Ghid de adaptare lentila prostetica

Va prezentam noul material pentru adaptarea lentilei prostetice Cantor Prosthetic si speram sa va fie de ajutor in activitatea dvs. de adaptare a acestei lentile de contact.

Lentila este disponibila in 15 nuante, cu pupila libera sau opaca/neagra, cu suprafata posterioara transparenta sau opaca.

Pentru intretinerea lentiei se recomanda solutiile multifunctionale. NU ESTE RECOMANDAT SISTEMUL DE INTRETINERE PE BAZA DE PEROXID.

Lentilele de proba NU au imprimata culoarea, sunt lentile transparente si vor fi folosite pentru alegerea corecta a razei de curbura si a diametrului lentilei pe care doriti sa o comandati. Pentru alegerea culorii apropiate de culoarea ochiului sanatos al pacientului folositi Paletarul CANTOR+NISSEL.

Termenul de livrare este de aproximativ 1 luna.

MATERIALE DISPONIBILE:

Lentilele FRESHLOOK intr-un nou ambalaj

Stimati parteneri,

 

Suntem incantati sa va prezentam noul design al cutiilor Freshlook®, cunoscutul brand de lentile de contact cosmetice. Pentru ca design-ul cutiei are impact asupra clientilor pasionati de frumusete, actualizam imaginea brandului si va propunem o varianta mai atragatoare. Noul design s-a dovedit a fi mai atractiv pentru clienti, acestia manifestandu-si dorinta de a achizitiona lentilele Freshlook® in noua cutie mai mult decat in cazul ambalajului existent, clientii recunoscand totusi si in noua varianta brandul Freshlook®.

Noile cutii au fost deja lansate, urmand ca pe parcursul anului 2019 sa primiti comenzile dumneavoastra de lentile FreshLook® in noile ambalaje. Va informam ca pe durata perioadei de tranzitie, comenzile dumneavoastra pot fi livrate atat in ambalajul actual cat si in noile cutii.

Garantam purtatorilor fideli de lentile de contact Freshlook® calitatea neschimbata a lentilelor si în noul ambalaj.

Va multumim pentru increderea acordata lentilelor Freshlook® si produselor Alcon!

 

Toate cele bune,
Echipa Optimed

 

» Descarcati aici informarea pentru purtatorii de lentile Freshlook®.

   FRESHLOOK® si Alcon® sunt marci inregistrate ale companiei Novartis.
   Acestea sunt dispozitive medicale. Cititi cu atentie instructiunile de utilizare.

   

   © 2018 Novartis       RO1811929343/11/2018