Lentilele FRESHLOOK intr-un nou ambalaj

Stimati parteneri,

 

Suntem incantati sa va prezentam noul design al cutiilor Freshlook®, cunoscutul brand de lentile de contact cosmetice. Pentru ca design-ul cutiei are impact asupra clientilor pasionati de frumusete, actualizam imaginea brandului si va propunem o varianta mai atragatoare. Noul design s-a dovedit a fi mai atractiv pentru clienti, acestia manifestandu-si dorinta de a achizitiona lentilele Freshlook® in noua cutie mai mult decat in cazul ambalajului existent, clientii recunoscand totusi si in noua varianta brandul Freshlook®.

Noile cutii au fost deja lansate, urmand ca pe parcursul anului 2019 sa primiti comenzile dumneavoastra de lentile FreshLook® in noile ambalaje. Va informam ca pe durata perioadei de tranzitie, comenzile dumneavoastra pot fi livrate atat in ambalajul actual cat si in noile cutii.

Garantam purtatorilor fideli de lentile de contact Freshlook® calitatea neschimbata a lentilelor si în noul ambalaj.

Va multumim pentru increderea acordata lentilelor Freshlook® si produselor Alcon!

 

Toate cele bune,
Echipa Optimed

 

» Descarcati aici informarea pentru purtatorii de lentile Freshlook®.

   FRESHLOOK® si Alcon® sunt marci inregistrate ale companiei Novartis.
   Acestea sunt dispozitive medicale. Cititi cu atentie instructiunile de utilizare.

   

   © 2018 Novartis       RO1811929343/11/2018

FreshLook – noi culori vibrante

Ochii tai pot fi cel mai spectaculos accesoriu. Acum, ii poti pune in valoare cu cele mai noi si vibrante culori din familia FreshLook Colorblends: Sterling Gray, Brilliant Blue si Gemstone Green.

http://lentile-de-contact.optimed.ro/detalii-lentile-de-contact-FreshLook-ColorBlends.html

Iti place culoarea naturala a ochilor tai, dar stim ca te incita ideea unor culori sau efecte intre care sa poti alege varianta asortata tinutei, machiajului si ocaziei pentru o schimbare subtila sau radicala si infatisare atragatoare.

Compania CIBA Vision – divizia pentru ingrijirea vederii din cadrul concernului Novartis, a creat familia de lentile de contact cosmetice FreshLook intr-o varietate de culori care iti permit sa iti schimbi look-ul, sa te exprimi asa cum vrei si iti propune:

  • Putina culoare, o mare schimbare cu lentilele FreshLook ColorBlends – se combina cu orice culoare naturala a ochilor pentru a crea un look natural de efect.
  • Indrazneste! O schimbare radicala cu FreshLook Colors – pentru ochi inchisi la culoare.
  • Accentueaza si redefineste culoarea naturala a ochilor tai cu FreshLook Dimensions – pentru ochi deschisi la culoare.

Descopera in optici provocarea culorilor FreshLook!

Exprima ce simti pe www.feminis.ro – Girls on the City, si poti castiga unul dintre noile seturi de culori vibrante.

Lentilele de contact cosmetice FreshLook amplifica frumusetea ta naturala. Tehnologia sub patent CIBA Vision de realizare a culorii si conturului imbina culoarea naturala a ochilor cu a lentilei pentru efectul dorit. Lentilele cosmetice pot fi cu sau fara dioptrii. Iti reamintim ca si lentilele fara dioptrii sunt dispozitive medicale si portul lor trebuie aprobat si supravegheat de un specialist.

Prin accentul pe inovatie, calitate si parteneriate puternice cu specialisti din domeniul ingrijirii vederii, compania CIBA Vision, este unul dintre liderii mondiali in cercetarea, dezvoltarea si producerea de lentile de contact si solutii de intretinere pentru lentile de contact.

Reprezentantul Ciba Vision in Romania, Optimed srl iti poate oferi detalii, materiale de prezentare si consultanta de specialitate privind aceste produse.

Detalii:
Carmen Orzea – Consultant PR
carmen.orzea@optimed.ro