Cand OCHII tai RESPIRA LIBER, poti spune totul din priviri

Si inseamna ca folosesti lentile Air Optix AQUA!

Lentilele de contact lunare Air Optix AQUA respira din plin in topul preferintelor pacientilor, iar noi te anuntam ca si OCHII TAI pot respira PROSPETIMEA PRIMAVERII. In lunile Martie si Aprilie, lentilele impreuna cu solutia SoloCare Aqua iti aduc GRATUIT … mai multa solutie si VOUCHERE valorice pentru urmatoarea achizitie! Intreaba de ele in optica din orasul tau.

Specifica lentilelor Air Optix AQUA este transmisibilitatea MARE la OXIGEN, motiv pentru care pot fi purtate pana la 6 nopti continuu. Calitatile materialului din care sunt realizate – Silicon Hidrogel (cel mai performant in prezent), sunt confirmate de purtatori prin nivelul crescut de confort si adaptarea foarte rapida.
Lentilele de contact Air Optix AQUA ajung sa faca parte in mod firesc din viata ta.

Air Optix Aqua – Oxigen si hidratare pentru ochi sanatosi, liberi sa spuna totul din priviri in orice moment al zilei, … chiar si peste noapte!
Astfel, lentilele Air Optix Aqua, utilizate pentru corectia miopiei sau hipermetropiei, sunt pe locul 1 in preferintele pacientilor din Europa.

Air Optix for Astigmatism – Vedere clara in … 30 de secunde!
Si pacientii cu astigmatism au o alternativa – confirmat eficienta si confortabila, la ochelarii cu lentile cilindrice: lentilele Air Optix for Astigmatism. Aceste lentile de contact sunt recomandate mai ales persoanelor care lucreaza mult in fata calculatorului si isi simt ochii iritati spre sfarsitul zilei. Gama completa de parametri sferici si cilindrici asigura varianta optima pentru vedere clara fiecarui pacient. Stabilizarea lentilei pe ochi se face in doar 30 de secunde!

Air Optix Aqua Multifocal – Viata se vede bine de la toate distantele la 40+
Lentilele Air Optix Aqua Multifocal, desemnate de catre opticienii din Franta “Inovatia Anului” in 2010, completeaza familia de lentile de contact care respira pentru sanatatea ochilor, cu cele pentru prezbiopie. La condus (mai ales pe timp de noapte), cand lucrezi la calculator sau daca vrei sa citesti cu usurinta.. meniul intr-un restaurant, vezi bine si clar: lentilele multifocale Air Optix raspund stilului tau de viata … in pas cu tine!

Bogata in pro-vitamine, solutia de intretinere Solocare Aqua mentine senzatia de umidifiere a lentilelor de contact intreaga zi, prevenind deshidratarea lor.  Solutia se foloseste cu recipientul antibacterian INCLUS care, datorita peliculei fine de argint aplicate, distruge microorganismele ce se depun in recipientii obisnuiti. Poate fi folosita pentru toate tipurile de lentile de contact moi.

Afla detalii in optici si pe http://www.optimed.ro/lentile-de-contact/lentile-de-contact-Air-Optix.html

Lentilele de contact sunt dispozitive medicale ce pot fi purtate in conditii de siguranta si confort. Este important ca toate lentilele de contact, inclusiv cele cosmetice, sa fie recomandate si purtate sub supravegherea unui specialist. In opticile care comercializeaza lentile de contact, pacientii pot primi informatii referitoare la  tipul de lentile, portul adecvat, manevrarea si intretinerea corespunzatoare a acestora.

Carmen Orzea, Consultant PR