Iti doresti ochi sanatosi? Asigura-le oxigenul necesar!

Lentilele de contact din familia Air Optix sunt realizate din Silicon Hidrogel printr-o tehnologie revolutionara care permite transmiterea a pana la de 5 ori mai mult Oxigen comparativ cu lentilele moi traditionale. Aceasta inseamna ca ochii sunt mai bine protejati de semnele si simptomele lipsei de oxigen – senzatie de uscaciune, iritare, disconfort la sfarsitul zilei si inrosire. Media de port zilnic al lentilelor de contact fiind de 11 ore, gradul ridicat de transmisibilitate a Oxigenului este un criteriu important in alegerea unei lentile confortabile.

Alegeti solutia adecvata corectiei vederii intre:


AIR OPTIX™ AQUA
– Combinatie unica de Oxigen si Hidratare

  • Pot fi purtate pana la 30 de zile si sunt disponibile dioptrii intre +6.00 si -10.00.


AIR OPTIX™ Night&Day
– Confort zi dupa zi, inclusiv peste noapte

  • Recomandarea utilizarii lentilelor AIR OPTIX™ Night&Day si in scop terapeutic confirma atributele speciale ale acestora. Pot fi purtate pana la 30 de zile si nopti si sunt disponibile dioptrii intre +6.00 si -10.00.


AIR OPTIX™ for ASTIGMATISM
– Vedere clara dintr-o clipire

  • Faptul ca aveti astigmatism nu inseamna ca nu aveti sansa sa purtati confortabil lentile de contact. Pot fi purtate pana la 30 de zile si sunt disponibile dioptrii sferice intre +6.00 si -9.00 si cilindrice: -0,75, -1,25, -1,75, -2,25.


AIR OPTIX™ Individual
– Executate la comanda

  • Primele si singurele lentile din silicon-hidrogel realizate la comanda de unul dintre liderii mondiali in tehnologia aplicata materialului din silicon-hidrogel, Ciba Vision. Pot fi purtate pana la 90 de zile si sunt disponibile dioptrii intre +20.00 si -20.00.


Lentilele de contact sunt dispozitive medicale ce pot fi purtate in conditii de siguranta si confort. Este important de retinut ca toate lentilele de contact, inclusiv cele cosmetice – chiar daca nu sunt purtate pentru corectarea unor deficiente de vedere, trebuie recomandate si purtate sub supravegherea unui specialist. In Opticile care comercializeaza lentile de contact, consumatorii pot primi informatii adecvate referitoare la intretinerea, portul recomandat si/sau cel mai adecvat tip de lentile de contact in functie de stilul de viata si particularitatile purtatorului.