Promotie AIR OPTIX Plus HydraGlyde – 1 Martie – 30 Aprilie 2018


 
 
 
 
 
2 cutii AIR OPTIX Plus HydraGlyde (6 lentile) +
1 solutie OPTI-FREE PureMoist (300ml) =
CADOU 1 boxa bluetooth portabila
 
 
 
 

Download poster promotie

 
Promoție valabilă în limita stocului disponibil, în perioada 1 Martie – 30 Aprilie 2018.
Acestea sunt dispozitive medicale. Citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare.

Modificari in familia AIR OPTIX

Vă informăm că începând cu data de 1 Iulie 2017 Optimed nu va mai importa lentilele de contact AIR OPTIX® Aqua.

Optimed va onora, în continuare, comenzile dvs. pentru aceste lentile, în limita stocului disponibil. Vă rugăm să verificați disponibilitatea produsului cu Departamentul Relații Clienți.

La epuizarea stocului, comenzile dvs de lentile AIR OPTIX® Aqua vor fi automat schimbate cu noul produs, AIR OPTIX® Plus HydraGlyde®.

Familia AIR OPTIX® oferă o variantă excelentă pentru adaptarea majorității purtătorilor de lentile de contact, prin cele 5 tipuri de lentile:

 • AIR OPTIX® Plus HydraGlyde® – combinație între Tehnologia SmartShield™ și Matricea de hidratare HydraGlyde® pentru a oferi protecție remarcabilă împotriva depunerilor și o hidratare de durată, cu dioptrii cuprinse între +8.00 și -12.00.
 • AIR OPTIX® Night&Day Aqua – cel mai ridicat nivel de transmisibilitate la oxigen dintre toate lentilele de contact moi existente, aprobate pentru port continuu de până la 30 de zile și nopti, recomandate și ca lentilă terapeutică.
 • AIR OPTIX® Aqua Multifocal – vedere superioară pentru prezbiopi; 86% rată de succes de la prima adaptare.
 • AIR OPTIX® for Astigmatism – design-ul inovator Precision Balance 8|4 oferă performanțe remarcabile; disponibile într-o gamă variată de parametri, 4 cilindri cu ax în pas de 10 grade.
 • AIR OPTIX® COLORS – combinația perfectă între culoare, material (silicon-hidrogel) și Tehnologia SmartShield™. Disponibile în 9 nuanțe, 5 subtile și 4 vibrante.

Începând cu 1 Iunie, lentilele AIR OPTIX® vin în ambalaje noi, unitare, care evidențiază Tehnologia SmartShield™. Acest lucru va ajuta purtătorii să recunoască mai bine brandul AIR OPTIX® și vă oferă oportunitatea de a le prezenta benefiicile acestei tehnologii.

Apreciem înțelegerea dvs. și încrederea în lentilele AIR OPTIX®.

Alcon lansează în România soluția de întreținere AOSEPT® PLUS cu HydraGlyde®

AOSEPT® PLUS cu HydraGlyde®, o combinaţie între curăţarea în profunzime, dezinfectare, hidratare şi confort de durată

 

 • La formula soluţiei AOSEPT® PLUS, fără conservanţi şi cu Triplă acţiune de curăţare, se adaugă acum şi Matricea de Hidratare HydraGlyde®
 • Această formulă inovatoare crează un mediu hidrofil care asigură hidratare şi confort pe parcursul întregii zile

 


Alcon, lider mondial în domeniul îngrijirii vederii și divizie a Novartis, lansează în România soluția de întreținere AOSEPT® PLUS cu HydraGlyde®, o formulă avansată a soluției pe bază de peroxid de hidrogen din portofoliul Alcon, recomandată pentru întreținerea lentilelor de contact moi, inclusiv a celor din silicon hidrogel și a lentilelor RGP (Rigid Gaz Permeabile). Acest produs inovator combină soluția originală de curățare și dezinfectare AOSEPT® PLUS, pe care specialiștii în domeniu o cunosc și în care au încredere, cu beneficiile Tehnologiei inovatoare de Hidratare HydraGlyde® care conferă lentilei hidratare de durată. Rezultatul: lentile curate și confortabile ca la prima utilizare și vedere clară¹.

In realitate, 23% dintre purtătorii de lentile de contact renunță anual la lentilele lor din cauza disconfortului². Prin rezolvarea problemei reprezentată de disconfort, specialiștii din domeniul îngrijirii vederii pot reduce rata de renunțare a pacienților la portul lentilelor de contact și pot crește semnificativ încrederea pacienților în afacerea lor.

Noua formulă oferă purtătorilor de lentile moi și RGP opțiunea unei soluții de întreținere pe bază de peroxid de hidrogen, fără conservanți, la care se adaugă acum beneficiile unei hidratări de durată prin Matricea HydraGlyde®.

Spre deosebire de agenții de hidratare existenți în alte soluții care nu rămân mereu pe lentilă, Matricea de Hidratare HydraGlyde® rămâne incorporată în interiorul și pe suprafața lentilei de contact. Mediul creat de matricea de hidratare dar și puterea de curățare în profunzime și de îndepărtare a depunerilor și acumulărilor de pe lentile facilitează hidratarea și confortul pe tot parcursul zilei, oricât de lungă ar fi ea.

Soluția de curățare și dezinfectare AOSEPT® PLUS are cei mai mulți utilizatori fideli comparativ cu orice alt brand de soluții de întreținere, 4 din 5 pacienți afirmând că lentilele lor sunt atât de “fresh” ca și cum ar fi noi³. Nu conține conservanți: după neutralizare, lentilele de contact rămân într-o soluție salină tamponată, similară lacrimilor.

AOSEPT® PLUS prezintă o formulă patentată cu Triplă acțiune de curățare, astfel:

 • Peroxidul de hidrogen dezinfectează lentila în profunzime și îndepărtează depozitele, distruge prin oxidare microorganismele și bacteriile. Demonstrează eficiență extraordinară împotriva microbilor greu de îndepărtat, precum chisturile de acanthamoeba și bacteriile din biofilm4. După curățare, pe lentilă rămân reziduuri minime de peroxid.
 • În același timp, surfactantul Pluronic 17R4 curăță lentila în profunzime și elimină într-un mod mecanic depunerile și acumulările de pe lentilă.
 • Îndepărtează efcient proteinele prin formula unică efervescentă, cu bule5.

Formula îmbunătățită AOSEPT® PLUS cu HydraGlyde® înseamnă confort sporit pentru pacienți și mai puține reclamații, iar satisfacția pacienților inspiră încredere în afacerea dvs.

Este soluția potrivită pentru pacienții care poartă lentile săptămânale, lunare sau RGP, pentru pacienții cu ochi sensibili sau care au dezvoltat alergii la conservanții din soluțiile de întreținere multifuncționale, celor care își petrec ore îndelungate în fața calculatorului, pe scurt, tuturor celor care își doresc confort sporit și vedere clară.


Materiale:


Sales Aid


Acesta este un dispozitiv medical. Verificaţi cu atenție instrucţiunile de utilizare.
Referinţe: 1. Alcon date la dosar, 2014. 2. Rumpakis JMB. New data on contact lens dropouts: an international perspective. Rev Optom. 2010;147(1):37-42. 3. A survey conducted amongst 107 US contact lens wearers representative of AOSEPT® PLUS purchasers in the United States, 2007. 4. Alcon date la dosar, 2014. 5. Kiel JE. Protein removal from soft contact lenses using disinfection/neutralization with hydrogen peroxide catalytic disc. Clin Ther. 1993;15(1):30-35.

Gama extinsa de dioptrii ale lentilelor DAILIES AquaComfort PLUS

Lentilele DAILIES® AquaComfort PLUS® au acum cea mai mare gama de dioptrii dintre toate lentilele de contact zilnice existente

 • DAILIES® AquaComfort PLUS® sunt disponibile acum intr-o gama extinsa de dioptrii, cea mai mare din categoria lentilelor de contact zilnice
 • DAILIES® AquaComfort PLUS® cu PVA (Polivinil Alcool) elibereaza agenti de hidratare prin clipit si sustine stabilitatea filmului lacrimal1,2, lucru esential pentru acuitatea vizuala si confort
 • DAILIES® AquaComfort PLUS® sunt realizate dintr-un material unic, special creat pentru portul zilnic, pentru a creste complianta in randul noilor purtatori de lentile

Dioptrii actuale:

 • De la +0.50 la +6.00 (pas de 0.25)
 • De la -0.50 la -6.00 (pas de 0.25)
 • De la -6.50 la -10.00 (pas de 0.50)

Dioptrii NOI:

 • Pana la +8.00 (pas de 0.50)
 • Pana la -15.00 (pas de 0.50)

Continue reading “Gama extinsa de dioptrii ale lentilelor DAILIES AquaComfort PLUS”

Alcon lanseaza in Romania noile lentile de contact lunare AIR OPTIX® Plus HydraGlyde®

 • AIR OPTIX® Plus HydraGlyde® completeaza Familia AIR OPTIX®, familia lentilelor de contact lunare din silicon hidrogel, cu transmisibilitate* ridicata la oxigen
 • Este prima si singura lentila de contact cu Matricea de hidratare HydraGlyde® care s-a dovedit ca sustine umectarea1** de lunga durata pe suprafata lentilei
 • Combinand Tehnologia SmartShield a lentilelor AIR OPTIX® cu Matricea de hidratare HydraGlyde® s-a obtinut o lentila de contact care ofera protectie2 remarcabila impotriva depunerilor si o hidratare3 de durata care sustine portul confortabil din ziua 1 pana in ziua 304†

Continue reading “Alcon lanseaza in Romania noile lentile de contact lunare AIR OPTIX® Plus HydraGlyde®”

DAILIES TOTAL1 – mai multe dioptrii

Incepand cu data de 8 Februarie 2016, gama de dioptrii a lentilelor de contact zilnice DAILIES TOTAL1® va fi extinsa pana la -12.00 (pas de 0.50), gama completa a parametrilor devenind:

 • De la  -0.50 la -6.00 (pas de 0.25)
 • De la  -6.50 la -12.00 ( pas de 0.50)
 • De la +0.50 la +6.00 (pas de 0.25)

 

DAILIES TOTAL1, sunt recomandate pentru port zilnic si inlocuire la o zi.

 INOVATOARE  – Prima si unica lentila de contact cu un continut variabil de apa, de la 33% in interiorul lentilei la peste 80% spre suprafata, ajungand la peste 99% la marginea lentilei.

 TRANSMISIBILITATE LA OXIGEN  – Cea mai mare transmisibilitate la oxigen comparativ cu celelalte lentile zilnice existente, Dk/t=156@-3,00 Dpt.

 LUBRIFIERE  – Lubrifiere superioara care depaseste nivelul oferit de alte lentile de contact concurente.

 CONFORT  – Confort exceptional de la aplicare si pana la sfarsitul zilei.

ALCON a lansat DAILIES TOTAL1® – cu dioptrii pe plus!

Stimati colaboratori,

ALCON a lansat DAILIES TOTAL1® – cu dioptrii pe plus!

 • Incepand cu data de 1 Noiembrie 2015, lentilele de contact zilnice DAILIES TOTAL1® vor fi disponibile si pentru corectia hipermetropiei, cu dioptrii cuprinse intre +0.50 si +6.00 (pas de 0.25)
 • Lubrifiere1 de durata si cea mai mare transmisibilitate2 la oxigen dintre toate lentilele de contact zilnice disponibile
 • Ofera confort exceptional de la aplicare pana la sfarsitul zilei3

Alcon, divizie a Novartis si lider mondial in domeniul sanatatii oculare, si-a extins linia de productie pentru lentilele de contact zilnice, cu gradient de apa – DAILIES TOTAL1® adaugand si lentilele cu dioptrie pe plus, pentru corectia hipermetropiei.

Combinatie, intr-o singura lentila, de confort3 de durata si transmisibilitate2 superioara, DAILIES TOTAL1® au fost lansate in Romania in mai 2014. Create sa reproduca mediul natural al corneei, cu un continut de apa de peste 80% la suprafata, lentilele DAILIES TOTAL1® isi mentin in proportie de 100% gradul de lubrifiere chiar si dupa o zi de port, oferind confort3 exceptional pana la sfarsitul zilei.

Lansarea pe piata a lentilelor DAILIES TOTAL1®, in 2011, a marcat o schimbare in domeniul lentilelor de contact, asigurand simultan o transmisibilitate ridicata la oxigen dar si confort exceptional” a afirmat Dr. Inma Perez-Gomez, Head of Proffesional Affairs, Alcon EMEA. “Acum si persoanele care au nevoie de corectia hipermetropiei se pot bucura de aceste beneficii”.

S-a constatat ca 44% din purtatorii de lentile de contact experimenteaza disconfort, acesta fiind unul din motivele principale de renuntare la portul lentilelor de contact4. Rezultatele studiilor au aratat ca purtatorii care au testat lentilele de contact DAILIES TOTAL1® au ales acest tip de lentile in detrimentul lentilelor pe care le purtau anterior studiului, intr-o proportie de 13 la 13. Mai jos regasiti si alte rezultate ale studiului:

 • 85% dintre participanti au afirmat ca DAILIES TOTAL1® sunt confortabile chiar si la sfarsitul zilei3
 • 93% dintre participanti au afirmat ca au vederea clara chiar si la sfarsitul perioadei de purtare a lentilelor DAILIES TOTAL1®3††.

Lentilele DAILIES TOTAL1® sunt recomandate pentru port zilnic si inlocuire la o zi si sunt disponibile cu dioptrii cuprinse intre -0.50 si – 6.00 (pas de 0.25); intre -6.50 si -10.00 ( pas de 0.50) iar acum si cu dioptrii cuprinse intre +0.50 si +6.00 (pas de 0.25).

 

Referinte:
1 Maissa C, Martin A, Kramer D, Nelson J, DeCenzo-Verbeten T. Evaluation of the lubricity of DAILIES TOTAL1® contact lenses after wear. Optom Vis Sci. 2014; 91: E-Abstract 145195.
2 Based on the ratio of lens oxygen transmissibility; among daily disposable lenses; Alcon data on file, 2010
3 Pérez-Gómez I, Giles T. European survey of contact lens wearers and eye care professionals on satisfaction with a new water gradient daily disposable contact lens. Clinical Optometry. 2014;6:17-23.
4 Rumpakis J. New data on contact lens dropouts: An international perspective. Rev Optom. 2010: 147(1):37-42.
† Based on the percentage of wearers agreeing with the statement, “I can comfortably wear these lenses all day long.”
†† Based on the percentage of wearers agreeing with the statement, “My vision with these lenses is clear at the end of day.”