DAILIES® iubeste sportul si recomanda stilul de viata activ

DAILIES® iubeste sportul si recomanda stilul de viata activ DAILIES® – marca no.1 de lentile de contact pentru o zi in Europa, sunt ideale la practicarea sporturilor ..si in orice anotimp! Agentul de hidratare incorporat – activat prin clipit, ofera confort excelent la aplicare si intreaga zi.

Specialistii in eyecare sustin ca lentilele pot chiar proteja ochiul in caz de lovire, cadere sau in mediul (apa/aer) cu impuritati. Desigur, in cazul anumitor sporturi, sunt necesari ochelari speciali de protectie. Acestia pot fi purtati cu lentilele de contact – cu ochelarii de vedere este imposibil.

Lentilele de contact DAILIES® nu se aburesc din cauza transpiratiei si nici cand treci de la temperatura ridicata la temperatura scazuta (sau invers), nu se murdaresc si nu se stropesc. Spre deosebire de ochelari, nu aluneca de pe nas si nu te apasa dupa ureche.

Lentilele de contact DAILIES® se misca odata cu ochiul si ofera vedere periferica clara. De aceea sunt ideale si daca esti iubitor al sporturilor – cum este tenisul de camp, pentru ca poti urmari si observa in mod natural tot ce se petrece pe terenul de joc.

Lentilele DAILIES® permit o focusare mai buna a imaginilor transmise de cei 2 ochi astfel incat apreciezi mai exact si mai rapid distanta si viteza obiectului urmarit (minge de fotbal, de handbal, de tenis, polo etc), precum si a celorlalti jucatori.

Lentilele DAILIES® pot fi folosite de inotatori, cu conditia sa poarte ochelari speciali pentru inot care sa
protejeze atat lentilele, cat si ochii de substantele din apa. DAILIES® recomanda: indiferent de sportul practicat, foloseste o banderola pe frunte care sa absoarba picaturile de transpiratie.

Oricare ar fi nevoile de corectie a vederii, lentilele de contact performante disponibile azi iti pot oferi solutia potrivita. Deficientele de vedere nu reprezinta un inconvenient in practicarea sporturilor iar cele de unica folosinta te scutesc si de grija pentru ingrijirea lor.

Solicita o proba cu DAILIES® in optica si afla mai mult pe: www.spunedinpriviri.ro!

Carmen Orzea, Consultant PR