Air Optix™ Aqua Multifocal – “Inovatia anului”

Air Optix Aqua Multifocal

Air Optix™ Aqua Multifocal – lentila de contact pentru corectia prezbiopiei din familia Air Optix™ (CIBA Vision™), a fost desemnata “Inovatia Anului” de catre opticienii din Franta.

Titlul a fost acordat de catre “Inform’Optique magazine”. La fiecare 2 ani, revista premiaza cele mai inovative companii, pe baza voturilor opticienilor din Franta.

Aceasta recunoastere recompenseaza eforturile intregii echipe care a facut din Air Optix™ Aqua Multifocal – intr-un an de la lansare, lentila numarul 1 pentru corectia prezbiopiei.

Air Optix Aqua™ Multifocal si-a indeplinit promisiunile:

  • vedere clara la toate distantele,
  • confort sporit prin sistemul Aqua Moisture incorporat si
  • pana la de 5 ori mai mult oxigen comparativ cu lentilele traditionale din hidrogel.

Dovada: 2.000 de oftalmologi o recomanda si mai mult de 10.000 de pacienti o folosesc. Tot pacientii afirma ca lentilele “sunt confortabile inca de la aplicare si nu se incarca chiar dupa purtarea mai multe zile”.

Caracteristicile remarcabile ale materialului (sub patent CIBA Vision™) din care sunt realizate lentilele, permit portul pana la 6 nopti consecutiv. Este un aspect important pentru pacientii prezbiopi cu stil de viata activ sau care calatoresc mult, scutindu-i de disconfortul ochelarilor, dar si de intretinerea zilnica.

Din iunie 2009, Air Optix™ Aqua Multifocal este disponibila si in Romania.

Prin accentul pe inovatie, calitate si parteneriate puternice cu specialisti din domeniul ingrijirii vederii, compania CIBA Vision™ este intre liderii mondiali in cercetarea, dezvoltarea si producerea de lentile de contact si solutii de intretinere pentru lentile de contact.

Reprezentantul CIBA Vision™ in Romania, Optimed srl, va poate oferi detalii, materiale de prezentare si consultanta de specialitate privind aceste produse.

http://www.optimed.ro

http://lentile-de-contact.optimed.ro/detalii-lentile-de-contact-Air-Optix-Aqua-Multifocal.html