OPTI-FREE PureMoist = solutia confortului

OFPM_leftCu OPTI-FREE® PureMoist® puteţi oferi utilizatorilor de lentile de contact confort care durează până la 16 ore datorită matricei de hidratare HydraGlyde®.

Cum funcţionează matricea de hidratare HydraGlyde®?

 • se ataşează şi formează un strat de hidratare pe toată suprafaţa lentile
 • crează o berieră unică pentru a preveni depunerile de lipide şi pentru a înlătura murdăria
 • reţine umezeala până la 16 ore

Formula de acţiune a soluţiei OPTI-FREE® PureMoist® cu matricea de hidratare HydraGlyde® este special creată să:

 • menţină un strat de hidratare ce permite pleoapelor să alunece pe suprafaţa lentilei de contact fără să se irite.
 • menţină lentila de contact hidratată pe tot parcursul zilei.
 • reducă depunerile de lipide şi să înlăture depunerile de proteine, pentru o lentilă de contact curată şi împrospătată.

banner-AOA-OFPM_2014-10_sdp

COMBINAŢIA PERFECTĂ:

promo-AOA&OFPM_2014-09_pag2
Lentilele de contact AIR OPTIX® AQUA şi
soluţia de întreţinere OPTI-FREE® PureMoist®

Lentilele lunare AIR OPTIX®, cu suprafaţă unică din plasmă, oferă confort remarcabil din ziua 1 până în ziua 30.
Utlizare împreună – lentilele AIR OPTIX® şi soluţia dezinfectantă multifuncţională OPTI-FREE® PureMoist® – oferă hidratare de durată, de dimineaţa până seara, şi confort superior la sfârşitul zilei.

 


MATERIALE:

Sales Aid:

newsletter_OFPM_2014_Page_1newsletter_OFPM_2014_Page_2newsletter_OFPM_2014_Page_3newsletter_OFPM_2014_Page_4newsletter_OFPM_2014_Page_5newsletter_OFPM_2014_Page_6


Flyer

flyer_OFPM_Page_1flyer_OFPM_Page_2flyer_OFPM_Page_3flyer_OFPM_Page_4


Instructiuni

instructiuni_OFPM_Page_1instructiuni_OFPM_Page_2


 

 

AIR OPTIX® COLORS – prima lentilă cosmetică din silicon hidrogel, din România

AOCDESCOPERIŢI NOILE LENTILE DE CONTACT COSMETICE AIR OPTIX® COLORS
combinaţia perfectă între CULOARE, un MATERIAL (silicon hidrogel) cu proprietăţi superioare de transmisibilitate a oxigenului pentru ochi care arată sănătos şi se simt sănătoşi şi o TEHNOLOGIE UNICĂ a suprafeţei din plasmă care permite purtătorului utilizarea confortabilă a lentilelor.

 • Lentile inovatoare care combină tehnologia de culoare 3-în-1 a lentilelor FreshLook® COLORBLENDS® cu performanţele lentilelor AIR OPTIX® AQUA pentru a stabili un nou standard în domeniul lentilelor de contact cosmetice.
 • Prima lentilă de contact cosmetică din silicon hidrogel, din România, disponibilă în 9 nuanţe atrăgătoare, vibrante sau subtile, cu sau fără dioptrie, pentru o schimbare pe care clienţii dvs. şi-o doresc.
 • Confort, transmisibilitate ridicată la oxigen1 şi frumuseţe, toate într-o singură lentilă.

Continue reading “AIR OPTIX® COLORS – prima lentilă cosmetică din silicon hidrogel, din România”

Produse Systane în portofoliul Optimed

systane_ultra
Systane® ULTRA
Picături oftalmice lubrifiante

Disponibile în flacon de 10 ml şi sub formă de unidoză – 0.7 ml (cutie cu 30 buc.)

Detalii »


systane_balance
Systane® BALANCE
Picături oftalmice lubrifiante

Disponibile în flacon de 10 ml

Detalii »


systane_geldrops
Systane® GEL DROPS
Gel oftalmic lubrifiant

Disponibile în flacon de 10 ml

Detalii »


Vitalux-Plus
Vitalux® Plus
Vitamine

Disponibile în cutii cu 28 de capsule sau cu 84 de capsule

Detalii »


Systane-Lid-Wipes
Systane® LID WIPES
Şerveţele demachiante hipoalergene

Disponibile în cutii cu 30 de bucăţi

Detalii »

Alcon si CIBA VISION – impreuna un singur brand

Ca lider în domeniul îngrijirii vederii, Alcon este dedicat promovării unor produse inovatoare care să răspundă nevoilor pacienţilor.

Pentru a duce la îndeplinire acest efort, am combinat portofoliul CIBA Vision de lentile de contact şi produse de întreţinere a lentilelor cu portofoliul Alcon. Cele două companii vor fi acum unite sub brandul Alcon. Organizaţi într-o singură companie globală ne vom putea adresa gamei complete de nevoi de îngrijire a vederii pentru pacienţii din întreaga lume.

Ca urmare a acestui proces, marca CIBA Vision Corporation va fi înlocuită cu marca Alcon Laboratories, Inc. pe toate etichetele, instrucţiunile şi ambalajele produselor:

 • AIR OPTIX® Aqua
 • AIR OPTIX® for Astigmatism
 • AIR OPTIX® Aqua Multifocal
 • AIR OPTIX® Night&Day Aqua
 • DAILIES® AquaComfort Plus®
 • Focus® DAILIES® All Day Comfort Progressives
 • Focus® DAILIES® All Day Comfort Toric
 • FreshLook® Colors
 • FreshLook® Colorblends
 • FreshLook® Dimensions
 • AOSEPT® PLUS

Schimbarea marcii CIBA Vision cu Alcon va începe în curând. Pacienţii vor remarca schimbarea pe noile etichete, instrucţiuni de utilizare şi pe ambalajul exterior ale produselor începand cu IANUARIE 2014.

Schimbarea numelui

Este posibilă o perioadă de tranziţie în care veţi primi atât produse cu marca CIBA Vision cât şi produse cu marca Alcon inscripţionate pe:

 • Etichetă
 • Instrucţiuni de utilizare
 • Ambalaj

Produsele astfel etichetate vor fi expuse şi / sau disponibile pacienţilor dvs. simultan. Vă confirmam că produsele conţinute în aceste ambalaje sunt exact aceleaşi.

Ne vom asigura în continuare că aceste schimbări vor fi realizate în timp util, cu un impact cât mai redus asupra afacerii dvs.

Va multumim pentru intelegere.

informare_ciba-to-alcon_2014-01_web Descarca comunicarea PDF

OPTI-FREE RepleniSH: Solutia confortului in portul lentilelor de contact

Credeti ca toate solutiile pentru intretinerea lentilelor de contact sunt la fel? Mai ganditi-va o data.
Fiecare solutie este diferita, iar compozitia ei poate afecta atat gradul de dezinfectare pe care il ofera, cat si nivelul de hidratare si confort.

OPTI-FREE RepleniSH – solutia multifunctionala cea mai recomandata de specialisti1, are o formula unica, biocompatibila, ce ajuta la mentinerea hidratarii in timpul portului lentilelor de contact moi pana la 14 ore.

 • Cand lentilele sunt introduse complet in solutie OPTI-FREE RepleniSH, suprafata lor este reconditionata datorita sistemului inovator TearGlyde ce creste gradul de hidratare cu pana la 6 ore comparativ cu celelalte solutii multifunctionale1.
 • In plus fata de confort pe parcursul intregii zile, OPTI-FREE RepleniSH ofera si un grad de dezinfectare foarte ridicat al lentilelor.

Ofera-ti si tu beneficiile unui produs ce reprezinta “stiinta confortului”! Alti pacienti o fac deja. Un studiu1 in care pacientii au fost invitati sa evalueze produsul, ii confirma proprietatile: 91% apreciaza ca lentilele sunt mai curate, iar purtarea este confortabila si 84% sunt “de acord” sau “total de acord” ca lentilele sunt hidratate si confortul este de durata.

OPTI-FREE RepleniSH: Solutia care .. dureaza!

Solutia este disponibila in varianta de 300 ml sau 120ml, ideala atunci cand calatoriti si in vacante.

Folositi intotdeauna solutia recomandata de catre specialistul Dvs.!
Intrebati specialistul daca  OPTI-FREE RepleniSH vi se potriveste. Retineti: doar medicul specialist poate determina ce tip de lentile va sunt recomandate si care este solutia de intretinere cea mai potrivita.

Pentru a va asigura ca lentilele de contact sunt confortabile intreaga zi, trebuie curatate,  dezinfectate si pastrate in solutie dupa ce le scoateti de pe ochi.

Respectati urmatoarele instructiuni cand curatati si pastrati lentilele in solutie, pentru a asigura conditiile optime de intretinere a lor2.

 • Spalati-va intotdeauna mainile si stergeti-le inainte de a atinge lentilele.
 • Curatati cu grija si in mod regulat lentilele de contact potrivit recomandarilor specialistului si instructiunilor producatorului.
 • Respectati intotdeauna intervalul de inlocuire a lentilelor prescris de specialist.
 • Consultati specialistul pentru examinari periodice. Consultul ocular regulat si intretinerea  corespunzatoare a lentilelor de contact va ajuta sa va bucurati de avantajele si confortul acestora pe termen lung. 
 • Folositi doar solutie proaspata. Nu refolositi niciodata solutia de intretinere. Solutia trebuie inlocuita potrivit instructiunilor, chiar daca nu folositi zilnic lentilele.
 • Nu considerati ca orice solutie vi se potriveste. Folositi numai produsele recomandate de specialist pentru curatarea si dezinfectarea lentilelor de contact. Solutiile saline si lacrimile artificiale nu sunt destinate dezinfectarii lentilelor.
 • Curatati recipientul lentilelor zilnic. Aruncati solutia folosita si clatiti recipientul cu solutie proaspata. Pastrati recipentul deschis si uscat intre utilizari.
 • Pastrati lentilele in recipientul corespunzator si inlocuiti-l la cel mult 3 luni.
 • Nu folositi apa de la robinet, apa imbuteliata sau saliva pentru intretinerea lentilelor, curatarea sau clatirea recipientului, deoarece va expuneti infectiilor oculare.
 • Se poate intampla ca particule fine, cum sunt cele din produsele de machiaj, “sa se prinda/agate” de lentilele de contact. Umeziti degetele cu solutie si frecati usor lentilele pentru a le indeparta. Curatati si clatiti normal lentilele.
 • Daca nu purtati lentilele in fiecare zi sau daca le pastrati in solutie cateva zile, trebuie curatate si dezinfectate inainte de a le purta din nou.

Angajamentul Alcon pentru sanatatea vederii

Vederea este un dar minunat, insa este unul ce presupune o reala responsabilitate. Milioane de oameni din intreaga lume sunt privati de acest dar din cauza diferitelor afectiuni oculare, care ar ar fi putut fi tratate sau chiar prevenite cu ajutorul instrumentelor  adecvate  si  prin experienta specialistilor.

De peste 60 de ani, Alcon este una dintre companiile lider in ingrijirea vederii, dedicata sa furnizeze inovatiile si informatiile privind sanatatea oculara, care sa asigure vedere mai sanatoasa la nivel mondial. Alcon, cea mai mare companie in ingrijirea vederii in prezent, isi pastreaza aceeasi misiune: sa ajute oamenii sa vada mai bine.

OPTI-FREE RepleniSH: solutie multifunctionala pentru intretinerea lentilelor de contact, este unul dintre produsele pentru ingrijirea vederii din portofoliul Alcon si este distribuit in Romania prin Optimed srl.

1.Date disponibile la cerere. Sursa: Alcon Labs, Inc.
2. Adaptare dupa American Optometric Association

DAILIES: gata de rasfat … cat ai clipi!

Lentilele de contact zilnice DAILIES raman FRESH oricat (ti-)ar fi de cald si te reimprospateaza .. cat ai clipi!
Intre 2 iulie – 31 august ai extra-motive de rasfat: fiecare cutie achizitionata iti aduce MAI MULTE lentile cadou. Intreaba de promotie in optica din orasul tau!

Atu-urile lentilelor DAILIES AquaComfort Plus sunt “prospetimea” – hidrateaza cu fiecare clipit (chiar in cele mai toride zile!) si confortul remarcat de purtatori.
Studii clinice recente au dovedit eficienta lor si in cazul persoanelor care sufera de alergii oculare.

 • Alergiile pot fi cauzate de poluare, praf, blana animalelor sau polen. Chiar unele plante (inclusiv de apartament) sau produsele cosmetice pot provoca alergii.
 • Peste 30% din populatie sufera de alergii sezoniere, insa acestea sunt insuficient diagnosticate si tratate. Se preconizeaza ca pana in 2015, procentul va ajunge la aproximativ 50%.
 • Alergiile sunt asociate unui disconfort major si afecteaza activitatile uzuale.
 • Factorii alergeni din aer (cum ar fi polenul, praful sau cei produsi de blana animalelor) ajung la cornee si modifica filmul lacrimal normal.

Simptomele alergiilor oculare pot fi: senzatii de uscaciune, mancarime, intepaturi, arsura, inrosire, lacrimare sau nevoia de a te freca la ochi.
Lentilele DAILIES AquaComfort Plus sunt solutia optima pentru persoanele care resimt acest gen de simptome.

Cateva sfaturi utile persoanelor ce dezvolta alergii:

 • Spalati-va frecvent mainile cu apa si sapun.
 • Nu atingeti ochii cu mana/mainile.
 • Nu imprumutati lentilele de contact sau produse cosmetice folosite de alte persoane.
 • Evitati pe cat posibil machiajul.
 • Purtati ochelari de soare.

Familia de lentile de contact pentru o zi DAILIES include lentile pentru corectia astigmatismului si prezbiopiei.
Afla care este solutia potrivita pentru tine si ai grija de vederea ta, printr-un consult de specialitate efectuat periodic.

Carmen Orzea, Consultant PR

Cand OCHII tai RESPIRA LIBER, poti spune totul din priviri

Si inseamna ca folosesti lentile Air Optix AQUA!

Lentilele de contact lunare Air Optix AQUA respira din plin in topul preferintelor pacientilor, iar noi te anuntam ca si OCHII TAI pot respira PROSPETIMEA PRIMAVERII. In lunile Martie si Aprilie, lentilele impreuna cu solutia SoloCare Aqua iti aduc GRATUIT … mai multa solutie si VOUCHERE valorice pentru urmatoarea achizitie! Intreaba de ele in optica din orasul tau.

Specifica lentilelor Air Optix AQUA este transmisibilitatea MARE la OXIGEN, motiv pentru care pot fi purtate pana la 6 nopti continuu. Calitatile materialului din care sunt realizate – Silicon Hidrogel (cel mai performant in prezent), sunt confirmate de purtatori prin nivelul crescut de confort si adaptarea foarte rapida.
Lentilele de contact Air Optix AQUA ajung sa faca parte in mod firesc din viata ta.

Air Optix Aqua – Oxigen si hidratare pentru ochi sanatosi, liberi sa spuna totul din priviri in orice moment al zilei, … chiar si peste noapte!
Astfel, lentilele Air Optix Aqua, utilizate pentru corectia miopiei sau hipermetropiei, sunt pe locul 1 in preferintele pacientilor din Europa.

Air Optix for Astigmatism – Vedere clara in … 30 de secunde!
Si pacientii cu astigmatism au o alternativa – confirmat eficienta si confortabila, la ochelarii cu lentile cilindrice: lentilele Air Optix for Astigmatism. Aceste lentile de contact sunt recomandate mai ales persoanelor care lucreaza mult in fata calculatorului si isi simt ochii iritati spre sfarsitul zilei. Gama completa de parametri sferici si cilindrici asigura varianta optima pentru vedere clara fiecarui pacient. Stabilizarea lentilei pe ochi se face in doar 30 de secunde!

Air Optix Aqua Multifocal – Viata se vede bine de la toate distantele la 40+
Lentilele Air Optix Aqua Multifocal, desemnate de catre opticienii din Franta “Inovatia Anului” in 2010, completeaza familia de lentile de contact care respira pentru sanatatea ochilor, cu cele pentru prezbiopie. La condus (mai ales pe timp de noapte), cand lucrezi la calculator sau daca vrei sa citesti cu usurinta.. meniul intr-un restaurant, vezi bine si clar: lentilele multifocale Air Optix raspund stilului tau de viata … in pas cu tine!

Bogata in pro-vitamine, solutia de intretinere Solocare Aqua mentine senzatia de umidifiere a lentilelor de contact intreaga zi, prevenind deshidratarea lor.  Solutia se foloseste cu recipientul antibacterian INCLUS care, datorita peliculei fine de argint aplicate, distruge microorganismele ce se depun in recipientii obisnuiti. Poate fi folosita pentru toate tipurile de lentile de contact moi.

Afla detalii in optici si pe http://www.optimed.ro/lentile-de-contact/lentile-de-contact-Air-Optix.html

Lentilele de contact sunt dispozitive medicale ce pot fi purtate in conditii de siguranta si confort. Este important ca toate lentilele de contact, inclusiv cele cosmetice, sa fie recomandate si purtate sub supravegherea unui specialist. In opticile care comercializeaza lentile de contact, pacientii pot primi informatii referitoare la  tipul de lentile, portul adecvat, manevrarea si intretinerea corespunzatoare a acestora.

Carmen Orzea, Consultant PR

Pacientii povestesc despre experienta lor cu DAILIES: reactia celorlalti

 1. Care a fost reactia celor carora le-ai impartasit experienta ta cu lentilele de contact DAILIES?
 2. Crezi că persoanele cu care ai vorbit despre DAILIES ar purta lentile de contact: ocazional (alternativ cu ochelarii) sau in fiecare zi?

Continue reading “Pacientii povestesc despre experienta lor cu DAILIES: reactia celorlalti”

DAILIES AquaComfort Plus-Trender: prima impresie

 1. Care a fost prima senzaţie după prima zi în care ai purtat lentilele de contact DAILIES?
 2. Care sunt diferenţele faţă de purtarea ochelarilor de vedere?
 3. Care ar fi plusurile folosirii lentilelor de contact, în opinia ta?
 4. Care ar fi minusurile folosirii lentilelor de contact, în opinia ta?
 5. Te-a ajutat specialistul (optometrist, oftalmolog) din Optică, să aflii tot ce nu ştiai despre lentilele de contact?

Continue reading “DAILIES AquaComfort Plus-Trender: prima impresie”