Popas pe drum de munte…

15 – 17 octombrie 2010, Georgheni

In Octombrie, la Gheorgheni, s-a desfasurat un curs de adaptare a lentilelor torice si multifocale CIBA Vision. Prezentarile au fost sustinute de doamnele dr. Rebecca Botorea si dr. Alina Muntean de la Vision Contact – Timisoara. Un alt aspect al intalnirii a fost prezentarea despre “Dual Wear”, aplicabilitatea acestei abordari a pacientilor, precum si beneficiile pentru practicile din domeniu.

La vreme de toamna, in octombrie – cand natura isi picteaza cu cea mai mare generozitate si maiestrie dintre toate anotimpurile coloritul, partenerii de top din zona Ardealului ai Optimed au petrecut in stil traditional. La Gheorgheni, situat intre munti, in apropiere de Lacul Rosu, statiunea Praid si Cheile Bicazului.


Uneori placutul si utilul se imbina armonios. A fost cazul de aceasta data, cand prescriptorii au beneficiat de un curs de adaptare a lentilelor torice si multifocale CIBA Vision. Prezentarile au fost sustinute de doamnele dr. Rebecca Botorea si Alina Muntean de la Vision Contact – Timisoara. Experienta lor in prescrierea de lentile de contact torice si multifocale s-a dovedit a fi mesagerul convingator in dialogul legat de usurinta unei adaptari perfecte.
Un alt aspect al intalnirii a fost prezentarea despre “Dual Wear”, aplicabilitatea acestei abordari a pacientilor, precum si beneficiile pentru practicile din domeniu.


Plimbarile cu caruta au oferit prilejul de a fi admirata din plin frumusetea imprejurimilor, iar dintre “picanterii”, oaspetii Optimed au savurat un gulas dupa reteta locala, care si-a castigat loc sigur intre amintirile …de la Gheorgheni.