Am lansat la APA …

Intre 18-20 mai, la loc bun – Vila Bran, cu AER proaspat, APA curata si alternative de relaxare dupa pofta .. ochilor, a inimii, Optimed a lansat

AIR OPTIX™ Night&Day™ AQUA

noutatea familiei de top in preferintele pacientilor. La fel de mult oxigen – cel MAI MULT dintre toate lentilele moi disponibile, ACUM cu plus de CONFORT – pana la 30 zile si nopti, datorita agentului unic AQUA.

Traditia si confortul au facut pereche buna la Vila Bran. Propunerile variate (intre care tir cu arcul sau arma, tiroliana – pentru cine a indraznit mai mult, o piesa de teatru spre seara), au pus in valoare forma fizica sau, dupa caz, au delectat spiritul invitatilor.

La cei 20 de ani impliniti, Optimed respecta tradiția, dar e motivata de provocarile lumii moderne. Nu ezitam sa vi le impartasim cand le recunoastem si credem in ele.
Exigențele dvs. si ale pacienților s-au intalnit intr-un produs ce a confirmat nu doar o data, ci in mod repetat. E momentul sa incercati. E momentul pentru MAI MULT!

Ce este frumos, bun – se spune, dureaza putin. Noi credem altfel: cu oamenii potriviti, poate dura oricat de mult. Cei 20 de ani impreuna sfideaza dictonul.
Cat despre produsul potrivit, poate dura pana la 30 zile si nopti continuu. In conditii de confort si siguranta.

Va invitam sa va convingeti si … sa scapati de griji: cu AIR OPTIX™ Night&Day™ AQUA pacientii dvs.pot depasi limitele cu lentilele lor.

Vezi galerie imagini

AIR OPTIX Night&Day AQUA – Cel mai MULT oxigen, confort 30 zile (si nopti) continuu

Confort la aplicare, pe parcursul zilei si .. in zilele urmatoare, datorita agentului unic AQUA Moisture si tehnologiei TriComfort.

AIR OPTIX Night&Day AQUA ofera cea mai MARE transmisibilitate la oxigen dintre TOATE lentilele de contact moi existente.

Cand stilul de viata este o provocare, alege lentilele care lucreaza si cand tu te odihnesti!

CUI se adreseaza?
AIR OPTIX Night&Day AQUA sunt solutia optima pentru pacientii care doresc sa poata atipi sau dormi fara griji cu lentilele de contact pe ochi, pentru ca au un stil de viata dinamic si un program imprevizibil. Este cazul celor care lucreaza mai multe ore pe zi, al celor care au o viata sociala intensa sau care calatoresc des, precum si al mamelor care trebuie sa aiba vederea clara oricand se trezesc sau al studentilor cu program aglomerat.

Sunt lentile de contact aprobate si pentru port in scop terapeutic, ca lentila bandaj.

PRIN CE difera fata de AIR OPTIX Night&Day?

Agentul unic AQUA Moisture incorporat lubrifiaza pentru aplicarea usoara si confortabila a lentilelor AIR OPTIX Night&Day AQUA, mentine umiditatea lentilei asigurand confort intreaga zi (inclusiv peste noapte) si confera o senzatie naturala datorita suprafetei ultrafine.

CE dioptrii sunt disponibile?
Atat persoanele cu miopie, cat si cele cu hipermetropie pot beneficia de atu-urile AIR OPTIX Night&Day AQUA, pentru ca sunt disponibile dioptrii de la +6.00 la -10.00.

CAT timp pot fi purtate?
Lentilele de contact AIR OPTIX Night&Day AQUA sunt aprobate pentru port continuu de pana la 30 zile si nopti. Pot fi purtate atat continuu cat si flexibil (zilnic sau pentru cateva zile si nopti).

CARE este intervalul de inlocuire?
AIR OPTIX Night&Day AQUA se inlocuiesc lunar.

CE este tehnologia TriComfort?
In cateva cuvinte, inseamna: port sanatos, natural si confort sporit.
Mai mult oxigen. Transmisibilitatea ridicata la oxigen permite trecerea unei cantitati mai MARI de oxigen prin
lentila comparativ cu alte lentile – pentru ochi care arata sanatosi si se simt sanatosi.
Rezistenta la depuneri. Tratamentul unic cu plasma confera rezistenta mai mare la depozite – rezultatul: lentile
curate si port confortabil.
Nivel minim de deshidratare. Structura materialului minimizeaza rata de deshidratare a lentilei – pentru confort
intreaga zi.

DE CE AIR OPTIX Night&Day AQUA?
Va invitam sa descoperiti singuri, solicitand o proba in optica din orasul dvs. Si sa va bucurati de ochi sanatosi, pentru ca ochii sanatosi au nevoie de mult, foarte mult oxigen, iar AIR OPTIX Night&Day AQUA … respira din plin!

Carmen Orzea, Consultant PR