Lansare Air Optix Aqua

Sanatate si naturalete cu lentilele de contact AIR OPTIX™ AQUA

Compania Ciba Vision AG prin reprezentantul sau in Romania Optimed SRL lanseaza lentilele de contact AIR OPTIX™ AQUA ce imbina doua elemente naturale esentiale pentru sanatatea si confortul ochiului: OXIGENUL si HIDRATAREA.

Lansarea va avea loc pe 4 Octombrie, in cadrul Congresului organizat de catre Societatea Romana de Oftalmologie la Sinaia.

Materialul revolutionar din care sunt realizate permite sa treaca pana la de 5 ori mai mult oxigen fata de lentilele de contact obisnuite, iar sistemul unic de hidratare AQUA Moisture asigura lubrifierea inca de la aplicare si pastrarea confortului zi de zi.

  • LUBRIFIEREA – agentul unic de hidratare se adauga la suprafata lentilei creand un strat matasos care ajuta pleoapa sa alunece usor deasupra lentilei, pentru Confort la Aplicare.
  • MENTINEREA UMIDITATII – materialul patentat din care sunt realizate minimizeaza deshidratarea lentilei, pentru Confort intreaga Zi.
  • PASTRAREA HIDRATARII – suprafata ultra-fina prezinta un nivel superior de hidratare si o excelenta rezistenta la depozite, pentru Confort Zi de Zi.

Prin nivelul crescut de transmisibilitate a oxigenului, lentilele de contact AIR OPTIX™ AQUA protejaza pacientii de semnele si simptomele deficientei de oxigen la nivelul corneei si asigura sanatatea acesteia.

Lentilele de contact reprezinta o alternativa moderna si sigura pentru corectarea deficientelor de vedere pentru persoanele cu stil de viata activ si sunt disponibile in Opticile medicale. Specialistii din cadrul acestora pot sugera cele mai bune solutii in functie de particularitatile si cerintele pacientilor.

Detalii:
Carmen Orzea – Consultant PR
carmen.orzea@optimed.ro

http://lentile-de-contact.optimed.ro/detalii-lentile-de-contact-Air-Optix-Aqua.html