Sistare FOCUS VISITINT

Stimati parteneri,

 

Va informam ca Alcon va sista productia lentilelor FOCUS VISITINT® incepand cu 1 Ianuarie 2013.

Optimed va onora, in continuare, comenzile dvs. pentru aceste lentile, in limita stocului disponibil. Va rugam sa verificati disponibilitatea produsului contactand Departamentul Relatii Clienti.

Decizia de sistare a productiei a fost luata la nivel international de Alcon din dorinta de a-si concentra si mai mult operatiunile spre dezvoltarea unor produse inovatoare, cu proprietati superioare, care sa raspunda cerintelor unui consumator atent la calitatea produselor pe care le selecteaza.

Inovatia continua si inalta calitate a produselor pentru ingrijirea vederii sunt, de altfel, esenta activitatii companiei Alcon. Astfel au fost dezvoltate lentilele de contact din silicon hidrogel, apreciate, la nivel global, pentru beneficiile legate de transmisibilitatea la oxigen si confort. Lentilele din silicon hidrogel sunt, de asemenea, recunoscute pentru faptul ca reduc riscurile unor posibile reactii adverse legate de portul lentilelor de contact.

In ultimii ani a fost dezvoltata gama AIR OPTIX®,  familia lentilelor de contact care respira, reprezentand optiunea pentru un port sanatos, natural si un nivel ridicat de confort. Familia AIR OPTIX® cuprinde 4 tipuri de lentile, oferind o varianta excelenta pentru adaptarea majoritatii purtatorilor de lentile de contact:

AIR OPTIX® AQUA – combinatia avansata de elemente naturale, oxigen si hidratare, ofera miopilor si hipermetropilor un nivel ridicat de confort.

AIR OPTIX® FOR ASTIGMATISM – design-ul inovator Precision Balance 8|4™ ofera performante remarcabile; disponibile intr-o gama variata de parametri, 4 cilindri cu ax in pas de 10 grade.

AIR OPTIX® AQUA MULTIFOCAL – vedere superioara pentru prezbiopi; 86% rata de succes de la prima adaptare.

AIR OPTIX® NIGHT & DAY AQUA – cel mai ridicat nivel de transmisibilitate la oxigen dintre toate lentilele de contact moi existente, aprobate pentru port continuu de pana la 30 de zile si nopti si ca lentila terapeutica.

Luand in considerare optiunile pe care le ofera AIR OPTIX® AQUA si AIR OPTIX® NIGHT & DAY AQUA, recomandam adaptarea pacientilor cu lentilele de ultima generatie din silicon hidrogel ca alternativa la FOCUS VISITINT®.

Apreciem intelegerea si sprijinul dvs. constant si speram ca aceasta modificare nu va cauza  neplaceri purtatorilor lentilelor FOCUS VISITINT®.

 

Cu stima,

Dep. Relatii Clienti
OPTIMED SRL