OPTI-FREE PureMoist = solutia confortului

OFPM_leftCu OPTI-FREE® PureMoist® puteţi oferi utilizatorilor de lentile de contact confort care durează până la 16 ore datorită matricei de hidratare HydraGlyde®.

Cum funcţionează matricea de hidratare HydraGlyde®?

 • se ataşează şi formează un strat de hidratare pe toată suprafaţa lentile
 • crează o berieră unică pentru a preveni depunerile de lipide şi pentru a înlătura murdăria
 • reţine umezeala până la 16 ore

Formula de acţiune a soluţiei OPTI-FREE® PureMoist® cu matricea de hidratare HydraGlyde® este special creată să:

 • menţină un strat de hidratare ce permite pleoapelor să alunece pe suprafaţa lentilei de contact fără să se irite.
 • menţină lentila de contact hidratată pe tot parcursul zilei.
 • reducă depunerile de lipide şi să înlăture depunerile de proteine, pentru o lentilă de contact curată şi împrospătată.

banner-AOA-OFPM_2014-10_sdp

COMBINAŢIA PERFECTĂ:

promo-AOA&OFPM_2014-09_pag2
Lentilele de contact AIR OPTIX® AQUA şi
soluţia de întreţinere OPTI-FREE® PureMoist®

Lentilele lunare AIR OPTIX®, cu suprafaţă unică din plasmă, oferă confort remarcabil din ziua 1 până în ziua 30.
Utlizare împreună – lentilele AIR OPTIX® şi soluţia dezinfectantă multifuncţională OPTI-FREE® PureMoist® – oferă hidratare de durată, de dimineaţa până seara, şi confort superior la sfârşitul zilei.

 


MATERIALE:

Sales Aid:

newsletter_OFPM_2014_Page_1newsletter_OFPM_2014_Page_2newsletter_OFPM_2014_Page_3newsletter_OFPM_2014_Page_4newsletter_OFPM_2014_Page_5newsletter_OFPM_2014_Page_6


Flyer

flyer_OFPM_Page_1flyer_OFPM_Page_2flyer_OFPM_Page_3flyer_OFPM_Page_4


Instructiuni

instructiuni_OFPM_Page_1instructiuni_OFPM_Page_2


 

 

VEZI cat de bine se potrivesc impreuna!

AIR OPTIX si OPTI-FREE RepleniSH anunta toamnade poveste!

2 cutii AIR OPTIX (6 lentile) si o solutie OPTI-FREE RepleniSH (300ml) cumparate in perioada 15 septembrie-15 decembrie 2012, iti aduc 360 ml solutie CADOU si sansa la premii pe alese.

Inscrie-te pe www.spunedinpriviri.ro si poti castiga:
• o excursie de poveste …impreuna cu cine vrei tu!
• 2 weekend-uri la munte (tot in 2, desigur!)
• 10 pachete cadou AIR OPTIX

AIR OPTIX sunt lentilele de contact lunare care “respira” pentru sanatatea ochilor tai in orice anotimp, iar OPTI-FREE RepleniSH, solutia pentru lentile de contact moi cea mai recomandata de specialisti1.

Pentru miopie sau hipermetropie poti alege intre:
AIR OPTIX AQUA – lentila din silicon hidrogel nr.1 in Europa2
si
AIR OPTIX NIGHT&DAY AQUA – cel mai mult oxigen3 si confort pana la 30 de zile si nopti continuu

Pentru astigmatism:
AIR OPTIX for ASTIGMATISM – gama completa de parametri

Pentru prezbiopie:
AIR OPTIX MULTIFOCAL – “Inovatia Anului 2010”4

Cu OPTI-FREE RepleniSH lentilele tale sunt mai curate, bine hidratate pana la 14 ore pe zi si confortabile.

Cauta promotia AIR OPTIX&OPTI-FREE in opticile din toata tara, nu uita sa te inscrii pe www.spunedinpriviri.ro si pregateste-te de … poveste!

Inscrierea se face si se valideaza pe baza bonului fiscal, asa ca pastreaza-l bine!


1 Date disponibile la cere. Sursa: Alcon Labs, Inc.
2 Conform raportului tertei parti, timp de 12 luni, pana in decembrie 2010 . Segmentul lentilelor de contact sferice, saptamanale/lunare.
3 Dk/t = 175@-3.00D
4 Inform’Optique Magazine, 2010

Carmen Orzea, Consultant PR

OPTI-FREE RepleniSH: Solutia confortului in portul lentilelor de contact

Credeti ca toate solutiile pentru intretinerea lentilelor de contact sunt la fel? Mai ganditi-va o data.
Fiecare solutie este diferita, iar compozitia ei poate afecta atat gradul de dezinfectare pe care il ofera, cat si nivelul de hidratare si confort.

OPTI-FREE RepleniSH – solutia multifunctionala cea mai recomandata de specialisti1, are o formula unica, biocompatibila, ce ajuta la mentinerea hidratarii in timpul portului lentilelor de contact moi pana la 14 ore.

 • Cand lentilele sunt introduse complet in solutie OPTI-FREE RepleniSH, suprafata lor este reconditionata datorita sistemului inovator TearGlyde ce creste gradul de hidratare cu pana la 6 ore comparativ cu celelalte solutii multifunctionale1.
 • In plus fata de confort pe parcursul intregii zile, OPTI-FREE RepleniSH ofera si un grad de dezinfectare foarte ridicat al lentilelor.

Ofera-ti si tu beneficiile unui produs ce reprezinta “stiinta confortului”! Alti pacienti o fac deja. Un studiu1 in care pacientii au fost invitati sa evalueze produsul, ii confirma proprietatile: 91% apreciaza ca lentilele sunt mai curate, iar purtarea este confortabila si 84% sunt “de acord” sau “total de acord” ca lentilele sunt hidratate si confortul este de durata.

OPTI-FREE RepleniSH: Solutia care .. dureaza!

Solutia este disponibila in varianta de 300 ml sau 120ml, ideala atunci cand calatoriti si in vacante.

Folositi intotdeauna solutia recomandata de catre specialistul Dvs.!
Intrebati specialistul daca  OPTI-FREE RepleniSH vi se potriveste. Retineti: doar medicul specialist poate determina ce tip de lentile va sunt recomandate si care este solutia de intretinere cea mai potrivita.

Pentru a va asigura ca lentilele de contact sunt confortabile intreaga zi, trebuie curatate,  dezinfectate si pastrate in solutie dupa ce le scoateti de pe ochi.

Respectati urmatoarele instructiuni cand curatati si pastrati lentilele in solutie, pentru a asigura conditiile optime de intretinere a lor2.

 • Spalati-va intotdeauna mainile si stergeti-le inainte de a atinge lentilele.
 • Curatati cu grija si in mod regulat lentilele de contact potrivit recomandarilor specialistului si instructiunilor producatorului.
 • Respectati intotdeauna intervalul de inlocuire a lentilelor prescris de specialist.
 • Consultati specialistul pentru examinari periodice. Consultul ocular regulat si intretinerea  corespunzatoare a lentilelor de contact va ajuta sa va bucurati de avantajele si confortul acestora pe termen lung. 
 • Folositi doar solutie proaspata. Nu refolositi niciodata solutia de intretinere. Solutia trebuie inlocuita potrivit instructiunilor, chiar daca nu folositi zilnic lentilele.
 • Nu considerati ca orice solutie vi se potriveste. Folositi numai produsele recomandate de specialist pentru curatarea si dezinfectarea lentilelor de contact. Solutiile saline si lacrimile artificiale nu sunt destinate dezinfectarii lentilelor.
 • Curatati recipientul lentilelor zilnic. Aruncati solutia folosita si clatiti recipientul cu solutie proaspata. Pastrati recipentul deschis si uscat intre utilizari.
 • Pastrati lentilele in recipientul corespunzator si inlocuiti-l la cel mult 3 luni.
 • Nu folositi apa de la robinet, apa imbuteliata sau saliva pentru intretinerea lentilelor, curatarea sau clatirea recipientului, deoarece va expuneti infectiilor oculare.
 • Se poate intampla ca particule fine, cum sunt cele din produsele de machiaj, “sa se prinda/agate” de lentilele de contact. Umeziti degetele cu solutie si frecati usor lentilele pentru a le indeparta. Curatati si clatiti normal lentilele.
 • Daca nu purtati lentilele in fiecare zi sau daca le pastrati in solutie cateva zile, trebuie curatate si dezinfectate inainte de a le purta din nou.

Angajamentul Alcon pentru sanatatea vederii

Vederea este un dar minunat, insa este unul ce presupune o reala responsabilitate. Milioane de oameni din intreaga lume sunt privati de acest dar din cauza diferitelor afectiuni oculare, care ar ar fi putut fi tratate sau chiar prevenite cu ajutorul instrumentelor  adecvate  si  prin experienta specialistilor.

De peste 60 de ani, Alcon este una dintre companiile lider in ingrijirea vederii, dedicata sa furnizeze inovatiile si informatiile privind sanatatea oculara, care sa asigure vedere mai sanatoasa la nivel mondial. Alcon, cea mai mare companie in ingrijirea vederii in prezent, isi pastreaza aceeasi misiune: sa ajute oamenii sa vada mai bine.

OPTI-FREE RepleniSH: solutie multifunctionala pentru intretinerea lentilelor de contact, este unul dintre produsele pentru ingrijirea vederii din portofoliul Alcon si este distribuit in Romania prin Optimed srl.

1.Date disponibile la cerere. Sursa: Alcon Labs, Inc.
2. Adaptare dupa American Optometric Association