AIR OPTIX® COLORS – prima lentilă cosmetică din silicon hidrogel, din România

AOCDESCOPERIŢI NOILE LENTILE DE CONTACT COSMETICE AIR OPTIX® COLORS
combinaţia perfectă între CULOARE, un MATERIAL (silicon hidrogel) cu proprietăţi superioare de transmisibilitate a oxigenului pentru ochi care arată sănătos şi se simt sănătoşi şi o TEHNOLOGIE UNICĂ a suprafeţei din plasmă care permite purtătorului utilizarea confortabilă a lentilelor.

 • Lentile inovatoare care combină tehnologia de culoare 3-în-1 a lentilelor FreshLook® COLORBLENDS® cu performanţele lentilelor AIR OPTIX® AQUA pentru a stabili un nou standard în domeniul lentilelor de contact cosmetice.
 • Prima lentilă de contact cosmetică din silicon hidrogel, din România, disponibilă în 9 nuanţe atrăgătoare, vibrante sau subtile, cu sau fără dioptrie, pentru o schimbare pe care clienţii dvs. şi-o doresc.
 • Confort, transmisibilitate ridicată la oxigen1 şi frumuseţe, toate într-o singură lentilă.

Începând cu luna Mai, Optimed lansează lentilele cosmetice lunare AIR OPTIX® COLORS care au la bază performanţele lentilelor din silicon hidrogel. Datorită materialului din care sunt realizate, lentilele AIR OPTIX® COLORS transmit până la de 6 ori mai mult oxigen prin lentilă comparativ cu lentile cosmetice de top de generaţie mai veche – Dk/t= 138 @ -3,00 dpt. – mai mult oxigen1 pentru portul sănătos2 al lentilelor!

Este o descoperire remarcabilă în domeniul lentilelor de contact cosmetice având în vedere că în ultimul deceniu aceste lentile nu au beneficiat de alte modificări“, a menţionat Franck Leveiller, Şef al Departamentului de Cercetare şi Dezvoltare, Alcon Vision Care.
Clienţii îşi doresc lentile cosmetice în culori naturale care să le accentueze propria frumuseţe dar, în acelaşi timp, vor să beneficieze şi de cele mai inovatoare descoperiri în ceea ce priveşte portul sănătos şi confortabil al lentilei. Cu AIR OPTIX® COLORS se vor bucura de ambele beneficii“, declară Franck Leveiller.

AIR OPTIX® COLORS sunt realizate din lotrafilcon B, acelaşi material cu performanţe deja dovedite din care sunt realizate şi lentilele AIR OPTIX® AQUA. Oferă un conţinut de apă de 33% şi transmisibilitate la oxigen, Dk/t = 138 @ -3,00 dpt., identice cu cele ale lentilelor AIR OPTIX® AQUA şi beneficiază de tratamentul unic al suprafeţei cu plasmă pentru umidifiere superioară4,5, rezistenţă la depuneri şi confort îndelungat din ziua 1 până în ziua 306,7.

La fel de importantă este şi utilizarea tehnologiei8 de culoare 3-în-1 a lentilelor FreshLook® COLORBLENDS®, AIR OPTIX® COLORS având încorporată culoarea în interiorul materialului. Acest lucru reduce interacţiunea culorii cu pleoapa şi menţine astfel sănătatea oculară. Este deja cunoscut că lentilele FreshLook® COLORBLENDS® sunt preferate de clienţii din întreaga lume, nuanţele sale imitând aproape perfect complexitatea de tonuri şi nuanţe ale irisului.

AIR OPTIX® COLORS sunt disponibile în 9 nuante diferite, de la nuanţe naturale, subtile (Pure Hazel, Blue, Green, Gray şi Brown) la nuanţe vibrante, puternice (Brilliant Blue, Gemstone Green, Honey şi Sterling Gray).

aoc-9culori

Nu este necesară readaptarea3 purtătorilor de lentile AIR OPTIX® AQUA.

Puteţi recomanda AIR OPTIX® COLORS atât purtătorilor care necesită corecţia vederii cât şi clientilor care îşi doresc o schimbare de LOOK. Este o oportunitate de a creşte numărul clienţilor şi implicit afacerea dvs.


MATERIALE DISPONIBILE:

sales-aid-AOC-web-pg1
Sales Aid
Download PDF
flyer-AOC-web-pg1
Flyer Consumatori
Download PDF
prospect
Propsect
Download PDF


IMPORTANT: Lentilele AIR OPTIX® COLORS sunt dispositive medicale şi trebuie utilizate la recomandarea specialistului şi cu respectarea instrucţiunilor de utilizare puse la dipoziţie.

REFERINTE:

 1. Transmisibilitate ridicată la oxigen: Dk/t = 138 @ -3.00 dpt.
 2. Bazat pe nivelul de transmisibilitate a oxigenului prin lentilă; Alcon date la dosar, 2013.
 3. Alcon date la dosar, 2013.
 4. Eiden SB, Davis R, Bergenske P. Prospective study of lotrafilcon B lenses comparing 2 versus 4 weeks of wear for objective and subjective measures of health, comfort, and vision. Eye & Contact Lens. 2013;39(4):290-294.
 5. Lentilele de contact din Lotrafilcon B testate includ lentilele AIR OPTIX® AQUA, AIR OPTIX® AQUA Multifocal şi AIR OPTIX® for Astigmatism.
 6. Bazat pe măsurătorile in vitro ale unghiului de contact la lentile nepurtate; semnificativ statistic la nivel de 0.05. Alcon date la dosar, 2009.
 7. Comparativ cu lentilele de contact ACUVUE® ADVANCE®, ACUVUE® OASYS®, PureVision®, Biofinity® şi Avaira®. Mărcile înregistrate sunt proprietatea deţinătorilor respectivi.
 8. Bazat pe raportul terţei părţi, 12 luni, până în Mai 2013; Alcon date la dosar.