Modificari in familia AIR OPTIX

Vă informăm că începând cu data de 1 Iulie 2017 Optimed nu va mai importa lentilele de contact AIR OPTIX® Aqua.

Optimed va onora, în continuare, comenzile dvs. pentru aceste lentile, în limita stocului disponibil. Vă rugăm să verificați disponibilitatea produsului cu Departamentul Relații Clienți.

La epuizarea stocului, comenzile dvs de lentile AIR OPTIX® Aqua vor fi automat schimbate cu noul produs, AIR OPTIX® Plus HydraGlyde®.

Familia AIR OPTIX® oferă o variantă excelentă pentru adaptarea majorității purtătorilor de lentile de contact, prin cele 5 tipuri de lentile:

  • AIR OPTIX® Plus HydraGlyde® – combinație între Tehnologia SmartShield™ și Matricea de hidratare HydraGlyde® pentru a oferi protecție remarcabilă împotriva depunerilor și o hidratare de durată, cu dioptrii cuprinse între +8.00 și -12.00.
  • AIR OPTIX® Night&Day Aqua – cel mai ridicat nivel de transmisibilitate la oxigen dintre toate lentilele de contact moi existente, aprobate pentru port continuu de până la 30 de zile și nopti, recomandate și ca lentilă terapeutică.
  • AIR OPTIX® Aqua Multifocal – vedere superioară pentru prezbiopi; 86% rată de succes de la prima adaptare.
  • AIR OPTIX® for Astigmatism – design-ul inovator Precision Balance 8|4 oferă performanțe remarcabile; disponibile într-o gamă variată de parametri, 4 cilindri cu ax în pas de 10 grade.
  • AIR OPTIX® COLORS – combinația perfectă între culoare, material (silicon-hidrogel) și Tehnologia SmartShield™. Disponibile în 9 nuanțe, 5 subtile și 4 vibrante.

Începând cu 1 Iunie, lentilele AIR OPTIX® vin în ambalaje noi, unitare, care evidențiază Tehnologia SmartShield™. Acest lucru va ajuta purtătorii să recunoască mai bine brandul AIR OPTIX® și vă oferă oportunitatea de a le prezenta benefiicile acestei tehnologii.

Apreciem înțelegerea dvs. și încrederea în lentilele AIR OPTIX®.

Lansare Air Optix Aqua

Sanatate si naturalete cu lentilele de contact AIR OPTIX™ AQUA

Compania Ciba Vision AG prin reprezentantul sau in Romania Optimed SRL lanseaza lentilele de contact AIR OPTIX™ AQUA ce imbina doua elemente naturale esentiale pentru sanatatea si confortul ochiului: OXIGENUL si HIDRATAREA.

Lansarea va avea loc pe 4 Octombrie, in cadrul Congresului organizat de catre Societatea Romana de Oftalmologie la Sinaia.

Materialul revolutionar din care sunt realizate permite sa treaca pana la de 5 ori mai mult oxigen fata de lentilele de contact obisnuite, iar sistemul unic de hidratare AQUA Moisture asigura lubrifierea inca de la aplicare si pastrarea confortului zi de zi.

  • LUBRIFIEREA – agentul unic de hidratare se adauga la suprafata lentilei creand un strat matasos care ajuta pleoapa sa alunece usor deasupra lentilei, pentru Confort la Aplicare.
  • MENTINEREA UMIDITATII – materialul patentat din care sunt realizate minimizeaza deshidratarea lentilei, pentru Confort intreaga Zi.
  • PASTRAREA HIDRATARII – suprafata ultra-fina prezinta un nivel superior de hidratare si o excelenta rezistenta la depozite, pentru Confort Zi de Zi.

Prin nivelul crescut de transmisibilitate a oxigenului, lentilele de contact AIR OPTIX™ AQUA protejaza pacientii de semnele si simptomele deficientei de oxigen la nivelul corneei si asigura sanatatea acesteia.

Lentilele de contact reprezinta o alternativa moderna si sigura pentru corectarea deficientelor de vedere pentru persoanele cu stil de viata activ si sunt disponibile in Opticile medicale. Specialistii din cadrul acestora pot sugera cele mai bune solutii in functie de particularitatile si cerintele pacientilor.

Detalii:
Carmen Orzea – Consultant PR
carmen.orzea@optimed.ro

http://lentile-de-contact.optimed.ro/detalii-lentile-de-contact-Air-Optix-Aqua.html