Air Optix™ Aqua Multifocal – “Inovatia anului”

Air Optix Aqua Multifocal

Air Optix™ Aqua Multifocal – lentila de contact pentru corectia prezbiopiei din familia Air Optix™ (CIBA Vision™), a fost desemnata “Inovatia Anului” de catre opticienii din Franta.

Titlul a fost acordat de catre “Inform’Optique magazine”. La fiecare 2 ani, revista premiaza cele mai inovative companii, pe baza voturilor opticienilor din Franta.

Aceasta recunoastere recompenseaza eforturile intregii echipe care a facut din Air Optix™ Aqua Multifocal – intr-un an de la lansare, lentila numarul 1 pentru corectia prezbiopiei.

Air Optix Aqua™ Multifocal si-a indeplinit promisiunile:

  • vedere clara la toate distantele,
  • confort sporit prin sistemul Aqua Moisture incorporat si
  • pana la de 5 ori mai mult oxigen comparativ cu lentilele traditionale din hidrogel.

Dovada: 2.000 de oftalmologi o recomanda si mai mult de 10.000 de pacienti o folosesc. Tot pacientii afirma ca lentilele “sunt confortabile inca de la aplicare si nu se incarca chiar dupa purtarea mai multe zile”.

Caracteristicile remarcabile ale materialului (sub patent CIBA Vision™) din care sunt realizate lentilele, permit portul pana la 6 nopti consecutiv. Este un aspect important pentru pacientii prezbiopi cu stil de viata activ sau care calatoresc mult, scutindu-i de disconfortul ochelarilor, dar si de intretinerea zilnica.

Din iunie 2009, Air Optix™ Aqua Multifocal este disponibila si in Romania.

Prin accentul pe inovatie, calitate si parteneriate puternice cu specialisti din domeniul ingrijirii vederii, compania CIBA Vision™ este intre liderii mondiali in cercetarea, dezvoltarea si producerea de lentile de contact si solutii de intretinere pentru lentile de contact.

Reprezentantul CIBA Vision™ in Romania, Optimed srl, va poate oferi detalii, materiale de prezentare si consultanta de specialitate privind aceste produse.

http://www.optimed.ro

http://lentile-de-contact.optimed.ro/detalii-lentile-de-contact-Air-Optix-Aqua-Multifocal.html

“A fost o data… ca nicio data!” – Lansare Air Optix Aqua Multifocal

13 iunie 2009, Conacul dintre Vii, jud. Prahova

Conceptul “Grija pentru oaspete, respect pentru natura” a atras atentia asupra casei boieresti situate la capatul drumeagului cu ciresi, la adapostul viilor nesfarsite din zona Prahovei, refacuta si transformata intr-un loc inedit de popas pentru calatorul modern.

Conacul dintre Vii este locul in care sa redescoperi… albastrul si verdele!

Conacul dintre Vii a fost locul in care oaspetii Optimed au descoperit si o noua lentila de contact pentru corectia prezbiopiei: Air Optix Aqua Multifocal. Prezentarea reprezentantului CIBA Vision, dl. Helmer Schweizer a fost urmata de o parte practica in care unii participanti au putut sa probeze alternativa la ochelarii multifocali si sa-i descopere atu-urile. Intre cele mai importante: vedere superioara la toate distantele (comparativ cu alte lentile multifocale din silicon hidrogel) in situatii obisnuite de viata: lucrul la computer, vizionare la televizior, condus pe timp de zi si pe timp de noapte. Si, poate, cea mai asteptata inovatie de catre pacienti: confort sporit! Posibilitatea portului extins pana la 6 nopti continuu confirma acest lucru.

Asa cum au promis, gazdele n-au dezamagit in privinta bucatelor 100% naturale, “tainuind retetele maicutelor de la manastirea din apropiere” si a carafelor cu “vin strasnic” prahovean din podgoriile din jurul targului Urlatilor. Sub firul cu maiestrie si rafinament impletit de sommelierul Sergiu Nedelea, Feteasca Alba si cea Neagra si-au dezvaluit rand pe rand toate secretele senzoriale, in povestile lor de la mireasma imbatatoare a florii de vie, la boabele plesnind de arome in bataia soarelui si pana la savoarea fiecarei picaturi.

In apropiere, printre “viile nesfarsite”, Conacul Bellu – monument de arhitectura populara din sec. al XIX-lea, actualmente muzeu, incita vizitatorii si cu povestea unei frumoase frantuzoaice al carei spirit se spune ca inca bantuie splendidul loc, iar la cateva sute de metri de oras, Schitul Sfanta Maria-Cricov, cu bisericuta din lemn, in forma de corabie, invita la macar cateva clipe de liniste. Intre tufele de trandafiri galbeni si rosii si ciresii incarcati cu ispite de iunie, invitatii s-au bucurat de albastru si verde, de natura neatinsa si, speram, de prezentari din care n-au lipsit elementele inedite.

Surpriza intalnirii avea sa se devoaleze partial dimineata urmatoare. Invitatii au facut cunostinta cu un personaj care castiga din ce in ce mai multa popularitate si in Romania. Un personaj si o partenera pe masura care promit o poveste memorabila. Deocamdata au lansat doar intriga acesteia: Spune din priviri!

Cu bucuria unor cunsotinte noi si amintiri frumoase,
Carmen Orzea – Consultant PR
Optimed srl

» Vezi galeria foto

Air Optix™ Aqua Multifocal: vedere clara la toate distantele pentru prezbiopie

Prezbiopia reprezinta o deficienta de vedere determinata de scaderea flexibilitatii cristalinului, afecteaza vederea la aproape si se manifesta, la majoritatea persoanelor, in jurul varstei de 40 de ani. Este o schimbare naturala care se petrece odata cu inaintarea in varsta si devine mai evidenta in timp, indiferent daca se apeleaza sau nu la ochelari sau lentile de contact. Niciun exercitiu ocular si nici modificarile in privinta alimentatiei nu vor face reversibile aceste modificari fiziologice la nivelul cristalinului.

Compania CIBA Vision – divizia pentru ingrijirea vederii din cadrul concernului Novartis, a investit in cercetarea si dezvoltarea de lentile de contact destinate populatiei care se confrunta cu prezbiopia. Noua lentila Air Optix Aqua Multifocal – rezultatul acestei investitii, isi doreste sa optimizeze provocarile fiziologice, optice si de utilizare care au cauzat nemultumiri pacientilor prezbiopi de-a lungul timpului

Cerintele specifice ale pacientilor prezbiopi vizeaza: vedere clara pentru activitati uzuale – utilizarea calculatorului, redactarea de mesaje pe telefonul mobil, cititul cartilor, etichetelor, meniurilor si mai putina oboseala oculara.

Ca alternativa (la ochelari) pentru corectia prezbiopiei, atu-urile lentilelor de contact AIR OPTIX AQUA MULTIFOCAL sunt: vedere clara la toate distantele, confort superior si tranzitie imperceptibila de la lentilele de distanta.

“In afara de vedere clara, stim ca purtatorii de lentile de contact avand prezbiopie au tot mai mare nevoie de confort, dat fiind faptul ca filmul lacrimal ce mentine umiditatea ochiului este mai redus si de calitate inferioara, astfel incat pot resimti simptome de uscaciune si disconfort “, a declarat Imma Perez, Head of Professional Affairs, CIBA VISION Europe.

AIR OPTIX AQUA MULTIFOCAL ofera pana la de 5 ori mai mult oxigen comparativ cu lentilele traditionale din hidrogel pentru ochi mai albi, cu aspect sanatos. Lentila incorporeaza sistemul AQUA Moisture pentru a raspunde necesitatilor purtatorilor de lentile de contact avand prezbiopie.

Lentilele AIR OPTIX AQUA MULTIFOCALsunt confortabile inca de la aplicare si pe durata intregii zile datorita sistemului AQUA Moisture care lubrifiaza pentru confort initial, ajuta la mentinerea confortului intreaga zi datorita materialului sub patent CIBA Vision de realizare a lentilei si pastreaza confortul zi de zi prin hidratare superioara si excelenta rezistenta la depozite.

Lansarea in Romania a acestui produs a avut loc in 13 iunie la Conacul dintre Vii (localitatea Urlati), in cadrul unui eveniment organizat de catre reprezentantul CIBA Vision in Romania, Optimed srl, la care a participat dl. Helmer Schweizer – manager zonal Balcani, CIBA Vision.

http://lentile-de-contact.optimed.ro/detalii-lentile-de-contact-Air-Optix-Aqua-Multifocal.html