ALCON a lansat DAILIES TOTAL1® – cu dioptrii pe plus!

Stimati colaboratori,

ALCON a lansat DAILIES TOTAL1® – cu dioptrii pe plus!

 • Incepand cu data de 1 Noiembrie 2015, lentilele de contact zilnice DAILIES TOTAL1® vor fi disponibile si pentru corectia hipermetropiei, cu dioptrii cuprinse intre +0.50 si +6.00 (pas de 0.25)
 • Lubrifiere1 de durata si cea mai mare transmisibilitate2 la oxigen dintre toate lentilele de contact zilnice disponibile
 • Ofera confort exceptional de la aplicare pana la sfarsitul zilei3

Alcon, divizie a Novartis si lider mondial in domeniul sanatatii oculare, si-a extins linia de productie pentru lentilele de contact zilnice, cu gradient de apa – DAILIES TOTAL1® adaugand si lentilele cu dioptrie pe plus, pentru corectia hipermetropiei.

Combinatie, intr-o singura lentila, de confort3 de durata si transmisibilitate2 superioara, DAILIES TOTAL1® au fost lansate in Romania in mai 2014. Create sa reproduca mediul natural al corneei, cu un continut de apa de peste 80% la suprafata, lentilele DAILIES TOTAL1® isi mentin in proportie de 100% gradul de lubrifiere chiar si dupa o zi de port, oferind confort3 exceptional pana la sfarsitul zilei.

Lansarea pe piata a lentilelor DAILIES TOTAL1®, in 2011, a marcat o schimbare in domeniul lentilelor de contact, asigurand simultan o transmisibilitate ridicata la oxigen dar si confort exceptional” a afirmat Dr. Inma Perez-Gomez, Head of Proffesional Affairs, Alcon EMEA. “Acum si persoanele care au nevoie de corectia hipermetropiei se pot bucura de aceste beneficii”.

S-a constatat ca 44% din purtatorii de lentile de contact experimenteaza disconfort, acesta fiind unul din motivele principale de renuntare la portul lentilelor de contact4. Rezultatele studiilor au aratat ca purtatorii care au testat lentilele de contact DAILIES TOTAL1® au ales acest tip de lentile in detrimentul lentilelor pe care le purtau anterior studiului, intr-o proportie de 13 la 13. Mai jos regasiti si alte rezultate ale studiului:

 • 85% dintre participanti au afirmat ca DAILIES TOTAL1® sunt confortabile chiar si la sfarsitul zilei3
 • 93% dintre participanti au afirmat ca au vederea clara chiar si la sfarsitul perioadei de purtare a lentilelor DAILIES TOTAL1®3††.

Lentilele DAILIES TOTAL1® sunt recomandate pentru port zilnic si inlocuire la o zi si sunt disponibile cu dioptrii cuprinse intre -0.50 si – 6.00 (pas de 0.25); intre -6.50 si -10.00 ( pas de 0.50) iar acum si cu dioptrii cuprinse intre +0.50 si +6.00 (pas de 0.25).

 

Referinte:
1 Maissa C, Martin A, Kramer D, Nelson J, DeCenzo-Verbeten T. Evaluation of the lubricity of DAILIES TOTAL1® contact lenses after wear. Optom Vis Sci. 2014; 91: E-Abstract 145195.
2 Based on the ratio of lens oxygen transmissibility; among daily disposable lenses; Alcon data on file, 2010
3 Pérez-Gómez I, Giles T. European survey of contact lens wearers and eye care professionals on satisfaction with a new water gradient daily disposable contact lens. Clinical Optometry. 2014;6:17-23.
4 Rumpakis J. New data on contact lens dropouts: An international perspective. Rev Optom. 2010: 147(1):37-42.
† Based on the percentage of wearers agreeing with the statement, “I can comfortably wear these lenses all day long.”
†† Based on the percentage of wearers agreeing with the statement, “My vision with these lenses is clear at the end of day.”

DAILIES TOTAL1® – Lentila de contact a anului!

Lansată in Aprilie 2013 în Marea Britanie şi Irlanda, şi de curand şi în România, DAILIES TOTAL1® a primit distincţia „Lentila de contact a anului” în cadrul festivităţii anuale Optician Awards, organizată pe 12 aprilie 2014, în Londra.

banner_850x2000_DT1DAILIES TOTAL1® este prima şi singura lentilă de contact cu un conţinut variabil de apă şi stabileşte un nou standard în materie de confort.

Clipim de aproximativ 14.000 de ori pe zi.
Acesta este unul din motivele pentru care lentilele de contact au nevoie de o suprafaţă nedetă, mătăsoasă, care să reducă iritaţia ţesuturilor delicate ale ochiului la clipit.

Soluţia? O lentilă de contact cu utilizare zilnică care oferă confort extraordinar, de durată, cu ajutorul unei tehnologii revoluţionare.

Suprafaţă netedă pentru confort excepţional chiar şi la sfârşitul zilei.
Designul inovator al acestor lentile de contact prezintă un conţinut variabil de apă, mai ridicat la suprafaţă, peste 99%, acolo unde ochii au nevoie, şi mai scăzut la interior, unde este mai puţină nevoie.

Rezultatul? 9 din 10 purtători au afirmat că lentilele sunt atât de confortabile încât nici nu le simt1.

Pentru a arăta sănătos şi a-i simţi sănătoşi, ochii trebuie să respire!
Având un conţinut de apă în interior de numai 33%, lentilele DAILIES TOTAL1®, oferă o transmisibilitate a oxigenului mai mare decât orice altă lentilă2 de contact zilnică disponibilă; de 6 ori mai mult oxigen comparativ cu alte lentile concurente.

DAILIES TOTAL1® sunt combinaţia perfectă între un nivel ridicat de transmisibilitate a oxigenului şi lubrifiere de durată, pentru portul confortabil al lentilelor pe tot parcursul zilei, oricât de lungă ar fi ea. Lubrifierea este un factor predictiv important în utilizarea sănătoasă a lentilelor de contact. Cu cât un obiect este mai lubrifiat, cu atât el va aluneca mai uşor pe o suprafaţă, iar un grad ridicat de lubrifiere contribuie la reducerea ratei de frecare dintre lentila de contact şi ţesuturile delicate ale ochiului.

Purtătorii i-au confirmat deja calităţile şi au manifestat preferinşa lor pentru lentilele DAILIES TOTAL1® în proporţie de 13 : 1 faţă de lentilele lor obişnuite.

DAILIES TOTAL1® sunt disponibile în acest moment doar pentru corecţia miopiei, cu dioptrii cuprinse între -0.50 şi -10.00 şi pot fi acum comandate şi în opticile partenere din România.

Solicitaţi specialistului mai multe informaţii şi instrucţiuni complete de utilizare!

————

1 Bazat pe un studiu în desfășurare în Europa, cu 24 de prescriptori, pentru adaptarea a 280 de pacienți.
2 Bazat pe nivelul de transmisibilitate a oxigenului prin lentilă, comparativ cu alte lentile de contact zilnice. Alcon , date la dosar 2010.

Cu DAILIES® esti pregatit pentru vacanta!

Acceptă provocarea zilelor toride de vară cu lentilele de contact zilnice DAILIES® AquaComfort Plus. Prin agentul lor unic de hidratare , activat prin clipit, te vei bucura din plin de fiecare moment de relaxare!

În plus, în perioada 1 Iulie – 13 Septembrie, 1 cutie achiziţionată îţi aduce 10 lentile CADOU pt extra zile de confort şi hidratare, iar 2 cutii vin la pachet şi cu un balsam de buze Nivea SUN!

Promo DAILIES 1.07. - 31.09.2013

DAILIES® AquaComfort Plus sunt lentile de contact de unică utilizare şi port zilnic şi reprezintă cel mai simplu şi igienic mod de a purta lentile de contact. Sunt alegerea indicată pentru persoanele cu un stil de viaţă modern, excelente în timpul liber, în vacanţă, la petreceri, când faci sport sau oricând vrei să te bucuri de un moment special alături de cei dragi ţie.

Studii clinice au demonstrat că DAILIES® AquaComfort Plus:

 1. Reduc semnificativ simptomele asociate sindromului de ochi uscat1-2*
 2. Eliberează agenţi de hidratare pe tot parcursul zilei3**
 3. Menţin filmul lacrimal stabil pentru ochi sănătoşi4
 4. Reduc simptomele şi semnele alergiilor de sezon5

Familia lentilelor de contact pentru o zi – DAILIES® – include şi lentile pentru corecţia astigmatismului si prezbiopiei.

Află care este soluţia potrivită pentru tine şi ai grijă de vederea ta, printr-un consult de specialitate efectuat periodic.

Referinţe:
1. Fahmy M, Long B., Giles T., Wang C-H. Comfort-enhanced daily disposable contact lens reduces symptoms among weekly/monthly patients. Eye Contact Lens. 2010; 36 (4):215-219
2. Într-un studiu clinic efectuat în 8 locaţii cu 81 de pacienţi simptomatici; rezultate semnificative demonstrate la nivelul de 0.05; Alcon date la dosar, 2008
3. Studiu de laborator comparativ al profilelor eliberate; rezultate semnificative demonstrate la nivelul de 0.05; Alcon date la dosar, 2007
4. Tomlinson A, Khanal S, Assessment of Taer Film dynamics: Quantification Approach. The Ocular Surface April 2005 Vol 3 No 281-95
5. Stiegemeier MJ, Fahmy M., Thomas S. Beating back SAC. Optometric management. 2008; 43(9): 84-85
* Bazat pe evaluările subiective ale frecvenţei şi gravităţii simptomelor oferite de purtătorii simptomatici de lentile de contact cu înlocuire de la 1 la 4 saptămâni. Comparativ cu lentilele obişnuite.
** Pe parcursul unei perioade de 18 ore.

Spune din priviri toată vara cu lentilele de contact AIR OPTIX® şi DAILIES®

Şi  te bucuri mai mult de beneficiile lentilelor de contact preferate!

Recunoscute pentru beneficiile lor de pacienţii din întreaga lume, lentilele AIR OPTIX® şi DAILIES®, prin combinaţia unică de oxigen şi hidratare, redau prospeţime chiar şi celor  mai „toride” zile de vară!

În plus, completează „bagajul” de vacanţă cu premii, pentru mai multe zile (luni) de confort!

Astfel, în perioada 3 Iunie – 30 August 2013, 1 cutie AIR OPTIX® sau DAILIES® achiziţionată îţi oferă şansa de a câştiga lentilele Ciba Vision preferate, pentru 1 an întreg!

banner-opt-030630082013

Răzuieşte stickerul de concurs, înscrie codul unic pe www.spunedinpriviri.ro şi poţi câştiga:

MARELE PREMIU:
Lentile de contact pentru 1 an întreg

Şi

Premii Lunare:
3 PREMII: Lentile de contact pentru 3 luni
5 MENŢIUNI: 30 de lentile de contact DAILIES®

Tragerile la sorţi lunare vor fi organizate în 10 Iulie, 9 August şi 10 Septembrie iar tragerea la sorţi pentru Marele premiu va avea loc în data de 16 Septembrie 2013.


AIR OPTIX® sunt lentile de contact lunare care “respiră” pentru sănătatea ochilor tăi, au  o transmisibilitate mare la oxigen şi un strat unic care menţine hidratarea şi protejează lentila de depozite, inclusiv de cele apărute în urma utilizării produselor de Make-up.DAILIES®, lentile de contact pentru o zi 
sunt alegerea indicată pentru un stil de viaţă modern. Hidratează cu fiecare clipit şi menţin confortul pe parcursul întregii zile. Studii clinice au dovedit eficienţa lor şi în cazul persoanelor care suferă de alergii oculare.


Regulamentul oficial al Concursului este disponibil pe www.spunedinpriviri.ro

concurs030630082013-poster-optimed

DAILIES va asteapta pe Taramul Cartilor – BOOKLAND

Taramul cartilor – locul unde timpul LIBER nu este … timp pierdut.

Cele mai incitante CARTI, MUZICA, FILMEle si JOCURIle, vin ele la tine prin Caravana BOOKLAND – ce parcurge cultural toate orasele mari din Romania, si pe www.book-land.ro unde 1 click, fiecare click are VALOARE.

Cucerite de aerul avangardist, dinamic, carismatic, cult, cool si prietenos al BOOKLAND in care se regasesc, “purtatoarele de cuvant” ale lentilelor de contact pentru o zi DAILIES – Iris si Eyke, imbina placutul, confortul cu … utilul, incitantul, aventura.

Spun – nu numai din priviri, ca IUBESC CARTILE si va asteapta pe taramul lor! Nu doar in concedii sau vacante. Muzica, filmele, jocurile sunt pe-aproape…

Taramul cartilor – BOOKLAND iti ofera atmosfera de vacanta oricand, iar lentilele de contact DAILIES tin pasul cu tine cand ai nevoie de:

 • libertate,
 • lejeritate,
 • rasfat si
 • prospetime … cat ai clipi!

Sau cat ai citi: DAILIES!

Comanda pe www.book-land.ro in valoarea de minim 50 lei si castigi… de doua ori.
10 cutii DAILIES sunt in concurs.

DAILIES – Pentru confortul lecturii tale!

Carmen Orzea, Consultant PR

 

DAILIES: gata de rasfat … cat ai clipi!

Lentilele de contact zilnice DAILIES raman FRESH oricat (ti-)ar fi de cald si te reimprospateaza .. cat ai clipi!
Intre 2 iulie – 31 august ai extra-motive de rasfat: fiecare cutie achizitionata iti aduce MAI MULTE lentile cadou. Intreaba de promotie in optica din orasul tau!

Atu-urile lentilelor DAILIES AquaComfort Plus sunt “prospetimea” – hidrateaza cu fiecare clipit (chiar in cele mai toride zile!) si confortul remarcat de purtatori.
Studii clinice recente au dovedit eficienta lor si in cazul persoanelor care sufera de alergii oculare.

 • Alergiile pot fi cauzate de poluare, praf, blana animalelor sau polen. Chiar unele plante (inclusiv de apartament) sau produsele cosmetice pot provoca alergii.
 • Peste 30% din populatie sufera de alergii sezoniere, insa acestea sunt insuficient diagnosticate si tratate. Se preconizeaza ca pana in 2015, procentul va ajunge la aproximativ 50%.
 • Alergiile sunt asociate unui disconfort major si afecteaza activitatile uzuale.
 • Factorii alergeni din aer (cum ar fi polenul, praful sau cei produsi de blana animalelor) ajung la cornee si modifica filmul lacrimal normal.

Simptomele alergiilor oculare pot fi: senzatii de uscaciune, mancarime, intepaturi, arsura, inrosire, lacrimare sau nevoia de a te freca la ochi.
Lentilele DAILIES AquaComfort Plus sunt solutia optima pentru persoanele care resimt acest gen de simptome.

Cateva sfaturi utile persoanelor ce dezvolta alergii:

 • Spalati-va frecvent mainile cu apa si sapun.
 • Nu atingeti ochii cu mana/mainile.
 • Nu imprumutati lentilele de contact sau produse cosmetice folosite de alte persoane.
 • Evitati pe cat posibil machiajul.
 • Purtati ochelari de soare.

Familia de lentile de contact pentru o zi DAILIES include lentile pentru corectia astigmatismului si prezbiopiei.
Afla care este solutia potrivita pentru tine si ai grija de vederea ta, printr-un consult de specialitate efectuat periodic.

Carmen Orzea, Consultant PR

DAILIES® AquaComfort Plus a furnizat rezultate superioare

DAILIES® AquaComfort Plus sunt lentilele de contact al caror nivel crescut de confort pentru pacient este confirmat atat de specialisti, cat si de purtatori.

Oamenii petrec azi din ce in ce mai mult timp in fata computerului, ecranului tv si adesea in medii cu aer conditionat, ceea ce cauzeaza uscarea ochilor datorita reducerii numarului de clipiri determinate de concentrare. Din acest motiv se recomanda utilizarea de lentile de contact cu nivel crescut de confort, asigurat prin filmul lacrimal stabil.
Continue reading “DAILIES® AquaComfort Plus a furnizat rezultate superioare”

DAILIES® apreciaza frumusetea si recomanda naturaletea

DAILIES® apreciaza frumusetea si recomanda naturaleteaDAILIES® – marca no.1 de lentile de contact pentru o zi în Europa, sunt aliatul tău discret pentru o frumuseţe naturală.
Agentul de hidratare încorporat – activat prin clipit, oferă confort la aplicare şi pe parcursul întregii zile.

Lentilele de contact DAILIES® sunt soluţia potrivită atunci când vrei să arăţi cât mai natural, iar prin machiaj să pui în valoare anumite trăsături ale feţei. DAILIES® sunt “micul tău secret”.

Pentru a te bucura din plin de ele şi de tine, iată câteva recomandări:

 • Spală-te bine pe mâini înainte de a atinge lentilele de contact şi evită săpunurile parfumate sau cu indicaţie medicală; sterge-te cu un prosop care nu lasă scame.
 • Aplică lentilele Dailies ÎNAINTE de a începe să te machiezi (te va ajuta să vezi mai bine când îţi aranjezi machiajul ☺. Le vei scoate tot ÎNAINTE de demachiere.
 • Închide ochii dacă foloseşti pudră fină, pentru a-ţi proteja ochii.
 • Evită rimelul cu efect de alungire a genelor, deoarece conţine fibre ce se pot desprinde iritându-ţi ochii.
 • Specialiştii în eyecare recomandă să foloseşti cosmetice cremă sau lichide. Particulele fine din compoziţia celorlalte pot genera disconfort prin contactul cu ochii. Evită fardurile cu sclipici.
 • Nu folosi niciodată creion de contur sau eyeliner pe interiorul pleoapei.
 • Fixativul pentru păr sau alte produse cu aerosoli, foloseşte-le înainte de a aplica lentilele DAILIES®.
 • Păstreză produsele cosmetice cu capacele bine închise şi înlocuieşte-le la cel puţin 3 luni pentru a evita acumularea de bacterii.

Aceste recomandări te pot ajuta să îţi pui în evidenţă ochii, privirea fără griji.

Bucură-te din plin şi în timpul liber cu DAILIES®!

Carmen Orzea, Consultant PR

DAILIES® iubeste sportul si recomanda stilul de viata activ

DAILIES® iubeste sportul si recomanda stilul de viata activ DAILIES® – marca no.1 de lentile de contact pentru o zi in Europa, sunt ideale la practicarea sporturilor ..si in orice anotimp! Agentul de hidratare incorporat – activat prin clipit, ofera confort excelent la aplicare si intreaga zi.

Specialistii in eyecare sustin ca lentilele pot chiar proteja ochiul in caz de lovire, cadere sau in mediul (apa/aer) cu impuritati. Desigur, in cazul anumitor sporturi, sunt necesari ochelari speciali de protectie. Acestia pot fi purtati cu lentilele de contact – cu ochelarii de vedere este imposibil.

Lentilele de contact DAILIES® nu se aburesc din cauza transpiratiei si nici cand treci de la temperatura ridicata la temperatura scazuta (sau invers), nu se murdaresc si nu se stropesc. Spre deosebire de ochelari, nu aluneca de pe nas si nu te apasa dupa ureche.

Lentilele de contact DAILIES® se misca odata cu ochiul si ofera vedere periferica clara. De aceea sunt ideale si daca esti iubitor al sporturilor – cum este tenisul de camp, pentru ca poti urmari si observa in mod natural tot ce se petrece pe terenul de joc.

Lentilele DAILIES® permit o focusare mai buna a imaginilor transmise de cei 2 ochi astfel incat apreciezi mai exact si mai rapid distanta si viteza obiectului urmarit (minge de fotbal, de handbal, de tenis, polo etc), precum si a celorlalti jucatori.

Lentilele DAILIES® pot fi folosite de inotatori, cu conditia sa poarte ochelari speciali pentru inot care sa
protejeze atat lentilele, cat si ochii de substantele din apa. DAILIES® recomanda: indiferent de sportul practicat, foloseste o banderola pe frunte care sa absoarba picaturile de transpiratie.

Oricare ar fi nevoile de corectie a vederii, lentilele de contact performante disponibile azi iti pot oferi solutia potrivita. Deficientele de vedere nu reprezinta un inconvenient in practicarea sporturilor iar cele de unica folosinta te scutesc si de grija pentru ingrijirea lor.

Solicita o proba cu DAILIES® in optica si afla mai mult pe: www.spunedinpriviri.ro!

Carmen Orzea, Consultant PR

DAILIES® AquaComfort Plus™ – Secretul e …in clipit!

Dailies AquaComfort Plus

Cele mai multe femei nu stau pe ganduri cand e vorba sa-si hidrateze pielea sau parul, mai ales vara. Dar ochii?

Stilul de viata activ tipic zilelor noastre presupune si hidratarea corespunzatoare a ochilor. Dupa ore lungi petrecute in fata calculatorului sau in birou, in masina, precum si in alte locuri cu aer conditionat, poti resimti uscaciune si chiar o anumita iritare a ochilor, mai ales daca porti lentile de contact.

Datorita unei noi tehnologii CIBA Vision, este acum disponibila o lentila de contact de unica folosinta ce beneficiaza de nivel crescut de hidratare, oferind purtatorilor confort remarcabil: DAILIES® AquaComfort Plus™.

Este prima si singura lentila de contact avand incorporat un sistem unic cu tripla actiune de hidratare:

 • Lubrifiaza dimineata, pentru a simti lentilele netede si a le aplica usor.
 • Umidifica intreaga zi pentru a mentine lentilele proaspete mai mult timp.
 • Reimprospateaza spre seara, pentru confort pe toata durata zilei.

Reimprospateaza-te .. dintr-o clipire!
Stiai ca o persoana clipeste, in medie, de 14.000 de ori pe zi?
Agentul de hidratare se activeaza tocmai prin clipire.

DAILIES® AquaComfort Plus™ este lentila de contact ce tine pasul cu tine, fie ca esti purtator nou, fie ca iti doresti mai mult confort, fie ca stilul tau de viata face portul lentilelor de contact optiunea ideala de corectie e vederii.

DAILIES® AquaComfort Plus™ completeaza gama CIBA Vision de lentile de contact de unica folosinta, care include lentile sferice, torice si progresive.