Si concurenta ii recunoaste PLUSurile


Solutia de intretinere joaca un rol esential in pastrarea lentilelor de contact fresh, curate, confortabile.
Stiai ca AOSEPT Plus curata sigur si … singura toate tipurile de lentile de contact?
Ca nu contine conservanti?
Sau ca este solutia perfecta in caz de: uscaciune sau iritatii oculare, sensibilitate la alte solutii sau la conservanti?

Daca stiai, inseamna ca ochii tai sunt sanatosi si fericiti!
Daca afli abia acum, te invitam sa incerci, sa te convingi de toate PLUSurile AOSEPT Plus.

E la fel de simplu ca 1-2-3.
Pe incercate!
1. Pui lentilele in cosuletul recipientului (inclus in pachetul fiecarei solutii) si clatesti 5 secunde.
2. Umpli recipientul cu solutie AOSEPT Plus pana la marcajul indicat.
3. Lasi lentilele in recipient CEL PUTIN 6 ORE sau peste noapte. In timp ce tu te odihnesti, solutia AOSEPT Plus lucreaza pentru tine si confortul ochilor tai.

Prin efectul sau efervescent poti vedea cum actioneaza AOSEPT Plus. Dupa 6 ore, solutia AOSEPT este neutralizata, devenind solutie salina delicata asemanatoare cu filmul lacrimal.

Bine de stiut:

Nu utiliza niciodata AOSEPT PLUS cu alt recipient decat cel inclus.
Nu scoate niciodata lentilele din recipient mai devreme de 6 ore, deoarece solutia trebuie neutralizata.
Nu clati niciodata lentilele cu AOSEPT Plus inainte de a le aplica pe ochi.
Nu picura niciodata solutie AOSEPT Plus direct in ochi.

Lentilele de contact si-au spus parerea: prefera AOSEPT Plus deoarece actioneaza in profunzime, insa delicat. Curata in profunzime, indeparteaza eficient impuritatile si proteinele, iar TU VEZI diferenta!
Ofera ochilor tai solutia ideala! Merita sa se bucure de solutia nr.1 in curatare si confort.

Carmen Orzea, Consultant PR

Solutia preferata a lentilelor de contact: AOSept® Plus

Este concluzia unui studiu realizat de catre Institute for Eye Research – actualizat in august 2008, privind gradul de colorare a corneei in functie de solutiile de intretinere utilizate pentru diferite tipuri si marci de lentile de contact. Vizand stabilirea gradului de compatibilitate dintre lentilele de contact cu solutiile multifunctionale de intretinere a acestora, studiul – cunoscut in mediul profesional sub denumirea de ‘Andrasko Staining Grid‘ (www.staininggrid.com), constituie baza realizarii unui ghid complet pentru specialisti si purtatorii de lentile de contact.
(Denumirile pentru Europa ale produselor CIBA Vision ce constituie obiectul studiului sunt: AOSept® Plus pentru Clear Care, respectiv SoloCare Aqua pentru Aquify.)

Gradul de colorare a corneei – componenta importanta a oricarui examen ocular de rutina, este evaluat prin aplicarea unei substante de contrast pe suprafata oculara, fiind astfel relevate celulele corneene ‘devitalizate’, respectiv zonele afectate. Cauzele pot fi: mecanice, de expunere, metabolice, toxice, alergice, infectioase.

Cel mai SCAZUT grad de colorare a corneei (in medie doar 1%), indiferent de tipul materialului din care sunt realizate lentilele de contact pe care s-au efectuat testele, a fost constatat in combinatia cu solutia AOSept Plus (CIBA Vision).

Rezultatele studiului nu reprezinta din acest punct de vedere o surpriza pentru specialistii din domeniu, surpriza constand in nivelul crescut de incompatibilitate intre anumite marci de lentile de contact si solutiile de intretinere ale aceluiasi producator.

In afara faptului ca prezinta cea mai mare compatibilitate cu lentilele de contact, AOSept Plus marcheaza plus dupa plus.

AOSept Plus NU CONTINE CONSERVANTI, ceea ce elimina riscul alergiilor, fiind recomandata si purtatorilor de lentile de contact care prezinta sensibilitate din acest punct de vedere.

Spre convenienta purtatorilor de lentile de contact, AOSept Plus NU NECESITA CURATARE IN PALMA si, aspect absolut remarcabil, procentul de indepartare a depunerilor este SUPERIOR solutiilor care implica intretinerea lentilelor de contact prin curatare in palma SI clatire.

Activitatea antimicrobiana cu spectru larg a solutiei, precum si prezenta in compozitie a celui mai stabil peroxid (si la temperaturi inalte), presupun din partea purtatorului de lentile de contact doar respectarea a cel putin 6 ore, timp in care lentilele sa fie pastrate in solutie.

Studiile clinice confirma atributele AOSept Plus. Astfel:
80% dintre cei care au testat solutia au constatat ca lentilele lor sunt mai curate comparativ cu utilizarea solutiilor folosite anterior.
68% dintre utilizatori au avut mai putine simptome de ochi uscat si au remarcat o hidratare mai buna a lentilelor.
73% au observat ca se simt mai confortabil cu lentilele.
83% au preferat AOSept Plus solutiilor folosite anterior.

Pentru atentionarea utilizatorului in privinta faptului ca procesul de curatare-dezinfectare a lentilelor SE REALIZEAZA IN PROPRIUL RECIPIENT, flaconul prezinta picurator rosu. Fiecare cutie de solutie contine recipient si disc.

Solicitati specialistului detalii cu privire la gradul de compatibilitate dintre tipurile de lentile de contact pe care le utilizati si solutia de intretinere pentru a beneficia de cea mai sigura si confortabila combinatie.

Prin accentul pe inovatie, calitate si parteneriate puternice cu specialisti din domeniul ingrijirii vederii, compania CIBA Vision este lider mondial in cercetarea, dezvoltarea si producerea de lentile de contact si solutii de intretinere pentru lentile de contact. Optimed va sta la dispozitie cu detalii, materiale de prezentare si consultanta de specialitate in privinta acestora.

Detalii:
Carmen Orzea – Consultant PR
carmen.orzea@optimed.ro

http://lentile-de-contact.optimed.ro/detalii-solutii-de-intretinere-AOSept-Plus.html