AIR OPTIX® – Familia de TOP in Europa*


AIR OPTIX® AQUA sunt lentilele de contact din silicon hidrogel nr.1 in Europa.*
AIR OPTIX® NIGHT&DAY au cea mai mare transmisibilitate la oxigen.**
AIR OPTIX® AQUA MULTIFOCAL – Inovatia Anului 2010***
AIR OPTIX® for ASTIGMATISM au gama completa de parametri.

Bucura-te si tu de lentilele de contact care respira, indiferent daca ai miopie, hipermetropie, astigmatism sau prezbiopie.
Solicita o proba gratuita in optici,
SA VEZI CAT DE NATURAL TE POTI SIMTI!


Siliconul hidrogel este cel mai performant material folosit in prezent la realizarea lentilelor de contact, iar pentru pacienti acest lucru inseamna: ochi mai sanatosi, durata mai lunga de port, posibilitatea purtarii lentilelor de contact peste noapte si risc redus de complicatii cauzate de aportul insuficient de oxigen.

AIR OPTIX® sunt lentile de contact pentru port lunar.

Pentru miopie sau hipermetropie, incearca AIR OPTIX® AQUA (port zilnic sau extins pana la 6 nopti continuu): lentile de contact din material revolutionar care transmit de 5x mai mult oxigen decat lentilele tradiționale din hidrogel, pentru ochi care arata si se simt sanatosi.

Esti student, de curand mamica, om de afaceri sau calatoresti mult? AIR OPTIX® NIGHT&DAY (port flexibil sau pana la 30 de nopti continuu) pot fi lentilele de contact ce ti se potrivesc!

Ai astigmatism, vezi incetosat, neclar? Acum poti vedea clar, confortabil cu AIR OPTX® for ASTIGMATISM.

De la citit, la calculator sau condus, AIR OPTIX® AQUA MULTIFOCAL optimizeaza vederea la aproape si intermediar fara a compromite vederea la distanta. Te bucuri astfel de vedere si confort superioare comparativ cu lentilele de contact multifocale existente.

Lentilele AIR OPTIX incorporeaza Tehnologia TriComfort:

  1. Mai mult oxigen: oxigenul este transmis continuu prin lentilele AIR OPTIX®, pentru a mentine ochii sanatosi si plini de prospetime.
  2. Umidifiere superioara pentru confort: materialul unic al lentilelor AIR OPTIX® mentine umiditatea prin minimizarea ratei de deshidratare.
  3. Rezistenta la depozite: lentilele AIR OPTIX® au suprafata ultrafina, creata special pentru rezistenta la depozite, pentru confort zi de zi.

Sursa informatii de specialitate: articolul Migrating to silicone hydrogels, aut. Dr.Inma Perez, Mark Draper, Dr.Cameron Hudson, publicat in revista Optician si preluat integral pe site-ul www.optimed.ro.
*Conform raportului tertei parti, timp de 12 luni, pana in decembrie 2010. Segmentul lentilelor de contact sferice, saptamanale/lunare.
**AIR OPTIX® NIGHT&DAY – transmisibilitate la oxigen: Dk/t = 175@-3.00D
*** Titlu conferit de catre revista InformOptique pe baza votului opticienilor din Franta care au participat la studiu.

Carmen Orzea, Consultant PR