toric.

Pe langa MYLO, Optimed comercializeaza si lentilele:


*) Brien Holden Vision Institute este o organizatie non-profit de cercetare, educatie si sananate publica. De mai bine de 30 de ani, Institutul a dezvoltat solutii superioare pentru corectia viciilor de refractie, cu focus central pe miopie.

MYAH – noutatea TOPCON pentru managementul miopiei si al sindromului de ochi uscat

VA PREZENTAM NOUL

MYAH

perfect pentru managementul miopiei si al sindromului de ochi uscat

Miopia influenteaza considerabil calitatea vietii si dezvoltarea personala a copiilor. Este cel mai bun moment pentru a va implica si mai mult in lupta impotriva miopiei iar MYAH este instrumentul perfect pentru construirea, cresterea si imbunatatirea serviciilor de management al miopiei.

Dezvoltarea practicilor de management al miopiei implica practici de educare a pacientilor/familiei despre implicatiile progresiei miopiei, inseamna sa oferiti servicii cat mai diverse pentru a putea tine sub control acest viciu de refractie.

Construiti-va serviciul de management al miopiei

MYAH ofera informatiile initiale de baza pentru evaluarea riscului miopiei si va permite, astfel, sa purtati o discutie cu parintii chiar de la inceput.

A trata sau a nu trata?

MYAH ofera informatii esentiale pentru a putea urmari riscurile miopiei si pentru a putea monitoriza indeaproape eficacitatea oricarei interventii.

Dezvoltati-va serviciile de management al miopiei

Testele de screening al lungimii axiale vin in completarea testelor refractive.

MYAH ofera toate tehnologiile necesare pentru a sustine managementul miopiei: biometrie opticatopografie corneana si pupilometrie – este o investitie unica. De asemenea, MYAH este un dispozitiv cu functii multiple care ofera toate instrumentele necesare imbunatatirii si cresterii managementului ochiului uscat.

Date generale MYAH

Pupilometrie dinamica
Adaptare lentile de contact
Instrumente de evaluare a ochiului uscat (analiza glandelor meibomian, NIBUT – timp de rupere al fimului lacrimal, non-invaziv)
Topografie corneana
Harta aberometrie

Perfect pentru orice cabinet

Brosura de prezentare (descarca .PDF)

Examinari in siguranta

Avand in vedere gradul ridicat de raspandire a noului coronavirus in intreaga lume, venim cu informatii si oferte care ne dorim sa va fie utile in contextul actual.

Scut de protectie Topcon pentru biomicroscop

Scutul de protectie Topcon pentru procedura de biomicroscopie poate asigura un anumit grad de protectie impotriva contaminarii prin particule de microaerosoli atat pentru medic cat si pentru pacient. Totodata este pastrata si o vizibilitate foarte buna intre medic si pacient. Poate fi utilizat pentru o gama larga de biomicroscoape.

https://www.topcon-medical.eu/eu/

Alege varianta mai sigura, alege tonometrul ICARE

Tehnologia de masurare „rebound”, patent  Icare,  reprezinta o metoda  rapida  si precisa de obtinere a IOP pentru toti pacientii. Metoda presupune masurarea IOP cu probe de unica folsinta, fara picaturi sau anestezic.

Masurarea cu tonometrul Icare nu presupune jet de aer, anestezic sau alte pregatiri prealabile. Intregul procedeu este igienic, fara efort si asigura un confort si protectie maxima pentru pacient.

Poate fi folosit pentru toti pacientii indiferent de varsta, inclusiv intra/post operator.

Probele de unica folosinta asigura protectie maxima pentru pacient!

Procesul de masurare cu tonometrul Icare nu prezinta riscul de producere de particule de microaerosoli iar riscul de contaminare incrucisata este mult mai scazut decat la tonometrele non-contact cu jet de aer.

https://www.icaretonometer.com/


Alcon ofera cea mai extinsa gama de parametri pentru lentilele de contact zilnice torice – DAILIES® AquaComfort Plus® Toric

Alcon, lider mondial in domeniul ingrijirii vederii, introduce noi parametri in portofoliul lentilelor de contact DAILIES® AquaComfort Plus® Toric, oferind astfel cea mai larga gama de parametri disponibila in randul lentilelor de contact zilnice, torice. Astfel, lentilele DAILIES® AquaComfort Plus® Toric vor putea fi adaptate la aproximativ 94% dintre pacientii cu astigmatism*. Sunt disponibili 2360 de parametri noi, care includ si cilindrul de -2.25 pentru cele mai uzuale dioptrii si axe.

Alcon are placerea de a anunta extinderea gamei de parametri la lentilele DAILIES® AquaComfort Plus® Toric si va ofera cu 75% mai multi parametri la lentilele de contact zilnice** pentru corectia astigmatismului. Veti putea adapta astfel un numar mai mare de pacienti cu o lentila cu o performanta remarcabila in ceea ce priveste confortul, stabilitatea filmului lacrimal si acuitatea vizuala1 afirma Eric Bruno, General Manager of U.S. Vision Care, Alcon.

Mai mult, pe langa cel mai extins portofoliu de parametri in randul lentilelor de contact zilnice torice, DAILIES® AquaComfort Plus® Toric prezinta Dual Stability – stabilitatea filmului lacrimal si stabilitatea lentilei pe ochi. Design-ul PRECISION CURVE® este reprezentat prin zone duble subtiate care utilizeaza presiunea de clipire a pleoapelor pentru a mentine stabilitatea rotationala. Profilul lentilelor este mai subtire in partea superioara si inferioara.

Noii parametri ai lentilelor DAILIES® AquaComfort Plus® Toric pot fi deja comandati.

Parametri disponibili:

SFERA CILINDRU AX
De la +0.25 la +4.00 (pas de 0.25)   -0.75, -1.25, -1.75   
-2.25
10°, 20°, 70-110°, 160-180°
10°, 20°, 160-180°
De la 0.00 la -6.00 (pas de 0.25) -0.75, -1.25, -1.75
-2.25
0-180°, pas de 10°
10°, 20°, 70-110°, 160-180°
De la -6.50 la -8.00 (pas de 0.50) -0.75, -1.25, -1.75
-2.25
10°, 20°, 70-110°, 160-180°
10°, 20°, 160-180°
De la -8.50 la -9.00 (pas de 0.50) -0.75, -1.25, -1.75 10°, 20°, 70-110°, 160-180°

* Acoperire in cazul pacientilor cu un cilindru pe ochelari de -2.50 D sau mai mic
** Comparativ cu portofoliul anterior de parametri al lentilelor DAILIES® AquaComfort Plus® Toric
Referinte:1. Alcon date la dosar, 2010.

NOUA familie AIR OPTIX® plus HydraGlyde®

Ne bucuram sa va prezentam familia completa de lentile de contact lunare AIR OPTIX® plus HydraGlyde®. Ea va permite cat mai multor purtatori sa se bucure de un confort exceptional – ca atunci cand ar purta perechea preferata de blugi.

CONFORTUL SE POARTA IN FAMILIE

AIR OPTIX® plus HydraGlyde® sunt varianta noua, actualizata a lentilelor de contact AIR OPTIX® pe care le cunoasteti deja. Indiferent daca au miopie, hipermetropie, astigmatism sau prezbiopie, pacientii se vor bucura de confort constant si vedere clara.1,2*

Aceste lentile de contact inovatoare prezinta doua tehnologii unice care asigura confortul:

HydraGlyde® 
Matricea de Hidratare mentine lentilele de contact umectate pe parcursul intregii zile, in fiecare zi.3,4
Smartshield® 
Tehnologia care creeaza un scut protector impotriva depunerilor, menținand lentilele curate un timp mai indelungat.5,6**

Noile lentile de contact lunare AIR OPTIX® plus HydraGlyde® asigura un confort exceptional pe tot parcursul zilei, in fiecare zi1,2 indiferent de tipul de corectie de care pacientii au nevoie.

Puteti comanda acum cutiile noi si lentilele de proba AIR OPTIX® plus HydraGlyde® torice si multifocale!

Materiale disponibile (fisiere .PDF descarcabile):


* Pe baza studiilor clinice cu lentile AIR OPTIX® pentru astigmatism, AIR OPTIX® AQUA multifocale și lentile sferice AIR OPTIX® AQUA

** Pe baza studiilor clinice cu lentilele de contact AIR OPTIX® AQUA, comparate cu lentilele de contact Biofinity^, PureVision^ ACUVUE^ OASYS, ACUVUE^ ADVANCE și Avaira^.

1. Lemp J, Kern J. A comparison of real time and recall comfort assessments. Optom Vis Sci. 2016;93:E-abstract 165256.   2. Eiden SB, Davis R, Bergenske P. Prospective study of lotrafilcon B lenses comparing 2 versus 4 weeks of wear for objective measures of health, comfort and vision. Eye Contact Lens. 2013;39(4):290-294.   3. In vitro study over 16 hours to measure wetting substantivity; Alcon study: A00747-REP-007701; 11460 Johns Creek Parkway, Johns Creek, GA 30097, USA; Daniel Huenefeld;, 2015.   4. Lemp J, Kern J. On-eye performance of lotrafilcon B lenses packaged with a substantive wetting agent. Poster presented at Optometry’s Meeting, the Annual Meeting of the American Optometric Association; June 21-25, 2017; Washington, D.C.   5. Nash W, Gabriel M. Ex vivo analysis of cholesterol deposition for commercially available silicone hydrogel contact lenses using a fluorometric enzymatic assay. Eye Contact Lens. 2014;40(5):277-282.   6. Nash W, Gabriel M, Mowrey-Mckee M. A comparison of various silicone hydrogel lenses; lipid and protein deposition as a result of daily wear.Optom Vis Sci. 2010;87:E-abstract 105110.

© 2019 Novartis RO1903974528/03/2019   

Acestea sunt dispozitive medicale. Cititi cu atentie instructiunile de utilizare.

Ghid de adaptare lentila prostetica

Va prezentam noul material pentru adaptarea lentilei prostetice Cantor Prosthetic si speram sa va fie de ajutor in activitatea dvs. de adaptare a acestei lentile de contact.

Lentila este disponibila in 15 nuante, cu pupila libera sau opaca/neagra, cu suprafata posterioara transparenta sau opaca.

Pentru intretinerea lentiei se recomanda solutiile multifunctionale. NU ESTE RECOMANDAT SISTEMUL DE INTRETINERE PE BAZA DE PEROXID.

Lentilele de proba NU au imprimata culoarea, sunt lentile transparente si vor fi folosite pentru alegerea corecta a razei de curbura si a diametrului lentilei pe care doriti sa o comandati. Pentru alegerea culorii apropiate de culoarea ochiului sanatos al pacientului folositi Paletarul CANTOR+NISSEL.

Termenul de livrare este de aproximativ 1 luna.

MATERIALE DISPONIBILE: