Modificari in familia AIR OPTIX

Vă informăm că începând cu data de 1 Iulie 2017 Optimed nu va mai importa lentilele de contact AIR OPTIX® Aqua.

Optimed va onora, în continuare, comenzile dvs. pentru aceste lentile, în limita stocului disponibil. Vă rugăm să verificați disponibilitatea produsului cu Departamentul Relații Clienți.

La epuizarea stocului, comenzile dvs de lentile AIR OPTIX® Aqua vor fi automat schimbate cu noul produs, AIR OPTIX® Plus HydraGlyde®.

Familia AIR OPTIX® oferă o variantă excelentă pentru adaptarea majorității purtătorilor de lentile de contact, prin cele 5 tipuri de lentile:

 • AIR OPTIX® Plus HydraGlyde® – combinație între Tehnologia SmartShield™ și Matricea de hidratare HydraGlyde® pentru a oferi protecție remarcabilă împotriva depunerilor și o hidratare de durată, cu dioptrii cuprinse între +8.00 și -12.00.
 • AIR OPTIX® Night&Day Aqua – cel mai ridicat nivel de transmisibilitate la oxigen dintre toate lentilele de contact moi existente, aprobate pentru port continuu de până la 30 de zile și nopti, recomandate și ca lentilă terapeutică.
 • AIR OPTIX® Aqua Multifocal – vedere superioară pentru prezbiopi; 86% rată de succes de la prima adaptare.
 • AIR OPTIX® for Astigmatism – design-ul inovator Precision Balance 8|4 oferă performanțe remarcabile; disponibile într-o gamă variată de parametri, 4 cilindri cu ax în pas de 10 grade.
 • AIR OPTIX® COLORS – combinația perfectă între culoare, material (silicon-hidrogel) și Tehnologia SmartShield™. Disponibile în 9 nuanțe, 5 subtile și 4 vibrante.

Începând cu 1 Iunie, lentilele AIR OPTIX® vin în ambalaje noi, unitare, care evidențiază Tehnologia SmartShield™. Acest lucru va ajuta purtătorii să recunoască mai bine brandul AIR OPTIX® și vă oferă oportunitatea de a le prezenta benefiicile acestei tehnologii.

Apreciem înțelegerea dvs. și încrederea în lentilele AIR OPTIX®.

Alcon lanseaza in Romania noile lentile de contact lunare AIR OPTIX® Plus HydraGlyde®

 • AIR OPTIX® Plus HydraGlyde® completeaza Familia AIR OPTIX®, familia lentilelor de contact lunare din silicon hidrogel, cu transmisibilitate* ridicata la oxigen
 • Este prima si singura lentila de contact cu Matricea de hidratare HydraGlyde® care s-a dovedit ca sustine umectarea1** de lunga durata pe suprafata lentilei
 • Combinand Tehnologia SmartShield a lentilelor AIR OPTIX® cu Matricea de hidratare HydraGlyde® s-a obtinut o lentila de contact care ofera protectie2 remarcabila impotriva depunerilor si o hidratare3 de durata care sustine portul confortabil din ziua 1 pana in ziua 304†

Continue reading “Alcon lanseaza in Romania noile lentile de contact lunare AIR OPTIX® Plus HydraGlyde®”

AIR OPTIX Night&Day AQUA – Cel mai MULT oxigen, confort 30 zile (si nopti) continuu

Confort la aplicare, pe parcursul zilei si .. in zilele urmatoare, datorita agentului unic AQUA Moisture si tehnologiei TriComfort.

AIR OPTIX Night&Day AQUA ofera cea mai MARE transmisibilitate la oxigen dintre TOATE lentilele de contact moi existente.

Cand stilul de viata este o provocare, alege lentilele care lucreaza si cand tu te odihnesti!

CUI se adreseaza?
AIR OPTIX Night&Day AQUA sunt solutia optima pentru pacientii care doresc sa poata atipi sau dormi fara griji cu lentilele de contact pe ochi, pentru ca au un stil de viata dinamic si un program imprevizibil. Este cazul celor care lucreaza mai multe ore pe zi, al celor care au o viata sociala intensa sau care calatoresc des, precum si al mamelor care trebuie sa aiba vederea clara oricand se trezesc sau al studentilor cu program aglomerat.

Sunt lentile de contact aprobate si pentru port in scop terapeutic, ca lentila bandaj.

PRIN CE difera fata de AIR OPTIX Night&Day?

Agentul unic AQUA Moisture incorporat lubrifiaza pentru aplicarea usoara si confortabila a lentilelor AIR OPTIX Night&Day AQUA, mentine umiditatea lentilei asigurand confort intreaga zi (inclusiv peste noapte) si confera o senzatie naturala datorita suprafetei ultrafine.

CE dioptrii sunt disponibile?
Atat persoanele cu miopie, cat si cele cu hipermetropie pot beneficia de atu-urile AIR OPTIX Night&Day AQUA, pentru ca sunt disponibile dioptrii de la +6.00 la -10.00.

CAT timp pot fi purtate?
Lentilele de contact AIR OPTIX Night&Day AQUA sunt aprobate pentru port continuu de pana la 30 zile si nopti. Pot fi purtate atat continuu cat si flexibil (zilnic sau pentru cateva zile si nopti).

CARE este intervalul de inlocuire?
AIR OPTIX Night&Day AQUA se inlocuiesc lunar.

CE este tehnologia TriComfort?
In cateva cuvinte, inseamna: port sanatos, natural si confort sporit.
Mai mult oxigen. Transmisibilitatea ridicata la oxigen permite trecerea unei cantitati mai MARI de oxigen prin
lentila comparativ cu alte lentile – pentru ochi care arata sanatosi si se simt sanatosi.
Rezistenta la depuneri. Tratamentul unic cu plasma confera rezistenta mai mare la depozite – rezultatul: lentile
curate si port confortabil.
Nivel minim de deshidratare. Structura materialului minimizeaza rata de deshidratare a lentilei – pentru confort
intreaga zi.

DE CE AIR OPTIX Night&Day AQUA?
Va invitam sa descoperiti singuri, solicitand o proba in optica din orasul dvs. Si sa va bucurati de ochi sanatosi, pentru ca ochii sanatosi au nevoie de mult, foarte mult oxigen, iar AIR OPTIX Night&Day AQUA … respira din plin!

Carmen Orzea, Consultant PR

Cand OCHII tai RESPIRA LIBER, poti spune totul din priviri

Si inseamna ca folosesti lentile Air Optix AQUA!

Lentilele de contact lunare Air Optix AQUA respira din plin in topul preferintelor pacientilor, iar noi te anuntam ca si OCHII TAI pot respira PROSPETIMEA PRIMAVERII. In lunile Martie si Aprilie, lentilele impreuna cu solutia SoloCare Aqua iti aduc GRATUIT … mai multa solutie si VOUCHERE valorice pentru urmatoarea achizitie! Intreaba de ele in optica din orasul tau.

Specifica lentilelor Air Optix AQUA este transmisibilitatea MARE la OXIGEN, motiv pentru care pot fi purtate pana la 6 nopti continuu. Calitatile materialului din care sunt realizate – Silicon Hidrogel (cel mai performant in prezent), sunt confirmate de purtatori prin nivelul crescut de confort si adaptarea foarte rapida.
Lentilele de contact Air Optix AQUA ajung sa faca parte in mod firesc din viata ta.

Air Optix Aqua – Oxigen si hidratare pentru ochi sanatosi, liberi sa spuna totul din priviri in orice moment al zilei, … chiar si peste noapte!
Astfel, lentilele Air Optix Aqua, utilizate pentru corectia miopiei sau hipermetropiei, sunt pe locul 1 in preferintele pacientilor din Europa.

Air Optix for Astigmatism – Vedere clara in … 30 de secunde!
Si pacientii cu astigmatism au o alternativa – confirmat eficienta si confortabila, la ochelarii cu lentile cilindrice: lentilele Air Optix for Astigmatism. Aceste lentile de contact sunt recomandate mai ales persoanelor care lucreaza mult in fata calculatorului si isi simt ochii iritati spre sfarsitul zilei. Gama completa de parametri sferici si cilindrici asigura varianta optima pentru vedere clara fiecarui pacient. Stabilizarea lentilei pe ochi se face in doar 30 de secunde!

Air Optix Aqua Multifocal – Viata se vede bine de la toate distantele la 40+
Lentilele Air Optix Aqua Multifocal, desemnate de catre opticienii din Franta “Inovatia Anului” in 2010, completeaza familia de lentile de contact care respira pentru sanatatea ochilor, cu cele pentru prezbiopie. La condus (mai ales pe timp de noapte), cand lucrezi la calculator sau daca vrei sa citesti cu usurinta.. meniul intr-un restaurant, vezi bine si clar: lentilele multifocale Air Optix raspund stilului tau de viata … in pas cu tine!

Bogata in pro-vitamine, solutia de intretinere Solocare Aqua mentine senzatia de umidifiere a lentilelor de contact intreaga zi, prevenind deshidratarea lor.  Solutia se foloseste cu recipientul antibacterian INCLUS care, datorita peliculei fine de argint aplicate, distruge microorganismele ce se depun in recipientii obisnuiti. Poate fi folosita pentru toate tipurile de lentile de contact moi.

Afla detalii in optici si pe http://www.optimed.ro/lentile-de-contact/lentile-de-contact-Air-Optix.html

Lentilele de contact sunt dispozitive medicale ce pot fi purtate in conditii de siguranta si confort. Este important ca toate lentilele de contact, inclusiv cele cosmetice, sa fie recomandate si purtate sub supravegherea unui specialist. In opticile care comercializeaza lentile de contact, pacientii pot primi informatii referitoare la  tipul de lentile, portul adecvat, manevrarea si intretinerea corespunzatoare a acestora.

Carmen Orzea, Consultant PR

AIR OPTIX® – Familia de TOP in Europa*


AIR OPTIX® AQUA sunt lentilele de contact din silicon hidrogel nr.1 in Europa.*
AIR OPTIX® NIGHT&DAY au cea mai mare transmisibilitate la oxigen.**
AIR OPTIX® AQUA MULTIFOCAL – Inovatia Anului 2010***
AIR OPTIX® for ASTIGMATISM au gama completa de parametri.

Bucura-te si tu de lentilele de contact care respira, indiferent daca ai miopie, hipermetropie, astigmatism sau prezbiopie.
Solicita o proba gratuita in optici,
SA VEZI CAT DE NATURAL TE POTI SIMTI!

Continue reading “AIR OPTIX® – Familia de TOP in Europa*”

Familia Air Optix™ e sarbatorita in continuare

Air Optix for Astigmatism

99% dintre persoanele cu astigmatism isi pot corecta vederea cu lentile de contact: Air Optix for Astigmatism are acum gama completa de parametri!

Air Optix Aqua este cea mai vanduta lentila de contact din silicon hidrogel pentru port lunar in Europa.

Tot in acest an, opticienii din Franta au desemnat Air Optix Aqua Multifocal drept “Inovatia anului”.
Continue reading “Familia Air Optix™ e sarbatorita in continuare”

Air Optix™ Aqua Multifocal – “Inovatia anului”

Air Optix Aqua Multifocal

Air Optix™ Aqua Multifocal – lentila de contact pentru corectia prezbiopiei din familia Air Optix™ (CIBA Vision™), a fost desemnata “Inovatia Anului” de catre opticienii din Franta.

Titlul a fost acordat de catre “Inform’Optique magazine”. La fiecare 2 ani, revista premiaza cele mai inovative companii, pe baza voturilor opticienilor din Franta.

Aceasta recunoastere recompenseaza eforturile intregii echipe care a facut din Air Optix™ Aqua Multifocal – intr-un an de la lansare, lentila numarul 1 pentru corectia prezbiopiei.

Air Optix Aqua™ Multifocal si-a indeplinit promisiunile:

 • vedere clara la toate distantele,
 • confort sporit prin sistemul Aqua Moisture incorporat si
 • pana la de 5 ori mai mult oxigen comparativ cu lentilele traditionale din hidrogel.

Dovada: 2.000 de oftalmologi o recomanda si mai mult de 10.000 de pacienti o folosesc. Tot pacientii afirma ca lentilele “sunt confortabile inca de la aplicare si nu se incarca chiar dupa purtarea mai multe zile”.

Caracteristicile remarcabile ale materialului (sub patent CIBA Vision™) din care sunt realizate lentilele, permit portul pana la 6 nopti consecutiv. Este un aspect important pentru pacientii prezbiopi cu stil de viata activ sau care calatoresc mult, scutindu-i de disconfortul ochelarilor, dar si de intretinerea zilnica.

Din iunie 2009, Air Optix™ Aqua Multifocal este disponibila si in Romania.

Prin accentul pe inovatie, calitate si parteneriate puternice cu specialisti din domeniul ingrijirii vederii, compania CIBA Vision™ este intre liderii mondiali in cercetarea, dezvoltarea si producerea de lentile de contact si solutii de intretinere pentru lentile de contact.

Reprezentantul CIBA Vision™ in Romania, Optimed srl, va poate oferi detalii, materiale de prezentare si consultanta de specialitate privind aceste produse.

http://www.optimed.ro

http://lentile-de-contact.optimed.ro/detalii-lentile-de-contact-Air-Optix-Aqua-Multifocal.html

“A fost o data… ca nicio data!” – Lansare Air Optix Aqua Multifocal

13 iunie 2009, Conacul dintre Vii, jud. Prahova

Conceptul “Grija pentru oaspete, respect pentru natura” a atras atentia asupra casei boieresti situate la capatul drumeagului cu ciresi, la adapostul viilor nesfarsite din zona Prahovei, refacuta si transformata intr-un loc inedit de popas pentru calatorul modern.

Conacul dintre Vii este locul in care sa redescoperi… albastrul si verdele!

Conacul dintre Vii a fost locul in care oaspetii Optimed au descoperit si o noua lentila de contact pentru corectia prezbiopiei: Air Optix Aqua Multifocal. Prezentarea reprezentantului CIBA Vision, dl. Helmer Schweizer a fost urmata de o parte practica in care unii participanti au putut sa probeze alternativa la ochelarii multifocali si sa-i descopere atu-urile. Intre cele mai importante: vedere superioara la toate distantele (comparativ cu alte lentile multifocale din silicon hidrogel) in situatii obisnuite de viata: lucrul la computer, vizionare la televizior, condus pe timp de zi si pe timp de noapte. Si, poate, cea mai asteptata inovatie de catre pacienti: confort sporit! Posibilitatea portului extins pana la 6 nopti continuu confirma acest lucru.

Asa cum au promis, gazdele n-au dezamagit in privinta bucatelor 100% naturale, “tainuind retetele maicutelor de la manastirea din apropiere” si a carafelor cu “vin strasnic” prahovean din podgoriile din jurul targului Urlatilor. Sub firul cu maiestrie si rafinament impletit de sommelierul Sergiu Nedelea, Feteasca Alba si cea Neagra si-au dezvaluit rand pe rand toate secretele senzoriale, in povestile lor de la mireasma imbatatoare a florii de vie, la boabele plesnind de arome in bataia soarelui si pana la savoarea fiecarei picaturi.

In apropiere, printre “viile nesfarsite”, Conacul Bellu – monument de arhitectura populara din sec. al XIX-lea, actualmente muzeu, incita vizitatorii si cu povestea unei frumoase frantuzoaice al carei spirit se spune ca inca bantuie splendidul loc, iar la cateva sute de metri de oras, Schitul Sfanta Maria-Cricov, cu bisericuta din lemn, in forma de corabie, invita la macar cateva clipe de liniste. Intre tufele de trandafiri galbeni si rosii si ciresii incarcati cu ispite de iunie, invitatii s-au bucurat de albastru si verde, de natura neatinsa si, speram, de prezentari din care n-au lipsit elementele inedite.

Surpriza intalnirii avea sa se devoaleze partial dimineata urmatoare. Invitatii au facut cunostinta cu un personaj care castiga din ce in ce mai multa popularitate si in Romania. Un personaj si o partenera pe masura care promit o poveste memorabila. Deocamdata au lansat doar intriga acesteia: Spune din priviri!

Cu bucuria unor cunsotinte noi si amintiri frumoase,
Carmen Orzea – Consultant PR
Optimed srl

» Vezi galeria foto

Air Optix™ Aqua Multifocal: vedere clara la toate distantele pentru prezbiopie

Prezbiopia reprezinta o deficienta de vedere determinata de scaderea flexibilitatii cristalinului, afecteaza vederea la aproape si se manifesta, la majoritatea persoanelor, in jurul varstei de 40 de ani. Este o schimbare naturala care se petrece odata cu inaintarea in varsta si devine mai evidenta in timp, indiferent daca se apeleaza sau nu la ochelari sau lentile de contact. Niciun exercitiu ocular si nici modificarile in privinta alimentatiei nu vor face reversibile aceste modificari fiziologice la nivelul cristalinului.

Compania CIBA Vision – divizia pentru ingrijirea vederii din cadrul concernului Novartis, a investit in cercetarea si dezvoltarea de lentile de contact destinate populatiei care se confrunta cu prezbiopia. Noua lentila Air Optix Aqua Multifocal – rezultatul acestei investitii, isi doreste sa optimizeze provocarile fiziologice, optice si de utilizare care au cauzat nemultumiri pacientilor prezbiopi de-a lungul timpului

Cerintele specifice ale pacientilor prezbiopi vizeaza: vedere clara pentru activitati uzuale – utilizarea calculatorului, redactarea de mesaje pe telefonul mobil, cititul cartilor, etichetelor, meniurilor si mai putina oboseala oculara.

Ca alternativa (la ochelari) pentru corectia prezbiopiei, atu-urile lentilelor de contact AIR OPTIX AQUA MULTIFOCAL sunt: vedere clara la toate distantele, confort superior si tranzitie imperceptibila de la lentilele de distanta.

“In afara de vedere clara, stim ca purtatorii de lentile de contact avand prezbiopie au tot mai mare nevoie de confort, dat fiind faptul ca filmul lacrimal ce mentine umiditatea ochiului este mai redus si de calitate inferioara, astfel incat pot resimti simptome de uscaciune si disconfort “, a declarat Imma Perez, Head of Professional Affairs, CIBA VISION Europe.

AIR OPTIX AQUA MULTIFOCAL ofera pana la de 5 ori mai mult oxigen comparativ cu lentilele traditionale din hidrogel pentru ochi mai albi, cu aspect sanatos. Lentila incorporeaza sistemul AQUA Moisture pentru a raspunde necesitatilor purtatorilor de lentile de contact avand prezbiopie.

Lentilele AIR OPTIX AQUA MULTIFOCALsunt confortabile inca de la aplicare si pe durata intregii zile datorita sistemului AQUA Moisture care lubrifiaza pentru confort initial, ajuta la mentinerea confortului intreaga zi datorita materialului sub patent CIBA Vision de realizare a lentilei si pastreaza confortul zi de zi prin hidratare superioara si excelenta rezistenta la depozite.

Lansarea in Romania a acestui produs a avut loc in 13 iunie la Conacul dintre Vii (localitatea Urlati), in cadrul unui eveniment organizat de catre reprezentantul CIBA Vision in Romania, Optimed srl, la care a participat dl. Helmer Schweizer – manager zonal Balcani, CIBA Vision.

http://lentile-de-contact.optimed.ro/detalii-lentile-de-contact-Air-Optix-Aqua-Multifocal.html

Iti doresti ochi sanatosi? Asigura-le oxigenul necesar!

Lentilele de contact din familia Air Optix sunt realizate din Silicon Hidrogel printr-o tehnologie revolutionara care permite transmiterea a pana la de 5 ori mai mult Oxigen comparativ cu lentilele moi traditionale. Aceasta inseamna ca ochii sunt mai bine protejati de semnele si simptomele lipsei de oxigen – senzatie de uscaciune, iritare, disconfort la sfarsitul zilei si inrosire. Media de port zilnic al lentilelor de contact fiind de 11 ore, gradul ridicat de transmisibilitate a Oxigenului este un criteriu important in alegerea unei lentile confortabile.

Alegeti solutia adecvata corectiei vederii intre:


AIR OPTIX™ AQUA
– Combinatie unica de Oxigen si Hidratare

 • Pot fi purtate pana la 30 de zile si sunt disponibile dioptrii intre +6.00 si -10.00.


AIR OPTIX™ Night&Day
– Confort zi dupa zi, inclusiv peste noapte

 • Recomandarea utilizarii lentilelor AIR OPTIX™ Night&Day si in scop terapeutic confirma atributele speciale ale acestora. Pot fi purtate pana la 30 de zile si nopti si sunt disponibile dioptrii intre +6.00 si -10.00.


AIR OPTIX™ for ASTIGMATISM
– Vedere clara dintr-o clipire

 • Faptul ca aveti astigmatism nu inseamna ca nu aveti sansa sa purtati confortabil lentile de contact. Pot fi purtate pana la 30 de zile si sunt disponibile dioptrii sferice intre +6.00 si -9.00 si cilindrice: -0,75, -1,25, -1,75, -2,25.


AIR OPTIX™ Individual
– Executate la comanda

 • Primele si singurele lentile din silicon-hidrogel realizate la comanda de unul dintre liderii mondiali in tehnologia aplicata materialului din silicon-hidrogel, Ciba Vision. Pot fi purtate pana la 90 de zile si sunt disponibile dioptrii intre +20.00 si -20.00.


Lentilele de contact sunt dispozitive medicale ce pot fi purtate in conditii de siguranta si confort. Este important de retinut ca toate lentilele de contact, inclusiv cele cosmetice – chiar daca nu sunt purtate pentru corectarea unor deficiente de vedere, trebuie recomandate si purtate sub supravegherea unui specialist. In Opticile care comercializeaza lentile de contact, consumatorii pot primi informatii adecvate referitoare la intretinerea, portul recomandat si/sau cel mai adecvat tip de lentile de contact in functie de stilul de viata si particularitatile purtatorului.