Am lansat la APA …

Intre 18-20 mai, la loc bun – Vila Bran, cu AER proaspat, APA curata si alternative de relaxare dupa pofta .. ochilor, a inimii, Optimed a lansat

AIR OPTIX™ Night&Day™ AQUA

noutatea familiei de top in preferintele pacientilor. La fel de mult oxigen – cel MAI MULT dintre toate lentilele moi disponibile, ACUM cu plus de CONFORT – pana la 30 zile si nopti, datorita agentului unic AQUA.

Traditia si confortul au facut pereche buna la Vila Bran. Propunerile variate (intre care tir cu arcul sau arma, tiroliana – pentru cine a indraznit mai mult, o piesa de teatru spre seara), au pus in valoare forma fizica sau, dupa caz, au delectat spiritul invitatilor.

La cei 20 de ani impliniti, Optimed respecta tradiția, dar e motivata de provocarile lumii moderne. Nu ezitam sa vi le impartasim cand le recunoastem si credem in ele.
Exigențele dvs. si ale pacienților s-au intalnit intr-un produs ce a confirmat nu doar o data, ci in mod repetat. E momentul sa incercati. E momentul pentru MAI MULT!

Ce este frumos, bun – se spune, dureaza putin. Noi credem altfel: cu oamenii potriviti, poate dura oricat de mult. Cei 20 de ani impreuna sfideaza dictonul.
Cat despre produsul potrivit, poate dura pana la 30 zile si nopti continuu. In conditii de confort si siguranta.

Va invitam sa va convingeti si … sa scapati de griji: cu AIR OPTIX™ Night&Day™ AQUA pacientii dvs.pot depasi limitele cu lentilele lor.

Vezi galerie imagini