AIR OPTIX® COLORS – prima lentilă cosmetică din silicon hidrogel, din România

AOCDESCOPERIŢI NOILE LENTILE DE CONTACT COSMETICE AIR OPTIX® COLORS
combinaţia perfectă între CULOARE, un MATERIAL (silicon hidrogel) cu proprietăţi superioare de transmisibilitate a oxigenului pentru ochi care arată sănătos şi se simt sănătoşi şi o TEHNOLOGIE UNICĂ a suprafeţei din plasmă care permite purtătorului utilizarea confortabilă a lentilelor.

  • Lentile inovatoare care combină tehnologia de culoare 3-în-1 a lentilelor FreshLook® COLORBLENDS® cu performanţele lentilelor AIR OPTIX® AQUA pentru a stabili un nou standard în domeniul lentilelor de contact cosmetice.
  • Prima lentilă de contact cosmetică din silicon hidrogel, din România, disponibilă în 9 nuanţe atrăgătoare, vibrante sau subtile, cu sau fără dioptrie, pentru o schimbare pe care clienţii dvs. şi-o doresc.
  • Confort, transmisibilitate ridicată la oxigen1 şi frumuseţe, toate într-o singură lentilă.

Continue reading “AIR OPTIX® COLORS – prima lentilă cosmetică din silicon hidrogel, din România”

FreshLook – noi culori vibrante

Ochii tai pot fi cel mai spectaculos accesoriu. Acum, ii poti pune in valoare cu cele mai noi si vibrante culori din familia FreshLook Colorblends: Sterling Gray, Brilliant Blue si Gemstone Green.

http://lentile-de-contact.optimed.ro/detalii-lentile-de-contact-FreshLook-ColorBlends.html

Iti place culoarea naturala a ochilor tai, dar stim ca te incita ideea unor culori sau efecte intre care sa poti alege varianta asortata tinutei, machiajului si ocaziei pentru o schimbare subtila sau radicala si infatisare atragatoare.

Compania CIBA Vision – divizia pentru ingrijirea vederii din cadrul concernului Novartis, a creat familia de lentile de contact cosmetice FreshLook intr-o varietate de culori care iti permit sa iti schimbi look-ul, sa te exprimi asa cum vrei si iti propune:

  • Putina culoare, o mare schimbare cu lentilele FreshLook ColorBlends – se combina cu orice culoare naturala a ochilor pentru a crea un look natural de efect.
  • Indrazneste! O schimbare radicala cu FreshLook Colors – pentru ochi inchisi la culoare.
  • Accentueaza si redefineste culoarea naturala a ochilor tai cu FreshLook Dimensions – pentru ochi deschisi la culoare.

Descopera in optici provocarea culorilor FreshLook!

Exprima ce simti pe www.feminis.ro – Girls on the City, si poti castiga unul dintre noile seturi de culori vibrante.

Lentilele de contact cosmetice FreshLook amplifica frumusetea ta naturala. Tehnologia sub patent CIBA Vision de realizare a culorii si conturului imbina culoarea naturala a ochilor cu a lentilei pentru efectul dorit. Lentilele cosmetice pot fi cu sau fara dioptrii. Iti reamintim ca si lentilele fara dioptrii sunt dispozitive medicale si portul lor trebuie aprobat si supravegheat de un specialist.

Prin accentul pe inovatie, calitate si parteneriate puternice cu specialisti din domeniul ingrijirii vederii, compania CIBA Vision, este unul dintre liderii mondiali in cercetarea, dezvoltarea si producerea de lentile de contact si solutii de intretinere pentru lentile de contact.

Reprezentantul Ciba Vision in Romania, Optimed srl iti poate oferi detalii, materiale de prezentare si consultanta de specialitate privind aceste produse.

Detalii:
Carmen Orzea – Consultant PR
carmen.orzea@optimed.ro