Examinari in siguranta

Avand in vedere gradul ridicat de raspandire a noului coronavirus in intreaga lume, venim cu informatii si oferte care ne dorim sa va fie utile in contextul actual.

Scut de protectie Topcon pentru biomicroscop

Scutul de protectie Topcon pentru procedura de biomicroscopie poate asigura un anumit grad de protectie impotriva contaminarii prin particule de microaerosoli atat pentru medic cat si pentru pacient. Totodata este pastrata si o vizibilitate foarte buna intre medic si pacient. Poate fi utilizat pentru o gama larga de biomicroscoape.

https://www.topcon-medical.eu/eu/

Alege varianta mai sigura, alege tonometrul ICARE

Tehnologia de masurare „rebound”, patent  Icare,  reprezinta o metoda  rapida  si precisa de obtinere a IOP pentru toti pacientii. Metoda presupune masurarea IOP cu probe de unica folsinta, fara picaturi sau anestezic.

Masurarea cu tonometrul Icare nu presupune jet de aer, anestezic sau alte pregatiri prealabile. Intregul procedeu este igienic, fara efort si asigura un confort si protectie maxima pentru pacient.

Poate fi folosit pentru toti pacientii indiferent de varsta, inclusiv intra/post operator.

Probele de unica folosinta asigura protectie maxima pentru pacient!

Procesul de masurare cu tonometrul Icare nu prezinta riscul de producere de particule de microaerosoli iar riscul de contaminare incrucisata este mult mai scazut decat la tonometrele non-contact cu jet de aer.

https://www.icaretonometer.com/