Modificari in familia AIR OPTIX

Vă informăm că începând cu data de 1 Iulie 2017 Optimed nu va mai importa lentilele de contact AIR OPTIX® Aqua.

Optimed va onora, în continuare, comenzile dvs. pentru aceste lentile, în limita stocului disponibil. Vă rugăm să verificați disponibilitatea produsului cu Departamentul Relații Clienți.

La epuizarea stocului, comenzile dvs de lentile AIR OPTIX® Aqua vor fi automat schimbate cu noul produs, AIR OPTIX® Plus HydraGlyde®.

Familia AIR OPTIX® oferă o variantă excelentă pentru adaptarea majorității purtătorilor de lentile de contact, prin cele 5 tipuri de lentile:

 • AIR OPTIX® Plus HydraGlyde® – combinație între Tehnologia SmartShield™ și Matricea de hidratare HydraGlyde® pentru a oferi protecție remarcabilă împotriva depunerilor și o hidratare de durată, cu dioptrii cuprinse între +8.00 și -12.00.
 • AIR OPTIX® Night&Day Aqua – cel mai ridicat nivel de transmisibilitate la oxigen dintre toate lentilele de contact moi existente, aprobate pentru port continuu de până la 30 de zile și nopti, recomandate și ca lentilă terapeutică.
 • AIR OPTIX® Aqua Multifocal – vedere superioară pentru prezbiopi; 86% rată de succes de la prima adaptare.
 • AIR OPTIX® for Astigmatism – design-ul inovator Precision Balance 8|4 oferă performanțe remarcabile; disponibile într-o gamă variată de parametri, 4 cilindri cu ax în pas de 10 grade.
 • AIR OPTIX® COLORS – combinația perfectă între culoare, material (silicon-hidrogel) și Tehnologia SmartShield™. Disponibile în 9 nuanțe, 5 subtile și 4 vibrante.

Începând cu 1 Iunie, lentilele AIR OPTIX® vin în ambalaje noi, unitare, care evidențiază Tehnologia SmartShield™. Acest lucru va ajuta purtătorii să recunoască mai bine brandul AIR OPTIX® și vă oferă oportunitatea de a le prezenta benefiicile acestei tehnologii.

Apreciem înțelegerea dvs. și încrederea în lentilele AIR OPTIX®.

Vezi cât de bine se potrivesc împreună!

Lentilele de contact AIR OPTIX® şi soluţia de întreţinere OPTI-FREE® RepleniSH® ţi-au pregătit “pachetul special” de toamnă.

6 lentile de contact AIR OPTIX® + 1 soluţie de întreţinere OPTI-FREE® RepleniSH® (300ml) achiziţionate în perioada 15 Octombrie-15 Decembrie îţi aduc CADOU – soluţia de 120ml.

promo_2013-10_AO-OFR_web

AIR OPTIX® – familia lentilelor de contact lunare care respiră este realizată printr-o tehnologie unică cu un tratament permanent al suprafeţei cu plasmă. Aceste lentile combină transmisibilitatea ridicată la oxigen, hidratarea de durată şi rezistenţa superioară la depozite, pentru ochi sanatoşi şi confort zi de zi, până la sfârşitul periodei de utilizare.

Atât în viaţa profesională cât şi în cea privată, zilele pot deveni mai lungi şi mai agitate decât ne aşteptăm. Descoperă libertatea oferită de lentilele de contact care pot fi purtate pe tot parcursul zilei, oricât de lungă ar fi ea! Indicate persoanelor cu un stil de viaţă activ!

AIR OPTIX® reprezintă o opţiune sănătoasă de corecţie a vederii, fie că este vorba de miopie sau hipermetopie (Air Optix® Aqua şi Air Optix® Night & Day® Aqua), de astigmatism (Air Optix® for Astigmatism) sau de prezbiopie (Air Optix® Aqua Multifocal).

Ca să te bucuri din plin de proprietăţile lentilelor tale, ai nevoie de un regim de întreţinere adecvat. Opti-Free® RepleniSH® este soluţia de întreţinere multifuncţională1 cea mai recomandată de specialişti. Sistemul inovator TearGlyde® pe care îl conţine, creşte gradul de hidratare al lentilelor până la 14 ore/zi. Pacienţii îi confirmă proprietăţile2:

 • Lentilele sunt mai curate si hidratate
 • Portul este confortabil
 • Confortul este de durata

Air Optix® şi OPTI-FREE® RepleniSH® fac parte din portofoliul de produse pentru îngrijirea vederii Alcon, distribuite în România de Optimed.


Despre Optimed

Cu peste 20 de ani de expertiză în domeniu, Optimed este recunoscut ca distribuitor la nivel naţional de echipamente pentru oftalmologie şi optometrie, lentile de contact şi soluţii pentru întreţinerea acestora.

Tradiţia companiei şi experienţa profesioniştilor Optimed sunt completate de parteneriatele cu producători internaţionali de renume pe care Optimed le-a dezvoltat de-a lungul anilor. În prezent, Optimed este reprezentant Alcon în România. De asemenea, Optimed reprezintă şi distribuie produsele unor companii de referinţă precum: Topcon Europe Medical, iCare Finland sau Plusoptix GmbH.

Oferind produse de înaltă calitate, servicii post-vânzare şi consultanţă, Optimed raspunde atât cerinţelor specialiştilor cât şi nevoilor şi exigenţelor consumatorilor.

Pentru mai multe informaţii despre produsele şi promoţiile OPTIMED vizitaţi: www.optimed.ro sau www.spunedinpriviri.ro


1. Date la dosar, Alcon Laboratories Inc.
2. Date studiu disponibile la cerere, Sursa- Alcon Laboratories Inc.
* Promoţia este valabilă pentru lentilele Air Optix® Aqua, Air Optix® Night & Day® Aqua, Air Optix® for Astigmatism şi Air Optix® Aqua Multifocal cutii de 3 buc. (2 seturi) sau cutii de 6 buc. (1 set), in limita stocului disponibil. Perioada promotiei 15 octombrie – 15 decembrie 2013.

Spune din priviri toată vara cu lentilele de contact AIR OPTIX® şi DAILIES®

Şi  te bucuri mai mult de beneficiile lentilelor de contact preferate!

Recunoscute pentru beneficiile lor de pacienţii din întreaga lume, lentilele AIR OPTIX® şi DAILIES®, prin combinaţia unică de oxigen şi hidratare, redau prospeţime chiar şi celor  mai „toride” zile de vară!

În plus, completează „bagajul” de vacanţă cu premii, pentru mai multe zile (luni) de confort!

Astfel, în perioada 3 Iunie – 30 August 2013, 1 cutie AIR OPTIX® sau DAILIES® achiziţionată îţi oferă şansa de a câştiga lentilele Ciba Vision preferate, pentru 1 an întreg!

banner-opt-030630082013

Răzuieşte stickerul de concurs, înscrie codul unic pe www.spunedinpriviri.ro şi poţi câştiga:

MARELE PREMIU:
Lentile de contact pentru 1 an întreg

Şi

Premii Lunare:
3 PREMII: Lentile de contact pentru 3 luni
5 MENŢIUNI: 30 de lentile de contact DAILIES®

Tragerile la sorţi lunare vor fi organizate în 10 Iulie, 9 August şi 10 Septembrie iar tragerea la sorţi pentru Marele premiu va avea loc în data de 16 Septembrie 2013.


AIR OPTIX® sunt lentile de contact lunare care “respiră” pentru sănătatea ochilor tăi, au  o transmisibilitate mare la oxigen şi un strat unic care menţine hidratarea şi protejează lentila de depozite, inclusiv de cele apărute în urma utilizării produselor de Make-up.DAILIES®, lentile de contact pentru o zi 
sunt alegerea indicată pentru un stil de viaţă modern. Hidratează cu fiecare clipit şi menţin confortul pe parcursul întregii zile. Studii clinice au dovedit eficienţa lor şi în cazul persoanelor care suferă de alergii oculare.


Regulamentul oficial al Concursului este disponibil pe www.spunedinpriviri.ro

concurs030630082013-poster-optimed

VEZI cat de bine se potrivesc impreuna!

AIR OPTIX si OPTI-FREE RepleniSH anunta toamnade poveste!

2 cutii AIR OPTIX (6 lentile) si o solutie OPTI-FREE RepleniSH (300ml) cumparate in perioada 15 septembrie-15 decembrie 2012, iti aduc 360 ml solutie CADOU si sansa la premii pe alese.

Inscrie-te pe www.spunedinpriviri.ro si poti castiga:
• o excursie de poveste …impreuna cu cine vrei tu!
• 2 weekend-uri la munte (tot in 2, desigur!)
• 10 pachete cadou AIR OPTIX

AIR OPTIX sunt lentilele de contact lunare care “respira” pentru sanatatea ochilor tai in orice anotimp, iar OPTI-FREE RepleniSH, solutia pentru lentile de contact moi cea mai recomandata de specialisti1.

Pentru miopie sau hipermetropie poti alege intre:
AIR OPTIX AQUA – lentila din silicon hidrogel nr.1 in Europa2
si
AIR OPTIX NIGHT&DAY AQUA – cel mai mult oxigen3 si confort pana la 30 de zile si nopti continuu

Pentru astigmatism:
AIR OPTIX for ASTIGMATISM – gama completa de parametri

Pentru prezbiopie:
AIR OPTIX MULTIFOCAL – “Inovatia Anului 2010”4

Cu OPTI-FREE RepleniSH lentilele tale sunt mai curate, bine hidratate pana la 14 ore pe zi si confortabile.

Cauta promotia AIR OPTIX&OPTI-FREE in opticile din toata tara, nu uita sa te inscrii pe www.spunedinpriviri.ro si pregateste-te de … poveste!

Inscrierea se face si se valideaza pe baza bonului fiscal, asa ca pastreaza-l bine!


1 Date disponibile la cere. Sursa: Alcon Labs, Inc.
2 Conform raportului tertei parti, timp de 12 luni, pana in decembrie 2010 . Segmentul lentilelor de contact sferice, saptamanale/lunare.
3 Dk/t = 175@-3.00D
4 Inform’Optique Magazine, 2010

Carmen Orzea, Consultant PR

AIR OPTIX Night&Day AQUA – Cel mai MULT oxigen, confort 30 zile (si nopti) continuu

Confort la aplicare, pe parcursul zilei si .. in zilele urmatoare, datorita agentului unic AQUA Moisture si tehnologiei TriComfort.

AIR OPTIX Night&Day AQUA ofera cea mai MARE transmisibilitate la oxigen dintre TOATE lentilele de contact moi existente.

Cand stilul de viata este o provocare, alege lentilele care lucreaza si cand tu te odihnesti!

CUI se adreseaza?
AIR OPTIX Night&Day AQUA sunt solutia optima pentru pacientii care doresc sa poata atipi sau dormi fara griji cu lentilele de contact pe ochi, pentru ca au un stil de viata dinamic si un program imprevizibil. Este cazul celor care lucreaza mai multe ore pe zi, al celor care au o viata sociala intensa sau care calatoresc des, precum si al mamelor care trebuie sa aiba vederea clara oricand se trezesc sau al studentilor cu program aglomerat.

Sunt lentile de contact aprobate si pentru port in scop terapeutic, ca lentila bandaj.

PRIN CE difera fata de AIR OPTIX Night&Day?

Agentul unic AQUA Moisture incorporat lubrifiaza pentru aplicarea usoara si confortabila a lentilelor AIR OPTIX Night&Day AQUA, mentine umiditatea lentilei asigurand confort intreaga zi (inclusiv peste noapte) si confera o senzatie naturala datorita suprafetei ultrafine.

CE dioptrii sunt disponibile?
Atat persoanele cu miopie, cat si cele cu hipermetropie pot beneficia de atu-urile AIR OPTIX Night&Day AQUA, pentru ca sunt disponibile dioptrii de la +6.00 la -10.00.

CAT timp pot fi purtate?
Lentilele de contact AIR OPTIX Night&Day AQUA sunt aprobate pentru port continuu de pana la 30 zile si nopti. Pot fi purtate atat continuu cat si flexibil (zilnic sau pentru cateva zile si nopti).

CARE este intervalul de inlocuire?
AIR OPTIX Night&Day AQUA se inlocuiesc lunar.

CE este tehnologia TriComfort?
In cateva cuvinte, inseamna: port sanatos, natural si confort sporit.
Mai mult oxigen. Transmisibilitatea ridicata la oxigen permite trecerea unei cantitati mai MARI de oxigen prin
lentila comparativ cu alte lentile – pentru ochi care arata sanatosi si se simt sanatosi.
Rezistenta la depuneri. Tratamentul unic cu plasma confera rezistenta mai mare la depozite – rezultatul: lentile
curate si port confortabil.
Nivel minim de deshidratare. Structura materialului minimizeaza rata de deshidratare a lentilei – pentru confort
intreaga zi.

DE CE AIR OPTIX Night&Day AQUA?
Va invitam sa descoperiti singuri, solicitand o proba in optica din orasul dvs. Si sa va bucurati de ochi sanatosi, pentru ca ochii sanatosi au nevoie de mult, foarte mult oxigen, iar AIR OPTIX Night&Day AQUA … respira din plin!

Carmen Orzea, Consultant PR

Cand OCHII tai RESPIRA LIBER, poti spune totul din priviri

Si inseamna ca folosesti lentile Air Optix AQUA!

Lentilele de contact lunare Air Optix AQUA respira din plin in topul preferintelor pacientilor, iar noi te anuntam ca si OCHII TAI pot respira PROSPETIMEA PRIMAVERII. In lunile Martie si Aprilie, lentilele impreuna cu solutia SoloCare Aqua iti aduc GRATUIT … mai multa solutie si VOUCHERE valorice pentru urmatoarea achizitie! Intreaba de ele in optica din orasul tau.

Specifica lentilelor Air Optix AQUA este transmisibilitatea MARE la OXIGEN, motiv pentru care pot fi purtate pana la 6 nopti continuu. Calitatile materialului din care sunt realizate – Silicon Hidrogel (cel mai performant in prezent), sunt confirmate de purtatori prin nivelul crescut de confort si adaptarea foarte rapida.
Lentilele de contact Air Optix AQUA ajung sa faca parte in mod firesc din viata ta.

Air Optix Aqua – Oxigen si hidratare pentru ochi sanatosi, liberi sa spuna totul din priviri in orice moment al zilei, … chiar si peste noapte!
Astfel, lentilele Air Optix Aqua, utilizate pentru corectia miopiei sau hipermetropiei, sunt pe locul 1 in preferintele pacientilor din Europa.

Air Optix for Astigmatism – Vedere clara in … 30 de secunde!
Si pacientii cu astigmatism au o alternativa – confirmat eficienta si confortabila, la ochelarii cu lentile cilindrice: lentilele Air Optix for Astigmatism. Aceste lentile de contact sunt recomandate mai ales persoanelor care lucreaza mult in fata calculatorului si isi simt ochii iritati spre sfarsitul zilei. Gama completa de parametri sferici si cilindrici asigura varianta optima pentru vedere clara fiecarui pacient. Stabilizarea lentilei pe ochi se face in doar 30 de secunde!

Air Optix Aqua Multifocal – Viata se vede bine de la toate distantele la 40+
Lentilele Air Optix Aqua Multifocal, desemnate de catre opticienii din Franta “Inovatia Anului” in 2010, completeaza familia de lentile de contact care respira pentru sanatatea ochilor, cu cele pentru prezbiopie. La condus (mai ales pe timp de noapte), cand lucrezi la calculator sau daca vrei sa citesti cu usurinta.. meniul intr-un restaurant, vezi bine si clar: lentilele multifocale Air Optix raspund stilului tau de viata … in pas cu tine!

Bogata in pro-vitamine, solutia de intretinere Solocare Aqua mentine senzatia de umidifiere a lentilelor de contact intreaga zi, prevenind deshidratarea lor.  Solutia se foloseste cu recipientul antibacterian INCLUS care, datorita peliculei fine de argint aplicate, distruge microorganismele ce se depun in recipientii obisnuiti. Poate fi folosita pentru toate tipurile de lentile de contact moi.

Afla detalii in optici si pe http://www.optimed.ro/lentile-de-contact/lentile-de-contact-Air-Optix.html

Lentilele de contact sunt dispozitive medicale ce pot fi purtate in conditii de siguranta si confort. Este important ca toate lentilele de contact, inclusiv cele cosmetice, sa fie recomandate si purtate sub supravegherea unui specialist. In opticile care comercializeaza lentile de contact, pacientii pot primi informatii referitoare la  tipul de lentile, portul adecvat, manevrarea si intretinerea corespunzatoare a acestora.

Carmen Orzea, Consultant PR

AIR OPTIX® – Familia de TOP in Europa*


AIR OPTIX® AQUA sunt lentilele de contact din silicon hidrogel nr.1 in Europa.*
AIR OPTIX® NIGHT&DAY au cea mai mare transmisibilitate la oxigen.**
AIR OPTIX® AQUA MULTIFOCAL – Inovatia Anului 2010***
AIR OPTIX® for ASTIGMATISM au gama completa de parametri.

Bucura-te si tu de lentilele de contact care respira, indiferent daca ai miopie, hipermetropie, astigmatism sau prezbiopie.
Solicita o proba gratuita in optici,
SA VEZI CAT DE NATURAL TE POTI SIMTI!

Continue reading “AIR OPTIX® – Familia de TOP in Europa*”

Familia Air Optix™ e sarbatorita in continuare

Air Optix for Astigmatism

99% dintre persoanele cu astigmatism isi pot corecta vederea cu lentile de contact: Air Optix for Astigmatism are acum gama completa de parametri!

Air Optix Aqua este cea mai vanduta lentila de contact din silicon hidrogel pentru port lunar in Europa.

Tot in acest an, opticienii din Franta au desemnat Air Optix Aqua Multifocal drept “Inovatia anului”.
Continue reading “Familia Air Optix™ e sarbatorita in continuare”

Air Optix™ Aqua Multifocal – “Inovatia anului”

Air Optix Aqua Multifocal

Air Optix™ Aqua Multifocal – lentila de contact pentru corectia prezbiopiei din familia Air Optix™ (CIBA Vision™), a fost desemnata “Inovatia Anului” de catre opticienii din Franta.

Titlul a fost acordat de catre “Inform’Optique magazine”. La fiecare 2 ani, revista premiaza cele mai inovative companii, pe baza voturilor opticienilor din Franta.

Aceasta recunoastere recompenseaza eforturile intregii echipe care a facut din Air Optix™ Aqua Multifocal – intr-un an de la lansare, lentila numarul 1 pentru corectia prezbiopiei.

Air Optix Aqua™ Multifocal si-a indeplinit promisiunile:

 • vedere clara la toate distantele,
 • confort sporit prin sistemul Aqua Moisture incorporat si
 • pana la de 5 ori mai mult oxigen comparativ cu lentilele traditionale din hidrogel.

Dovada: 2.000 de oftalmologi o recomanda si mai mult de 10.000 de pacienti o folosesc. Tot pacientii afirma ca lentilele “sunt confortabile inca de la aplicare si nu se incarca chiar dupa purtarea mai multe zile”.

Caracteristicile remarcabile ale materialului (sub patent CIBA Vision™) din care sunt realizate lentilele, permit portul pana la 6 nopti consecutiv. Este un aspect important pentru pacientii prezbiopi cu stil de viata activ sau care calatoresc mult, scutindu-i de disconfortul ochelarilor, dar si de intretinerea zilnica.

Din iunie 2009, Air Optix™ Aqua Multifocal este disponibila si in Romania.

Prin accentul pe inovatie, calitate si parteneriate puternice cu specialisti din domeniul ingrijirii vederii, compania CIBA Vision™ este intre liderii mondiali in cercetarea, dezvoltarea si producerea de lentile de contact si solutii de intretinere pentru lentile de contact.

Reprezentantul CIBA Vision™ in Romania, Optimed srl, va poate oferi detalii, materiale de prezentare si consultanta de specialitate privind aceste produse.

http://www.optimed.ro

http://lentile-de-contact.optimed.ro/detalii-lentile-de-contact-Air-Optix-Aqua-Multifocal.html

“A fost o data… ca nicio data!” – Lansare Air Optix Aqua Multifocal

13 iunie 2009, Conacul dintre Vii, jud. Prahova

Conceptul “Grija pentru oaspete, respect pentru natura” a atras atentia asupra casei boieresti situate la capatul drumeagului cu ciresi, la adapostul viilor nesfarsite din zona Prahovei, refacuta si transformata intr-un loc inedit de popas pentru calatorul modern.

Conacul dintre Vii este locul in care sa redescoperi… albastrul si verdele!

Conacul dintre Vii a fost locul in care oaspetii Optimed au descoperit si o noua lentila de contact pentru corectia prezbiopiei: Air Optix Aqua Multifocal. Prezentarea reprezentantului CIBA Vision, dl. Helmer Schweizer a fost urmata de o parte practica in care unii participanti au putut sa probeze alternativa la ochelarii multifocali si sa-i descopere atu-urile. Intre cele mai importante: vedere superioara la toate distantele (comparativ cu alte lentile multifocale din silicon hidrogel) in situatii obisnuite de viata: lucrul la computer, vizionare la televizior, condus pe timp de zi si pe timp de noapte. Si, poate, cea mai asteptata inovatie de catre pacienti: confort sporit! Posibilitatea portului extins pana la 6 nopti continuu confirma acest lucru.

Asa cum au promis, gazdele n-au dezamagit in privinta bucatelor 100% naturale, “tainuind retetele maicutelor de la manastirea din apropiere” si a carafelor cu “vin strasnic” prahovean din podgoriile din jurul targului Urlatilor. Sub firul cu maiestrie si rafinament impletit de sommelierul Sergiu Nedelea, Feteasca Alba si cea Neagra si-au dezvaluit rand pe rand toate secretele senzoriale, in povestile lor de la mireasma imbatatoare a florii de vie, la boabele plesnind de arome in bataia soarelui si pana la savoarea fiecarei picaturi.

In apropiere, printre “viile nesfarsite”, Conacul Bellu – monument de arhitectura populara din sec. al XIX-lea, actualmente muzeu, incita vizitatorii si cu povestea unei frumoase frantuzoaice al carei spirit se spune ca inca bantuie splendidul loc, iar la cateva sute de metri de oras, Schitul Sfanta Maria-Cricov, cu bisericuta din lemn, in forma de corabie, invita la macar cateva clipe de liniste. Intre tufele de trandafiri galbeni si rosii si ciresii incarcati cu ispite de iunie, invitatii s-au bucurat de albastru si verde, de natura neatinsa si, speram, de prezentari din care n-au lipsit elementele inedite.

Surpriza intalnirii avea sa se devoaleze partial dimineata urmatoare. Invitatii au facut cunostinta cu un personaj care castiga din ce in ce mai multa popularitate si in Romania. Un personaj si o partenera pe masura care promit o poveste memorabila. Deocamdata au lansat doar intriga acesteia: Spune din priviri!

Cu bucuria unor cunsotinte noi si amintiri frumoase,
Carmen Orzea – Consultant PR
Optimed srl

» Vezi galeria foto