ALCON a lansat DAILIES TOTAL1® – cu dioptrii pe plus!

Stimati colaboratori,

ALCON a lansat DAILIES TOTAL1® – cu dioptrii pe plus!

 • Incepand cu data de 1 Noiembrie 2015, lentilele de contact zilnice DAILIES TOTAL1® vor fi disponibile si pentru corectia hipermetropiei, cu dioptrii cuprinse intre +0.50 si +6.00 (pas de 0.25)
 • Lubrifiere1 de durata si cea mai mare transmisibilitate2 la oxigen dintre toate lentilele de contact zilnice disponibile
 • Ofera confort exceptional de la aplicare pana la sfarsitul zilei3

Alcon, divizie a Novartis si lider mondial in domeniul sanatatii oculare, si-a extins linia de productie pentru lentilele de contact zilnice, cu gradient de apa – DAILIES TOTAL1® adaugand si lentilele cu dioptrie pe plus, pentru corectia hipermetropiei.

Combinatie, intr-o singura lentila, de confort3 de durata si transmisibilitate2 superioara, DAILIES TOTAL1® au fost lansate in Romania in mai 2014. Create sa reproduca mediul natural al corneei, cu un continut de apa de peste 80% la suprafata, lentilele DAILIES TOTAL1® isi mentin in proportie de 100% gradul de lubrifiere chiar si dupa o zi de port, oferind confort3 exceptional pana la sfarsitul zilei.

Lansarea pe piata a lentilelor DAILIES TOTAL1®, in 2011, a marcat o schimbare in domeniul lentilelor de contact, asigurand simultan o transmisibilitate ridicata la oxigen dar si confort exceptional” a afirmat Dr. Inma Perez-Gomez, Head of Proffesional Affairs, Alcon EMEA. “Acum si persoanele care au nevoie de corectia hipermetropiei se pot bucura de aceste beneficii”.

S-a constatat ca 44% din purtatorii de lentile de contact experimenteaza disconfort, acesta fiind unul din motivele principale de renuntare la portul lentilelor de contact4. Rezultatele studiilor au aratat ca purtatorii care au testat lentilele de contact DAILIES TOTAL1® au ales acest tip de lentile in detrimentul lentilelor pe care le purtau anterior studiului, intr-o proportie de 13 la 13. Mai jos regasiti si alte rezultate ale studiului:

 • 85% dintre participanti au afirmat ca DAILIES TOTAL1® sunt confortabile chiar si la sfarsitul zilei3
 • 93% dintre participanti au afirmat ca au vederea clara chiar si la sfarsitul perioadei de purtare a lentilelor DAILIES TOTAL1®3††.

Lentilele DAILIES TOTAL1® sunt recomandate pentru port zilnic si inlocuire la o zi si sunt disponibile cu dioptrii cuprinse intre -0.50 si – 6.00 (pas de 0.25); intre -6.50 si -10.00 ( pas de 0.50) iar acum si cu dioptrii cuprinse intre +0.50 si +6.00 (pas de 0.25).

 

Referinte:
1 Maissa C, Martin A, Kramer D, Nelson J, DeCenzo-Verbeten T. Evaluation of the lubricity of DAILIES TOTAL1® contact lenses after wear. Optom Vis Sci. 2014; 91: E-Abstract 145195.
2 Based on the ratio of lens oxygen transmissibility; among daily disposable lenses; Alcon data on file, 2010
3 Pérez-Gómez I, Giles T. European survey of contact lens wearers and eye care professionals on satisfaction with a new water gradient daily disposable contact lens. Clinical Optometry. 2014;6:17-23.
4 Rumpakis J. New data on contact lens dropouts: An international perspective. Rev Optom. 2010: 147(1):37-42.
† Based on the percentage of wearers agreeing with the statement, “I can comfortably wear these lenses all day long.”
†† Based on the percentage of wearers agreeing with the statement, “My vision with these lenses is clear at the end of day.”

OPTI-FREE PureMoist = solutia confortului

OFPM_leftCu OPTI-FREE® PureMoist® puteţi oferi utilizatorilor de lentile de contact confort care durează până la 16 ore datorită matricei de hidratare HydraGlyde®.

Cum funcţionează matricea de hidratare HydraGlyde®?

 • se ataşează şi formează un strat de hidratare pe toată suprafaţa lentile
 • crează o berieră unică pentru a preveni depunerile de lipide şi pentru a înlătura murdăria
 • reţine umezeala până la 16 ore

Formula de acţiune a soluţiei OPTI-FREE® PureMoist® cu matricea de hidratare HydraGlyde® este special creată să:

 • menţină un strat de hidratare ce permite pleoapelor să alunece pe suprafaţa lentilei de contact fără să se irite.
 • menţină lentila de contact hidratată pe tot parcursul zilei.
 • reducă depunerile de lipide şi să înlăture depunerile de proteine, pentru o lentilă de contact curată şi împrospătată.

banner-AOA-OFPM_2014-10_sdp

COMBINAŢIA PERFECTĂ:

promo-AOA&OFPM_2014-09_pag2
Lentilele de contact AIR OPTIX® AQUA şi
soluţia de întreţinere OPTI-FREE® PureMoist®

Lentilele lunare AIR OPTIX®, cu suprafaţă unică din plasmă, oferă confort remarcabil din ziua 1 până în ziua 30.
Utlizare împreună – lentilele AIR OPTIX® şi soluţia dezinfectantă multifuncţională OPTI-FREE® PureMoist® – oferă hidratare de durată, de dimineaţa până seara, şi confort superior la sfârşitul zilei.

 


MATERIALE:

Sales Aid:

newsletter_OFPM_2014_Page_1newsletter_OFPM_2014_Page_2newsletter_OFPM_2014_Page_3newsletter_OFPM_2014_Page_4newsletter_OFPM_2014_Page_5newsletter_OFPM_2014_Page_6


Flyer

flyer_OFPM_Page_1flyer_OFPM_Page_2flyer_OFPM_Page_3flyer_OFPM_Page_4


Instructiuni

instructiuni_OFPM_Page_1instructiuni_OFPM_Page_2


 

 

DAILIES TOTAL1® – Lentila de contact a anului!

Lansată in Aprilie 2013 în Marea Britanie şi Irlanda, şi de curand şi în România, DAILIES TOTAL1® a primit distincţia „Lentila de contact a anului” în cadrul festivităţii anuale Optician Awards, organizată pe 12 aprilie 2014, în Londra.

banner_850x2000_DT1DAILIES TOTAL1® este prima şi singura lentilă de contact cu un conţinut variabil de apă şi stabileşte un nou standard în materie de confort.

Clipim de aproximativ 14.000 de ori pe zi.
Acesta este unul din motivele pentru care lentilele de contact au nevoie de o suprafaţă nedetă, mătăsoasă, care să reducă iritaţia ţesuturilor delicate ale ochiului la clipit.

Soluţia? O lentilă de contact cu utilizare zilnică care oferă confort extraordinar, de durată, cu ajutorul unei tehnologii revoluţionare.

Suprafaţă netedă pentru confort excepţional chiar şi la sfârşitul zilei.
Designul inovator al acestor lentile de contact prezintă un conţinut variabil de apă, mai ridicat la suprafaţă, peste 99%, acolo unde ochii au nevoie, şi mai scăzut la interior, unde este mai puţină nevoie.

Rezultatul? 9 din 10 purtători au afirmat că lentilele sunt atât de confortabile încât nici nu le simt1.

Pentru a arăta sănătos şi a-i simţi sănătoşi, ochii trebuie să respire!
Având un conţinut de apă în interior de numai 33%, lentilele DAILIES TOTAL1®, oferă o transmisibilitate a oxigenului mai mare decât orice altă lentilă2 de contact zilnică disponibilă; de 6 ori mai mult oxigen comparativ cu alte lentile concurente.

DAILIES TOTAL1® sunt combinaţia perfectă între un nivel ridicat de transmisibilitate a oxigenului şi lubrifiere de durată, pentru portul confortabil al lentilelor pe tot parcursul zilei, oricât de lungă ar fi ea. Lubrifierea este un factor predictiv important în utilizarea sănătoasă a lentilelor de contact. Cu cât un obiect este mai lubrifiat, cu atât el va aluneca mai uşor pe o suprafaţă, iar un grad ridicat de lubrifiere contribuie la reducerea ratei de frecare dintre lentila de contact şi ţesuturile delicate ale ochiului.

Purtătorii i-au confirmat deja calităţile şi au manifestat preferinşa lor pentru lentilele DAILIES TOTAL1® în proporţie de 13 : 1 faţă de lentilele lor obişnuite.

DAILIES TOTAL1® sunt disponibile în acest moment doar pentru corecţia miopiei, cu dioptrii cuprinse între -0.50 şi -10.00 şi pot fi acum comandate şi în opticile partenere din România.

Solicitaţi specialistului mai multe informaţii şi instrucţiuni complete de utilizare!

————

1 Bazat pe un studiu în desfășurare în Europa, cu 24 de prescriptori, pentru adaptarea a 280 de pacienți.
2 Bazat pe nivelul de transmisibilitate a oxigenului prin lentilă, comparativ cu alte lentile de contact zilnice. Alcon , date la dosar 2010.

AIR OPTIX® COLORS – prima lentilă cosmetică din silicon hidrogel, din România

AOCDESCOPERIŢI NOILE LENTILE DE CONTACT COSMETICE AIR OPTIX® COLORS
combinaţia perfectă între CULOARE, un MATERIAL (silicon hidrogel) cu proprietăţi superioare de transmisibilitate a oxigenului pentru ochi care arată sănătos şi se simt sănătoşi şi o TEHNOLOGIE UNICĂ a suprafeţei din plasmă care permite purtătorului utilizarea confortabilă a lentilelor.

 • Lentile inovatoare care combină tehnologia de culoare 3-în-1 a lentilelor FreshLook® COLORBLENDS® cu performanţele lentilelor AIR OPTIX® AQUA pentru a stabili un nou standard în domeniul lentilelor de contact cosmetice.
 • Prima lentilă de contact cosmetică din silicon hidrogel, din România, disponibilă în 9 nuanţe atrăgătoare, vibrante sau subtile, cu sau fără dioptrie, pentru o schimbare pe care clienţii dvs. şi-o doresc.
 • Confort, transmisibilitate ridicată la oxigen1 şi frumuseţe, toate într-o singură lentilă.

Continue reading “AIR OPTIX® COLORS – prima lentilă cosmetică din silicon hidrogel, din România”

Produse Systane în portofoliul Optimed

systane_ultra
Systane® ULTRA
Picături oftalmice lubrifiante

Disponibile în flacon de 10 ml şi sub formă de unidoză – 0.7 ml (cutie cu 30 buc.)

Detalii »


systane_balance
Systane® BALANCE
Picături oftalmice lubrifiante

Disponibile în flacon de 10 ml

Detalii »


systane_geldrops
Systane® GEL DROPS
Gel oftalmic lubrifiant

Disponibile în flacon de 10 ml

Detalii »


Vitalux-Plus
Vitalux® Plus
Vitamine

Disponibile în cutii cu 28 de capsule sau cu 84 de capsule

Detalii »


Systane-Lid-Wipes
Systane® LID WIPES
Şerveţele demachiante hipoalergene

Disponibile în cutii cu 30 de bucăţi

Detalii »

Alcon si CIBA VISION – impreuna un singur brand

Ca lider în domeniul îngrijirii vederii, Alcon este dedicat promovării unor produse inovatoare care să răspundă nevoilor pacienţilor.

Pentru a duce la îndeplinire acest efort, am combinat portofoliul CIBA Vision de lentile de contact şi produse de întreţinere a lentilelor cu portofoliul Alcon. Cele două companii vor fi acum unite sub brandul Alcon. Organizaţi într-o singură companie globală ne vom putea adresa gamei complete de nevoi de îngrijire a vederii pentru pacienţii din întreaga lume.

Ca urmare a acestui proces, marca CIBA Vision Corporation va fi înlocuită cu marca Alcon Laboratories, Inc. pe toate etichetele, instrucţiunile şi ambalajele produselor:

 • AIR OPTIX® Aqua
 • AIR OPTIX® for Astigmatism
 • AIR OPTIX® Aqua Multifocal
 • AIR OPTIX® Night&Day Aqua
 • DAILIES® AquaComfort Plus®
 • Focus® DAILIES® All Day Comfort Progressives
 • Focus® DAILIES® All Day Comfort Toric
 • FreshLook® Colors
 • FreshLook® Colorblends
 • FreshLook® Dimensions
 • AOSEPT® PLUS

Schimbarea marcii CIBA Vision cu Alcon va începe în curând. Pacienţii vor remarca schimbarea pe noile etichete, instrucţiuni de utilizare şi pe ambalajul exterior ale produselor începand cu IANUARIE 2014.

Schimbarea numelui

Este posibilă o perioadă de tranziţie în care veţi primi atât produse cu marca CIBA Vision cât şi produse cu marca Alcon inscripţionate pe:

 • Etichetă
 • Instrucţiuni de utilizare
 • Ambalaj

Produsele astfel etichetate vor fi expuse şi / sau disponibile pacienţilor dvs. simultan. Vă confirmam că produsele conţinute în aceste ambalaje sunt exact aceleaşi.

Ne vom asigura în continuare că aceste schimbări vor fi realizate în timp util, cu un impact cât mai redus asupra afacerii dvs.

Va multumim pentru intelegere.

informare_ciba-to-alcon_2014-01_web Descarca comunicarea PDF

Vezi cât de bine se potrivesc împreună!

Lentilele de contact AIR OPTIX® şi soluţia de întreţinere OPTI-FREE® RepleniSH® ţi-au pregătit “pachetul special” de toamnă.

6 lentile de contact AIR OPTIX® + 1 soluţie de întreţinere OPTI-FREE® RepleniSH® (300ml) achiziţionate în perioada 15 Octombrie-15 Decembrie îţi aduc CADOU – soluţia de 120ml.

promo_2013-10_AO-OFR_web

AIR OPTIX® – familia lentilelor de contact lunare care respiră este realizată printr-o tehnologie unică cu un tratament permanent al suprafeţei cu plasmă. Aceste lentile combină transmisibilitatea ridicată la oxigen, hidratarea de durată şi rezistenţa superioară la depozite, pentru ochi sanatoşi şi confort zi de zi, până la sfârşitul periodei de utilizare.

Atât în viaţa profesională cât şi în cea privată, zilele pot deveni mai lungi şi mai agitate decât ne aşteptăm. Descoperă libertatea oferită de lentilele de contact care pot fi purtate pe tot parcursul zilei, oricât de lungă ar fi ea! Indicate persoanelor cu un stil de viaţă activ!

AIR OPTIX® reprezintă o opţiune sănătoasă de corecţie a vederii, fie că este vorba de miopie sau hipermetopie (Air Optix® Aqua şi Air Optix® Night & Day® Aqua), de astigmatism (Air Optix® for Astigmatism) sau de prezbiopie (Air Optix® Aqua Multifocal).

Ca să te bucuri din plin de proprietăţile lentilelor tale, ai nevoie de un regim de întreţinere adecvat. Opti-Free® RepleniSH® este soluţia de întreţinere multifuncţională1 cea mai recomandată de specialişti. Sistemul inovator TearGlyde® pe care îl conţine, creşte gradul de hidratare al lentilelor până la 14 ore/zi. Pacienţii îi confirmă proprietăţile2:

 • Lentilele sunt mai curate si hidratate
 • Portul este confortabil
 • Confortul este de durata

Air Optix® şi OPTI-FREE® RepleniSH® fac parte din portofoliul de produse pentru îngrijirea vederii Alcon, distribuite în România de Optimed.


Despre Optimed

Cu peste 20 de ani de expertiză în domeniu, Optimed este recunoscut ca distribuitor la nivel naţional de echipamente pentru oftalmologie şi optometrie, lentile de contact şi soluţii pentru întreţinerea acestora.

Tradiţia companiei şi experienţa profesioniştilor Optimed sunt completate de parteneriatele cu producători internaţionali de renume pe care Optimed le-a dezvoltat de-a lungul anilor. În prezent, Optimed este reprezentant Alcon în România. De asemenea, Optimed reprezintă şi distribuie produsele unor companii de referinţă precum: Topcon Europe Medical, iCare Finland sau Plusoptix GmbH.

Oferind produse de înaltă calitate, servicii post-vânzare şi consultanţă, Optimed raspunde atât cerinţelor specialiştilor cât şi nevoilor şi exigenţelor consumatorilor.

Pentru mai multe informaţii despre produsele şi promoţiile OPTIMED vizitaţi: www.optimed.ro sau www.spunedinpriviri.ro


1. Date la dosar, Alcon Laboratories Inc.
2. Date studiu disponibile la cerere, Sursa- Alcon Laboratories Inc.
* Promoţia este valabilă pentru lentilele Air Optix® Aqua, Air Optix® Night & Day® Aqua, Air Optix® for Astigmatism şi Air Optix® Aqua Multifocal cutii de 3 buc. (2 seturi) sau cutii de 6 buc. (1 set), in limita stocului disponibil. Perioada promotiei 15 octombrie – 15 decembrie 2013.

Cu DAILIES® esti pregatit pentru vacanta!

Acceptă provocarea zilelor toride de vară cu lentilele de contact zilnice DAILIES® AquaComfort Plus. Prin agentul lor unic de hidratare , activat prin clipit, te vei bucura din plin de fiecare moment de relaxare!

În plus, în perioada 1 Iulie – 13 Septembrie, 1 cutie achiziţionată îţi aduce 10 lentile CADOU pt extra zile de confort şi hidratare, iar 2 cutii vin la pachet şi cu un balsam de buze Nivea SUN!

Promo DAILIES 1.07. - 31.09.2013

DAILIES® AquaComfort Plus sunt lentile de contact de unică utilizare şi port zilnic şi reprezintă cel mai simplu şi igienic mod de a purta lentile de contact. Sunt alegerea indicată pentru persoanele cu un stil de viaţă modern, excelente în timpul liber, în vacanţă, la petreceri, când faci sport sau oricând vrei să te bucuri de un moment special alături de cei dragi ţie.

Studii clinice au demonstrat că DAILIES® AquaComfort Plus:

 1. Reduc semnificativ simptomele asociate sindromului de ochi uscat1-2*
 2. Eliberează agenţi de hidratare pe tot parcursul zilei3**
 3. Menţin filmul lacrimal stabil pentru ochi sănătoşi4
 4. Reduc simptomele şi semnele alergiilor de sezon5

Familia lentilelor de contact pentru o zi – DAILIES® – include şi lentile pentru corecţia astigmatismului si prezbiopiei.

Află care este soluţia potrivită pentru tine şi ai grijă de vederea ta, printr-un consult de specialitate efectuat periodic.

Referinţe:
1. Fahmy M, Long B., Giles T., Wang C-H. Comfort-enhanced daily disposable contact lens reduces symptoms among weekly/monthly patients. Eye Contact Lens. 2010; 36 (4):215-219
2. Într-un studiu clinic efectuat în 8 locaţii cu 81 de pacienţi simptomatici; rezultate semnificative demonstrate la nivelul de 0.05; Alcon date la dosar, 2008
3. Studiu de laborator comparativ al profilelor eliberate; rezultate semnificative demonstrate la nivelul de 0.05; Alcon date la dosar, 2007
4. Tomlinson A, Khanal S, Assessment of Taer Film dynamics: Quantification Approach. The Ocular Surface April 2005 Vol 3 No 281-95
5. Stiegemeier MJ, Fahmy M., Thomas S. Beating back SAC. Optometric management. 2008; 43(9): 84-85
* Bazat pe evaluările subiective ale frecvenţei şi gravităţii simptomelor oferite de purtătorii simptomatici de lentile de contact cu înlocuire de la 1 la 4 saptămâni. Comparativ cu lentilele obişnuite.
** Pe parcursul unei perioade de 18 ore.

Spune din priviri toată vara cu lentilele de contact AIR OPTIX® şi DAILIES®

Şi  te bucuri mai mult de beneficiile lentilelor de contact preferate!

Recunoscute pentru beneficiile lor de pacienţii din întreaga lume, lentilele AIR OPTIX® şi DAILIES®, prin combinaţia unică de oxigen şi hidratare, redau prospeţime chiar şi celor  mai „toride” zile de vară!

În plus, completează „bagajul” de vacanţă cu premii, pentru mai multe zile (luni) de confort!

Astfel, în perioada 3 Iunie – 30 August 2013, 1 cutie AIR OPTIX® sau DAILIES® achiziţionată îţi oferă şansa de a câştiga lentilele Ciba Vision preferate, pentru 1 an întreg!

banner-opt-030630082013

Răzuieşte stickerul de concurs, înscrie codul unic pe www.spunedinpriviri.ro şi poţi câştiga:

MARELE PREMIU:
Lentile de contact pentru 1 an întreg

Şi

Premii Lunare:
3 PREMII: Lentile de contact pentru 3 luni
5 MENŢIUNI: 30 de lentile de contact DAILIES®

Tragerile la sorţi lunare vor fi organizate în 10 Iulie, 9 August şi 10 Septembrie iar tragerea la sorţi pentru Marele premiu va avea loc în data de 16 Septembrie 2013.


AIR OPTIX® sunt lentile de contact lunare care “respiră” pentru sănătatea ochilor tăi, au  o transmisibilitate mare la oxigen şi un strat unic care menţine hidratarea şi protejează lentila de depozite, inclusiv de cele apărute în urma utilizării produselor de Make-up.DAILIES®, lentile de contact pentru o zi 
sunt alegerea indicată pentru un stil de viaţă modern. Hidratează cu fiecare clipit şi menţin confortul pe parcursul întregii zile. Studii clinice au dovedit eficienţa lor şi în cazul persoanelor care suferă de alergii oculare.


Regulamentul oficial al Concursului este disponibil pe www.spunedinpriviri.ro

concurs030630082013-poster-optimed

Marele câştigător al concursului „Vezi cât de bine se potrivesc împreună’’ se pregăteşte de vacanţa la Roma Citeste mai mult: Marele câştigător al concursului „Vezi cât de bine se potrivesc împreună’’ se pregăteşte de vacanţa la Roma

Marele câştigător al concursului “Vezi cât de bine se potrivesc împreună”, organizat de Optimed , a intrat în posesia premiului: un voucher în valoare de 850 Euro pentru o excursie la Roma.

marele-castigator-al-concursului-vezi-cat-de-bine-se-potrivesc-impreuna-se-pregateste-de-vacanta-la-romaAndreea Pătrulescu, din Cluj, se va bucura de o vacanţă de neuitat în cetatea eternă. Pentru a beneficia de acest premiu, Andreea a cumpărat, în perioada 15 septembrie – 15 decembrie 2012, pachetul promoţional Air Optix® (cutii de 6 lentile) + OPTI-FREE® RepleniSH®(300ml) înscriindu-se apoi, pe baza bonului fiscal de achiziţie, în concursul găzduit pe site-ul www.spunedinpriviri.ro.

Cu Air Optix® şi OPTI-FREE® RepleniSH® au câştigat şi alţi 12 participanţi la concurs, care au primit premii constând în lentile de contact Air Optix® şi soluţii de întreţinere OPTI-FREE® RepleniSH® oferite de Optimed. Concursul “Vezi cât de bine se potrivesc împreună” a adus şansa purtătorilor de lentile de contact să se bucure nu doar de calitatea produselor Alcon, ci să câştige şi premii consistente!

Optimed, reprezentantul Alcon în România, organizează în mod constant astfel de concursuri menite să răsplătească purtătorii de lentile de contact pentru alegerea făcută, promovând, în acelaşi timp, produsele de înaltă calitate, apreciate la nivel mondial.

Air Optix® sunt lentilele din silicon hidrogel Nr. 1 in Europa1.

Air Optix® – familia lentilelor care respira, sunt o combinaţie avansată de oxigen, agent de umidifiere şi suprafaţă ultrafină; sunt lentile de contact cu port lunar realizate dintr-un material revoluţionar care transmite de până la 5 ori mai mult oxigen comparativ cu lentilele tradiţionale din hidrogel, pentru ochi care se simt şi arată sanatoşi.

OPTI-FREE® RepleniSH® este soluţia multifuncţională pentru întreţinerea lentilelor de contact, cea mai recomandată de către specialişti2. Sistemul inovator TearGlyde® pe care îl conţine, creşte gradul de hidratare a lentilelor până la 14 ore/zi. Pacienţii îi confirmă proprietăţile3:

 • Lentilele sunt mai curate si hidratate
 • Portul este confortabil
 • Confortul este de durata

Air Optix® şi OPTI-FREE® RepleniSH® fac parte din portofoliul de produse pentru ingrijirea vederii Alcon, distribuite în România de Optimed.

Note:
1. Conform raportului terţei parţi, timp de 12 luni, pană în decembrie 2010. Segmentul lentilelor de contact sferice, saptamanale/lunare.
2. Date la dosar, Alcon Laboratories Inc.
3. Date studiu disponibile la cerere, Sursa- Alcon Laboratories Inc.