Alcon lansează în România soluția de întreținere AOSEPT® PLUS cu HydraGlyde®

AOSEPT® PLUS cu HydraGlyde®, o combinaţie între curăţarea în profunzime, dezinfectare, hidratare şi confort de durată

 

  • La formula soluţiei AOSEPT® PLUS, fără conservanţi şi cu Triplă acţiune de curăţare, se adaugă acum şi Matricea de Hidratare HydraGlyde®
  • Această formulă inovatoare crează un mediu hidrofil care asigură hidratare şi confort pe parcursul întregii zile

 


Alcon, lider mondial în domeniul îngrijirii vederii și divizie a Novartis, lansează în România soluția de întreținere AOSEPT® PLUS cu HydraGlyde®, o formulă avansată a soluției pe bază de peroxid de hidrogen din portofoliul Alcon, recomandată pentru întreținerea lentilelor de contact moi, inclusiv a celor din silicon hidrogel și a lentilelor RGP (Rigid Gaz Permeabile). Acest produs inovator combină soluția originală de curățare și dezinfectare AOSEPT® PLUS, pe care specialiștii în domeniu o cunosc și în care au încredere, cu beneficiile Tehnologiei inovatoare de Hidratare HydraGlyde® care conferă lentilei hidratare de durată. Rezultatul: lentile curate și confortabile ca la prima utilizare și vedere clară¹.

In realitate, 23% dintre purtătorii de lentile de contact renunță anual la lentilele lor din cauza disconfortului². Prin rezolvarea problemei reprezentată de disconfort, specialiștii din domeniul îngrijirii vederii pot reduce rata de renunțare a pacienților la portul lentilelor de contact și pot crește semnificativ încrederea pacienților în afacerea lor.

Noua formulă oferă purtătorilor de lentile moi și RGP opțiunea unei soluții de întreținere pe bază de peroxid de hidrogen, fără conservanți, la care se adaugă acum beneficiile unei hidratări de durată prin Matricea HydraGlyde®.

Spre deosebire de agenții de hidratare existenți în alte soluții care nu rămân mereu pe lentilă, Matricea de Hidratare HydraGlyde® rămâne incorporată în interiorul și pe suprafața lentilei de contact. Mediul creat de matricea de hidratare dar și puterea de curățare în profunzime și de îndepărtare a depunerilor și acumulărilor de pe lentile facilitează hidratarea și confortul pe tot parcursul zilei, oricât de lungă ar fi ea.

Soluția de curățare și dezinfectare AOSEPT® PLUS are cei mai mulți utilizatori fideli comparativ cu orice alt brand de soluții de întreținere, 4 din 5 pacienți afirmând că lentilele lor sunt atât de “fresh” ca și cum ar fi noi³. Nu conține conservanți: după neutralizare, lentilele de contact rămân într-o soluție salină tamponată, similară lacrimilor.

AOSEPT® PLUS prezintă o formulă patentată cu Triplă acțiune de curățare, astfel:

  • Peroxidul de hidrogen dezinfectează lentila în profunzime și îndepărtează depozitele, distruge prin oxidare microorganismele și bacteriile. Demonstrează eficiență extraordinară împotriva microbilor greu de îndepărtat, precum chisturile de acanthamoeba și bacteriile din biofilm4. După curățare, pe lentilă rămân reziduuri minime de peroxid.
  • În același timp, surfactantul Pluronic 17R4 curăță lentila în profunzime și elimină într-un mod mecanic depunerile și acumulările de pe lentilă.
  • Îndepărtează efcient proteinele prin formula unică efervescentă, cu bule5.

Formula îmbunătățită AOSEPT® PLUS cu HydraGlyde® înseamnă confort sporit pentru pacienți și mai puține reclamații, iar satisfacția pacienților inspiră încredere în afacerea dvs.

Este soluția potrivită pentru pacienții care poartă lentile săptămânale, lunare sau RGP, pentru pacienții cu ochi sensibili sau care au dezvoltat alergii la conservanții din soluțiile de întreținere multifuncționale, celor care își petrec ore îndelungate în fața calculatorului, pe scurt, tuturor celor care își doresc confort sporit și vedere clară.


Materiale:


Sales Aid


Acesta este un dispozitiv medical. Verificaţi cu atenție instrucţiunile de utilizare.
Referinţe: 1. Alcon date la dosar, 2014. 2. Rumpakis JMB. New data on contact lens dropouts: an international perspective. Rev Optom. 2010;147(1):37-42. 3. A survey conducted amongst 107 US contact lens wearers representative of AOSEPT® PLUS purchasers in the United States, 2007. 4. Alcon date la dosar, 2014. 5. Kiel JE. Protein removal from soft contact lenses using disinfection/neutralization with hydrogen peroxide catalytic disc. Clin Ther. 1993;15(1):30-35.