MYAH – noutatea TOPCON pentru managementul miopiei si al sindromului de ochi uscat

VA PREZENTAM NOUL

MYAH

perfect pentru managementul miopiei si al sindromului de ochi uscat

Miopia influenteaza considerabil calitatea vietii si dezvoltarea personala a copiilor. Este cel mai bun moment pentru a va implica si mai mult in lupta impotriva miopiei iar MYAH este instrumentul perfect pentru construirea, cresterea si imbunatatirea serviciilor de management al miopiei.

Dezvoltarea practicilor de management al miopiei implica practici de educare a pacientilor/familiei despre implicatiile progresiei miopiei, inseamna sa oferiti servicii cat mai diverse pentru a putea tine sub control acest viciu de refractie.

Construiti-va serviciul de management al miopiei

MYAH ofera informatiile initiale de baza pentru evaluarea riscului miopiei si va permite, astfel, sa purtati o discutie cu parintii chiar de la inceput.

A trata sau a nu trata?

MYAH ofera informatii esentiale pentru a putea urmari riscurile miopiei si pentru a putea monitoriza indeaproape eficacitatea oricarei interventii.

Dezvoltati-va serviciile de management al miopiei

Testele de screening al lungimii axiale vin in completarea testelor refractive.

MYAH ofera toate tehnologiile necesare pentru a sustine managementul miopiei: biometrie opticatopografie corneana si pupilometrie – este o investitie unica. De asemenea, MYAH este un dispozitiv cu functii multiple care ofera toate instrumentele necesare imbunatatirii si cresterii managementului ochiului uscat.

Date generale MYAH

Pupilometrie dinamica
Adaptare lentile de contact
Instrumente de evaluare a ochiului uscat (analiza glandelor meibomian, NIBUT – timp de rupere al fimului lacrimal, non-invaziv)
Topografie corneana
Harta aberometrie

Perfect pentru orice cabinet

Brosura de prezentare (descarca .PDF)

Operatie live efectuata de dr. Florian Balta cu OMS 800

In cadrul editiei din acest an a Congresului Societatii Romane de Oftalmologie – desfasurat intre 29 septembrie-2 octombrie la Sinaia, dr. Florian Balta a efectuat o operatie live cu ajutorul microscopului operator OMS-800. Continue reading “Operatie live efectuata de dr. Florian Balta cu OMS 800”

Prezentare OCT 2000

  • Tomografie 2D si 3D de inalta acuratete pentru pol posterior si pol anterior.
  • Camera retiniana color non-midriatica de inalta rezolutie incorporata: 12 megapixeli.
  • Confort maxim pentru pacient: examinare non-invaziva, non-contact, non-midriatic.
  • Functii multiple de analiza a rezultatelor: macula, glaucom si pol anterior.
  • Soft performant de analiza, stocare si administrarea bazei de date pentru pacienti. Interconectare cu softul de administrare generalist Imagenet Ibase.
  • Design moder si compact.

» Detalii